Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Έφηβοι: ΕΠΣ Ευρυτανίας-Ασπρόπυργος 2-0

Πανηγυρικά η ΕΠΣ Ευρυτανίας κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία των εφήβων, νικώντας στον μεγάλο τελικό με 2-0 τον Ασπρόπυργο.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28/6. Άρχισε στις 09:00 και ήταν ο μεγάλος τελικός του τουρνουά ακαδημιών Karpenisi Summer Soccer Cup στην κατηγορία των εφήβων.
Η ΕΠΣ Ευρυτανίας πέτυχε μια σπουδαία επιτυχία, φτάνοντας πανάξια στην κατάκτηση της πρωτιάς. Σε ένα τουρνουά 6 ομάδων ήταν ανώτερη από όλες και χωρίς να αμφισβητηθεί η κυριαρχία της κατέκτησε το τρόπαιο. Πέτυχε δυο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο με τον Πάνο Γενιτσαρόπουλο και τον Πάνο Αντωνίου, τα οποία εξελίχτηκαν σε καθοριστικά. Η ομάδα του Γιώργου Χρυσαφόπουλου σχεδόν με την ίδια σύνθεση είχε κερδίσει το τουρνουά στην κατηγορία, που συμμετείχε πριν από δυο χρόνια.
Ο Ασπρόπυργος είχε τερματίσει στην πρώτη θέση του Α΄ Ομίλου και ήταν και αυτός αήττητος. Απέκλεισε τον ημιτελικό το Κερατσίνι. Είχε ορισμένες καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, αλλά στην συνέχεια βρήκε απέναντι του μια καλοστημένη ομάδα. Τελικώς η Αθηναϊκή ομάδα περιορίστηκε στην δεύτερη θέση.

Διαιτητική 3αδα
Στο παιχνίδι υπήρχε διατητική 3αδα, η οποία αποτελούνταν από τους: Γιαννόπουλο-Κολοκώτσιο και Στοφόρο.

9-1 ο συντελεστής
Το απόλυτο νικών έκανε η ομάδα της ΕΠΣΕ, η οποία είχε 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Ενώ τα τέρματα της ήταν 9-1 υπέρ. Πρώτος σκόρερ με 4 γκολ ήταν ο Κώστας Χρυσαφόπουλος.

Χρυσό ξανά οι Ευρυτανίας
Και πριν δυο χρόνια η ομάδα της Ευρυτανίας υπό τις οδηγίες του Γιώργου Χρυσαφόπουλου είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο ίδιο τουρνουά.


Παρουσία Παπαδημητρίου 


Την ΕΠΣ Ευρυτανίας εκπροσώπησε ξανά ο αντιπρόεδρος Πάνος Παπαδημητρίου.

Σκόραραν Π. Γενιτσαρόπουλος & Αντωνίου














Οι συνονόματοι (Παναγιώτης) Γενιτσαρόπουλος (Φωτογραφία Αριστερά) και Αντωνίου (Φωτογραφία Δεξιά) σκόραραν στο πρώτο μέρος, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0. Ο πρώτος πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ με ψηλοκρεμαστό σουτ από θέση αριστερά, ενώ ο δυναμικός στόπερ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με κοντινή προβολή μετά από κόρνερ του Άρη Σιταρά από αριστερά.




Αποβολή του Bartoc 


Αποβλήθηκε με το φινάλε του αγώνα ο επιθετικός των φιναλίστ Bartoc.

Συνθέσεις Ομάδων

ΕΠΣ Ευρυτανίας: Γιόγιος, Μπούτσι, Αντωνίου, Αθανασόπουλος, Σιταράς, Φούκας, Λιάγκας, Χρυσαφόπουλος Κ., Γενιτσαρόπουλος Π., Κουτσοθόδωρος, Ράπτης
Αγωνίστηκαν και οι: Μπλέντζος, Χρυσαφόπουλος Χ., Τσάκνης, Γενιτσαρόπουλος Δ.

Ασπρόπυργος: Χασιώτης, Λακάι Μ., Λακάι Α., Ζώτος, Xhuti, Μαντικόπουλος, Cani, Shtishi, Bartoc, Kiriliuk, Φουρίκης
Έπαιξαν και οι: Σιδηρόπουλος, Καμπόλης, Leca, Rexhepi

Διαιτητής: Γιώργος Γιαννόπουλος
1ος Βοηθός: Λάμπρος Κολοκώτσιος
2ος Βοηθός: Γιώργος Στοφόρος


























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος