Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Δήλωση Επιμελητηρίου Ευρυτανίας για το Ράλλυ Ακρόπολις


Τη διεξαγωγή του «Ράλλυ Ακρόπολις» στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με κέντρο αγώνα στη Λαμία, ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα της διοργάνωσης, η έναρξη θα πραγματοποιηθεί -ως είθισται- στην πόλη των Αθηνών, την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, ενώ τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 10 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ειδική διαδρομή στην περιοχή του Λουτρακίου.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, από το απόγευμα της ίδιας ημέρας και μέχρι την ολοκλήρωση της διοργάνωσης το βράδυ της Κυριακής 12 Σεπτεμβρίου, θα βρεθεί ξανά στο επίκεντρο του WRC και θα στρέψει πάνω της το ενδιαφέρον όλων των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με βάση το «servicepark» που θα εγκατασταθεί στο χώρο της «Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας» και με τις μοναδικές ειδικές διαδρομές της Φθιώτιδας, της Φωκίδας, της Βοιωτίας και της Ευρυτανίας.

Το Επιμελητήριο Ευρυτανίας (Πρόεδρος του είναι ο Χρήστος Τσάμπρας) θέλει να συγχαρεί όλους τους φορείς της περιφέρειας για την γρήγορη και συντονισμένη προσπάθεια που έγινε ώστε το ράλι “ACROPOLIS” να επιστρέψει στο φυσικό του χώρο.

Επίσης εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον υφυπουργό Αθλητισμού για τις ενέργειες που κατέβαλε προκειμένου το ράλι να επιστρέψει στη χώρα μας.  Τέλος καλούμε τους συναδέλφους της Στερεάς Ελλάδος να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να γίνουν άξιοι πρεσβευτές της ρουμελιώτικης φιλοξενίας.

Πηγή:  975fm.gr