Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Πρωταθλητές- L’ Oreal Paris 0-9

«Περίπατο» έκαναν οι Γάλλοι της LOreal Paris, αφού με συνοπτικές διαδικασίες νίκησαν τους Πρωταθλητές με 9-0.
Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (30/6) και ξεκίνησε στις 23.00 το βράδυ. Ήταν στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου του 3ου τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup.
Οι Πρωταθλητές του Βασίλη Βρέκου ηττήθηκαν για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι στην διοργάνωση και δείχνουν ότι πρόκειται για την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου. Οι «κόκκινοι» αμύνονταν στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς και δέχτηκαν συνολικά 9 τέρματα.
Η LOreal Paris του Αργύρη Τσάκνη χωρίς να πιεστεί πήρε μια εύκολη νίκη και βρίσκεται μια ανάσα από την πρόκριση στην φάση των «16». Οι «Παριαζιάνοι» είχαν τον έλεγχο του ματς και σκόραραν 9 φορές. 3 γκολ πέτυχε ο αρχηγός Αργύρης Τσάκνης
Οι «Παριζιάνοι» με την δεύτερη νίκης τους έφτασαν τους 6 βαθμούς και έκαναν αποφασιστικό βήμα πρόκρισης, ενώ οι Πρωταθλητές παρέμειναν στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό. Την επόμενη (4η) αγωνιστική η LOreal Paris παίζει την Πέμπτη (3/7) με το Είθισται Café και οι πρωταθλητές  την ίδια μέρα με την Huachipato.

Ήττα για τον εορτάζων


Ο Αποστόλης Μπακογιάννης (Φωτογραφία) των Πρωταθλητών γιόρτασε με ήττα την ονομαστική του εορτή. Οι συμπαίκτες του παρότι προσπάθησαν δεν μπόρεσαν να του κάνουν «δώρο» ένα θετικό αποτέλεσμα.

Πρώτη για τον Γιόγιο


Ο 16χρονος τερματοφύλακας των νικητών Γιώργος Γιόγιος έκανε ντεμπούτο στο τουρνουά, διατηρώντας μάλιστα ανέγγιχτη την εστία του.

3 ο «Captain»


Ο αρχηγός της LOreal Paris Αργύρης Τσάκνης (Φωτογραφία) σκόραρε 3 φορές, πετυχαίνοντας χατ-τρικ.



Ψάχνουν βαθμούς
Οι Πρωταθλητές την επόμενη αγωνιστική θα παίξουν με την Huachipato και θα αναζητήσουν τους πρώτους βαθμούς στο τουρνουά.

Προβάδισμα 3 τερμάτων


Η  LOreal Paris κυκλοφορόντας την μπάλα και χωρίς δυσκολία προηγήθηκε με 0-3. Ο Αργύρης Τσάκνης με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-1 και ο ίδιος με μακρινό σουτ διαμόρφωσε το 0-2. Μετά το σουτ του Δημήτρη Κοτρώνη, ο Πάνος Χαντζόπουλος (Φωτογραφία) άθελα του με αυτογκόλ διαμόρφωσε το 0-3.

Σταμάτησαν στα 9















Η ομάδα του Αργύρη Τσάκνη είχε και στο δεύτερο 25λεπτο τον έλεγχο του ματς και σταμάτησε στα 9 τέρματα για το τελικό 0-9. Μετά από όμορφο συνδυασμό του Δημήτρη Γενιτσαρόπουλου και του Αργύρη Τσάκνη, ο Πάνος Στόκας (Φωτογραφία Κάτω Αριστερά) έκανε το 0-4. Ο Πάνος Στόκας μετά την ασιστ του Δημήτρη Γενιτσαρόπουλου πέτυχε το 0-5. Μετά από λάθος του Βασίλη Τσουκαλά, ο Αργύρης Τσάκνης με σουτ πέτυχε το 0-6. Ο Αργύρης Τσάκνης μοίρασε ασιστ στον Αντώνη Ζαχαρόπουλο (Φωτογραφία Κάτω Δεξιά), που εύκολα διαμόρφωσε το 0-7. Ο Δημήτρης Γενιτσαρόπουλος (Φωτογραφία Πάνω Αριστερά) σκόραρε μετά την πάσα του Μάριου Γαλάνη (0-8). Το τελικό 0-9 διαμόρφωσε ο Δημήτρης Κοτρώνης (Φωτογραφία Πάνω Δεξιά) με δυνατό σουτ.  Δυο δοκάρια για τους «Παριζιάνους» είχε ο Αντώνης Ζαχαρόπουλος και 1 ο Κώστας Γαλανός για τους Πρωταθλητές.


Σκορ Ημιχρόνου: 0-3

Συνθέσεις Ομάδων 

Πρωταθλητές (Βασίλης Βρέκος): Τσιγαρίδας Παν., Χαντζόπουλος, Μπακογιάννης, Φέγγος, Τσουκαλάς (Καλύβας, Γαλανός)

LOreal Paris (Αργύρης Τσάκνης): Γιόγιος, Τσάκνης 3, Κοτρώνης 1, Ζαχαρόπουλος 1, Στόκας 2 (Γενιτσαρόπουλος 1, Γαλάνης)

Διαιτητές : Στέλιος Σώμαλης & Δήμος Αθανασίου
Σημειωτής: Γιάννης Βονόρτας













Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος