Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

«Γιορτή» του στίβου στο νέο γήπεδο-στολίδι του Γυμνασίου (Φωτορεπορτάζ)

 





Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν με πληθώρα συμμετοχών οι πρώτοι αγώνες στίβου στο νέο γήπεδο του Γυμνασίου Καρπενησίου, το οποίο περιλαμβάνει ένα ολοκαίνουργιο ταρτάν τεσσάρων διαδρομών. Η διοργάνωση που είχε ως τίτλο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα παμπαίδων Β΄-παγκορασίδων Β΄-Πολύαθλα έγινε από τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας σε συνεργασία με το αθλητικό σωματείο ΑΠΣ Καρπενήσι 2002, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (Π.Ε. Ευρυτανίας), τον ΟΠΑΣΤΕ Π.Ε. Ευρυτανίας και τον Δήμο Καρπενησίου.

Συμμετείχαν αθλητές στίβου (Κ12 και Κ16) από συλλόγους της Στερεάς, καθώς και μαθητές Δημοτικών και Γυμνασίων του Καρπενησίου. Οι αγώνες περιλάμβαναν τρεις αγώνες τετράθλου (Δρόμοι: 60 μ., 1200 μ., 60 μ. εμπόδια, 2000 μ. βάδην, Άλματα: Ύψος-μήκος και Ρίψεις: Σφαιροβολία, μπαλάκι).

Τις απονομές έκαναν ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας Άρης Τασιός, ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού Δήμου Καρπενησίου Γιάννης Σβερώνης, ο Ευρυτάνας πρωταθλητής χιονοδρομίας Γιάννης Αντωνίου και εκ μέρους του ΑΠΣ Καρπενήσι 2002 η προπονήτρια Βάσω Σιούτα και ο Πρόεδρος Δημήτρης Αντωνίου. Άψογος ο συντονισμός για μια ακόμη φορά από τους διοργανωτές και τον τεχνικό σύμβουλο του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας Ντίνο Μπουλούκο και τον μοναδικό σύλλογο στίβου της Ευρυτανίας ΑΠΣ Καρπενήσι 2002.

 

Δείτε video από τη διοργάνωση και το «Συμβαίνει Τώρα» του Παναγιώτη Καραγιάννη: 

 


*Τα αποτελέσματα σε επόμενη ανάρτηση

 




































Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος