Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Ήττα για την αντίπαλο του Καρπενησίου στο κύπελλο σάλας


Η ΑΕΚ ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί στο ζευγάρι με τη Σαλαμίνα για τη νοκ άουτ φάση των προημιτελικών του πρωταθλήματος της Stoiximan Futsal Super League, καθώς προκρινόταν ακόμα και με ισοπαλία. Τελικά, όχι μόνο δεν έμπλεξε σε περιπέτειες, αλλά νίκησε 10-1 στο κλειστό του Καματερού και προκρίθηκε στα ημιτελικά.

Η Ένωση έκανε το πρώτο από τα τρία βήματα για να υπερασπιστεί τον τίτλο της και να στεφθεί πρωταθλήτρια για τρίτη σερί χρονιά, αν και την περσινή σεζόν πήρε τον τίτλο καθώς διακόπηκε πρόωρα η σεζόν λόγω της πανδημίας. Απέναντι στη Σαλαμίνα έδειξε ότι είναι καλύτερη ομάδα και νίκησε χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα με εξαίρεση τα πρώτα λεπτά, όπου οι παίκτες του Χαράλαμπου Συντζανάκη στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Πάνου με μακρινό σουτ άνοιξε το σκορ στο 8′, ενώ ο Ντάτης στάθηκε τυχερός λίγο αργότερα, καθώς το πλασέ του κόντραρε σε αντίπαλο και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0. Στην αμέσως επόμενη φάση, οι κιτρινόμαυροι πέτυχαν και τρίτο γκολ με τον Ασημακόπουλο. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, ο Καρύδας διαμόρφωσε το 4-0.

Στο β’ μέρος η ΑΕΚ συνέχισε στο ίδιο μοτίβο, πετυχαίνοντας άλλα έξι τέρματα. Ο Καρύδας πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ στο ματς, για να παραλάβουν την… σκυτάλη οι Μάνος (2), Ντάτης, Δελλαπόρτας και Θανασάι. Στην τελευταία φάση του αγώνα, οι νησιώτες μείωσαν σε 10-1 με πέναλτι με τον Κανέλλο, ενώ νωρίτερα ο Μιχαλίτσης είχε αποκρούσει πέναλτι. Αξίζει πάντως και ένα μπράβο στη Σαλαμίνα για την φετινή της εικόνα.

Πηγή: www.futsalhellas.com