Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Οράνιε-Τσουβάλια 4-3

Στα «σημεία» οι Οράνιε πήραν το ντέρμπι του 2ου ομίλου, αφού μετά από ένα συναρπαστικό ματς νίκησαν τα Τσουβάλια με 4-3.
Η αναμέτρηση διεξήχθη την Δευτέρα (30/6) και ξεκίνησε στις 21.55 το βράδυ. Ήταν στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου του 3ου τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup.
Οι Οράνιε των Μπόνια-Τριανταφυλλόπουλου ικανοποίησαν μόνο στο πρώτο μέρος, όπου σκόραραν και 4 γκολ και προηγήθηκαν με 4-0. Η ομάδα δεν συνέχισε στην ίδια απόδοση στο δεύτερο 25λεπτ,  ήταν κακή και λίγο έλλειψε να το πληρώσει με την πρώτη βαθμολογική απώλεια.
Τα Τσουβάλια του Κώστα Τσιάμη έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση απέναντι σε έναν αρκετά δυνατό αντίπαλο. Ήταν αρκετά άτυχοι αφού πολλές επιθετικές τους προσπάθειες σταμάτησαν στα δοκάρια και στον Θεοδόση Κόκκοτο. Με εξαιρετικό β΄ μέρος λίγο έλλειψε να φτάσουν σε μια μεγάλη ανατροπή από 4-0. Χατ-τρικ πέτυχε ο Γιώργος Βούρτσας.
Οι Οράνιε βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου με 3 νίκες και 9 βαθμούς και τα Τσουβάλια έμειναν στην 2η θέση μαζί με την Ποταμιά, έχοντας 6 βαθμούς. Την επόμενη (4η) αγωνιστική οι Οράνιε παίζουν την Παρασκευή (4/7) με τον Σύλλογο Νέων Καρπενησίου και τα Τσουβάλια με την Ποταμιά στις (3/7).

Ήταν στην κορυφή
Πριν την έναρξη του ματς Οράνιε και Τσουβάλια ήταν στην κορυφή του ομίλου έχοντας 6 βαθμούς μαζί και με την Ποταμιά. Οι ομάδες προσέφεραν ένα ματς με αρκετό σασπένς.

Πρώτη Μ. Νούλα


Ο Μιχάλης Νούλας από τα Τσουβάλια έκανε την πρώτη του φετινή συμμετοχή στο Kasmir Cup. Μπήκε ως αλλαγή, αφού δεν έπαιξε στην βασική 5αδα.

Στα 3 ο Βούρτσας


Το βάρος στο σκοράρισμα για τα Τσουβάλια πήρε και σε αυτό το ματς ο Γιώργος Βούρτσας, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ.

Δοκάρια Ράμμου


Ο Χρήστος Ράμμος των Οράνιε ήταν άτυχος, αφού στο πρώτο μέρος είχε δυο δοκάρια. Ο παίκτης του Απεραντιακού σκόραρε και 1 γκολ.

«Φορτσάτοι» οι Ολλανδοί


Οι «Ολλανδοί» αν και δυσκολεύτηκαν στα πρώτα λεπτά βρήκαν ρυθμό και προηγήθηκαν με 4-0. Τα Τσουβάλια ήταν άστοχα στην τελική προσπάθεια και μείωσαν λίγο πριν το φινάλε του 1ου μέρους σε 4-1. Ο Γιώργος Ράικος (Φωτογραφία Αριστερά) μετά από πάσα του αδερφού του Νίκου έκανε το 1-0. Ο Γιώργος Βούρτσας είχε δοκάρι για τα Τσουβάλια, ο Χρήστος Ράμμος για τους Οράνιε και ο Μιχάλης Νούλας για τα Τσουβάλια. Ο Χρήστος Ράμμος μετά από ασιστ του Χρήστου Τόσκα πέτυχε το 2-0. Ο Χρήστος Ράμμος είχε ξανά δοκάρι για τους Οράνιε. Ο Χρήστος Τόσκα (Φωτογραφία Κέντρο) πέτυχε το 3-0 μετά από ασιστ του Χρήστου Ράμμου. Ο Κώστας Μπουμπουρής (Φωτογραφία Δεξιά) με σουτ από κοντά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Ο Γιώργος Βούρτσας με έξοχη ενέργεια μείωσε σε 4-1.


Κίτρινη σε Αζακά
Στο πρώτο μέρος ο Πάνος Αζακάς των Οράνιε αντίκρισε την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Δήμο Αθανασίου.

Το έκανε ντέρμπι
Άλλαξε το σκηνικό στο δεύτερο μέρος, αφού τα Τσουβάλια χάρις των Γιώργο Βούρτσα μείωσαν στο τελικό 4-3 και έκαναν το ματς ντέρμπι. Οι «Ολλανδοί» αμύνονταν στο μεγαλύτερο διάστημα και δεν μπόρεσαν να βρουν ρυθμό. Ο Γιώργος Βούρτσας μετά από πάσα του Μιχάλη Νούλα μείωσε σε 4-2. Ο ίδιος με καταπληκτικό μονοκόμματο σουτ μείωσε στον τελικό 4-3.

1 κίτρινη


Οι Οράνιε αντίκρισαν κίτρινη κάρτα, όταν ο Νίκος Νικολάου (Φωτογραφία) έκανε δυνατό μαρκάρισμα πάνω στον Γιώργο Βούρτσα.

Αποβολή για τους Οράνιε


Ο Πάνος Αζακάς (Φωτογραφία) των Οράνιε αποβλήθηκε με 2η κίτρινη, αφού έκανε δυνατό φάουλ πάνω σε αντίπαλο του.


Σκορ Ημιχρόνου: 4-1

Συνθέσεις Ομάδων

Οράνιε (Κώστας Μπόνιας& Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος): Κόκκοτος, Νικολάου, Ράικος Γ. 1, Ράικος Ν., Ράμμος 1 (Τόσκα 1, Σιταράς, Μπουμπουρής 1, Αζακάς)

Τσουβάλια (Κώστας Τσιάμης): Καρφής, Νούλας Ο., Λάμπρου, Βούρτσας 3, Σβερώνης Λ. (Νούλας Μ., Λελούδης)

Διαιτητές : Στέλιος Σώμαλης & Δήμος Αθανασίου
Σημειωτής: Γιάννης Βονόρτας


















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος