Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Παμπαίδες: Α.Π. Καρπενήσι 2002-Απόλλων Αθηνών 2-4

Την δεύτερη θέση κατέκτησαν στην κατηγορία των παμπαίδων οι παίχτες της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002. Ηττήθηκαν με 4-2 από τον ανώτερο Απόλλωνα Αθηνών.
Ο μεγάλος τελικός του Karpenisi Soccer Summer Cup 2014 πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Ιουνίου στο βοηθητικό γήπεδο του προπονητικού κέντρου Καρπενησίου και άρχισε στις 10:15.
Η Ακαδημία είχε μια άκρως επιτυχημένη πορεία στον θεσμό, κερδίζοντας σημαντικές εμπειρίες. Κατάφερε να κάνει 3 νίκες και να φτάσει πανάξια στον τελικό, όπου συνάντησε μια ομάδα με περισσότερες παραστάσεις και ανωτέρου επιπέδου. Οι παίχτες των Δημήτρη Αντωνίου και Χρήστου Καλαμπάκα κέρδισαν τις εντυπώσεις, αφήνοντας μάλιστα υποσχέσεις για το μέλλον. Δυο τέρματα σημείωσε ο Γιώργος Σερπάνος, ο οποίος μείωσε στο δεύτερο ημίχρονο.
Ο Απόλλων (Κατέβηκε με δυο ομάδες στην κατηγορία, με την δεύτερη να κατακτά την 3η θέση) έδειξε πολύ καλά στοιχεία και κατέκτησε δίκαια την πρώτη θέση του τουρνουά. Η ιστορική ομάδα έχει μια αρκετά δυνατή ακαδημία με πολλούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Προηγήθηκε με 4-0 (3-0 από το ημίχρονο) και η συνέχεια ήταν αρκετά εύκολη για αυτήν.

Επιτυχία των παιδιών
Οι πιτσιρικάδες των Δημήτρη Αντωνίου και Χρήστου Καλαμπάκα χάρηκαν το παιχνίδι και πέραν από αυτό κατάφεραν να έχουν μια πολύ καλή παρουσία, που συνδυάστηκε με την 2η θέση.

Η πιο ιστορική ομάδα
Το μεγαλύτερο όνομα ομάδας που αγωνίστηκε στα φετινά τουρνουά ήταν ο Απόλλων Σμύρνης. Πρόκειται για ένα πολύ ιστορικό σωματείο. Μάλιστα η ανδρική ομάδα αγωνίστηκε πέρυσι στην Super League.


Μείωσε δις ο Σερπάνος 


Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με σκορ 0-4 και «καθάρισαν» την κατάκτηση του τροπαίου. Ο Γιώργος Σερπάνος με δυο γκολ μείωσε σε 2-4.

Πανηγύρισαν οι «Απολλωνιστές»
Τα νεαρά παιδιά του Απόλλωνα πανηγύρισαν με την εκπνοή του παιχνιδιού την κατάκτηση του τροπαίου.




Ευχάριστο κλίμα και ευχές
Το τουρνουά σε αυτήν την κατηγορία ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Οι νεαροί παίχτες χάρηκαν αμφότεροι την παρουσία τους στο τουρνουά και αντάλλαξαν συγχαρητήρια εκατέρωθεν. Ποδοσφαιρικό πολιτισμό δίδαξαν οι προπονητές των ακαδημιών.




Συνθέσεις Ομάδων

Ακαδημία: Νούλας, Πατρώνης, Μακρυπίδης, Καββαδίας, Τάσιος, Τριανταφύλλου, Τσιάμης, Μπουμπουρής, Τόλης Α., Καραντάνας, Σερπάνος
Έπαιξαν και οι: Τόλης Ν., Μπομποτσιάρης, Καραγιάννης, Καραμπάς, Μοτσιόλας

Απόλλων: Δράκος, Ρούσσης, Σοβιάνη, Κοφίνης, Κουρεμάδας, Κεραμάς, Μπάρε, Σταμελάκης, Γκουτσούλας, Ντάμα, Μπαμπανίκολος
Αγωνίστηκαν και οι: Τσαγγάνος, Καράμπαλης, Φαρκώνας, Πέτκοβ


















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος