Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Dolce Café-Huachipato 7-5

Σε ρυθμούς ρελαντί το Dolce Café πέτυχε ακόμη μια νίκη, επικρατώντας με 7-5 της βελτιωμένης Huachipato.
Το παιχνίδι διεξήχθη την Δευτέρα 30 Ιουνίου. Άρχισε 20:50 και ήταν για την 3η αγωνιστική του 1oυ Ομίλου του τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup.
Το Dolce έπαιξε με αρκετές απουσίες και νέα πρόσωπα στην βασική της σύνθεση. Ο αρκετά αποτελεσματικός αρχηγός Νεκτάριος Καρδαμπίκης χρίστηκε μετά από ωραίους συνδυασμούς 5 φορές σκόρερ. Οι «καφέδες» πέτυχαν την 3η τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια και είναι το φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης στον όμιλο, στην οποία βρίσκονται με 9 πόντους.
Η Huachipato είχε μόλις 5 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της, κατέβαλλε υπερπροσπάθεια και κατάφερε να έχει μια αρκετά αξιοπρεπή εμφάνιση. 4 τέρματα σημείωσε ο Κώστας Νικολάου. Η ομάδα του Μπάμπη Οικονόμου παραμένει χωρίς βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές και δεν θα συνεχίσει στην επόμενη φάση.
Το Dolce θα παίξει την Πέμπτη 3-7 κόντρα στην Δυτική Φθιώτιδα, ενώ η Huachipato αντιμετωπίζει την ίδια ημέρα τους Πρωταθλητές με στόχο την πρώτη της νίκη.

Στην εστία ο Λέντζος


Η απουσία βασικού τερματοφύλακα Πάνου Βλάχου έφερε τον αμυντικό Βασίλη Λέντζου κάτω από τα δοκάρια των «καφέδων».


Ντεμπούτο Θ. Τσιλιμέκη


Την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του Dolce πραγματοποίησε ο Θοδωρής Τσιλιμέκης, ξεκινώντας μάλιστα στο αρχικό σχήμα.

«5σφαιρος» ο Καρδαμπίκης


Ιδιαίτερα αποτελεσματικός ήταν ξανά στο σκοράρισμα ο αρχηγός του Dolce Νεκτάριος Καρδαμπίκης. Ο 30χρονος μάλιστα σκόραρε 5 γκολ και είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του.


Χωρίς αλλαγή
Η Huachipato αντιμετώπισε ξανά πρόβλημα από τις απουσίες, έχοντας μόλις 5 διαθέσιμους αθλητές. Δυο time out πήρε όπως ήταν φυσικό η ομάδα των «Χιλιανών».

Καρέ γκολ από Νικολάου


Πολύ καλή παρουσία είχε ο Κώστας Νικολάου των «Χιλιανών». Σημείωσε τα 4 από τα 5 γκολ της ομάδας του και έφτασε τα 7 στο τουρνουά.


Οδηγίες από Μακρή
Από πλευράς Huachipato το «κοουτσάρισμα» ανέλαβε ο Δημήτρης Μακρής.


Προβάδισμα για ένα γκολ


Το Dolce προηγήθηκε τρεις φορές, με τους «Χιλιανούς» να έχουν απαντήσεις δυο φορές. Ο Νεκτάριος Καρδαμπίκης πραγματοποίησε το 1-0 και ο Κώστας Νικολάου από κοντά μετά από ασίστ του Αλέκου Οικονόμου ισοφάρισε σε 1-1. Ο Πάνος Φούκας τροφοδότησε τον Καρδαμπίκη, ο οποίος «έγραψε» το 2-1. Με εξαιρετική προσωπική προσπάθεια του Νικολάου διαμορφώθηκε το 2-2. Ο Άλεξ Μπακαλίδης (Φωτογραφία) με δυνατό σουτ χρίστηκε σκόρερ και έκανε το 3-2. Δοκάρι είχε ο Κώστας Καλύβας.

«Έσκασε» η μπάλα
Μόλις σκόραρε ο Νεκτάριος Καρδαμπίκης το 1-0 η μπάλα «έσκασε» και αντικαταστάθηκε λίγο αργότερα.



«Καθάρισαν» τους 3 βαθμούς

 












Οι τυπικά γηπεδούχοι πήραν τα πάνω τους και έφτασαν να προηγούνται μέχρι και με 7-3. Οι παίχτες της Huachipato κατάφεραν να περιορίσουν την έκταση της ήττας και να φτάσουν το σκορ στο τιμητικό 7-5. Με διαγώνιο σουτ του Κώστα Καλύβα (Φωτογραφία Αριστερά) και όμορφο δυνατό σουτ του Νεκτάριου Καρδαμπίκη πραγματοποιήθηκε το 5-2, με το Dolce να «καθαρίζει» την νίκη. Ο Καρδαμπίκης σκόραρε και το 6-2 από συνδυασμό των Καλύβα-Μπακαλίδη. Ο Νικολάου από ασίστ του Αλέκου Οικονόμου (Φωτογραφία Δεξιά) μείωσε σε 6-3. Καλύβας-Μπακαλίδης συνδυάστηκαν ξανά και ο δεύτερος τροφοδότησε τον παράγοντα του στον ΑΠΟΚ Νεκτάριο Καρδαμπίκη, που πέτυχε το 5ο του γκολ και τελευταίο της ομάδας του (7-3). Ο Αλέκος Οικονόμου, αφού έπαιξε το 1-2 με τον Γιώργο Γιαννόπουλο πραγματοποίησε το 7-4, ενώ από εκτέλεση κόρνερ του Α. Οικονόμου ο Κώστας  Νικολάου συμπλήρωσε καρέ για το 7-5. Προσπάθεια στο δοκάρι είχε ο Κώστας Νικολάου και ενώ το σκορ ήταν 5-2.

Αποβολή Δ. Τσιλιμέκη


Ο Δημήτρης Τσιλιμέκης αντίκρισε στην επανάληψη την κόκκινη κάρτα μετά από χέρι, που έκανε.


Σκορ Ημιχρόνου: 3-2

Συνθέσεις Ομάδων

Dolce Café (Νεκτάριος Καρδαμπίκης): Λέντζος, Καλύβας 1, Φούκας, Καρδαμπίκης 5, Τσιλιμέκης Θ.(Τσιλιμέκης Δ., Μπακαλίδης 1)

Huachipato (Μπάμπης Οικονόμου): Οικονόμου Π., Οικονόμου Α. 1, Οικονόμου Χ., Γιαννόπουλος, Νικολάου 4

Διαιτητής: Βασίλης Λάμπρου
Σημειωτής: Γιάννης Βονόρτας











Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος