Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Οι απονομές και οι νικητές του Karpenisi Soccer Summer Cup

Με τις απονομές, που έγιναν μετά την λήξη των μεγάλων τελικών ολοκληρώθηκε το Σάββατο 28 Ιουνίου, το οποίο είχε ξεκινήσει τρεις ημέρες νωρίτερα. Για μια εβδομάδα υπήρξε πανδαισία αγώνων στο αθλητικό κέντρο και στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου.
Ο διοργανωτής της εταιρίας Sport Team στην ομιλία του ευχαρίστησε τους αθλητές, τις ομάδες, την ΕΠΣ Ευρυτανίας και τον Δήμο Καρπενησίου, που ήταν συνδιοργανωτές.
Απένειμε τιμητική πλακέτα στην ΕΠΣ Ευρυτανίας, την οποία παρέλαβε ο παράγοντας της Πάνος Παπαδημητρίου, αλλά και στον Δήμο Καρπενησίου, την οποία παρέλαβε ο «ακούραστος εργάτης» και υπεύθυνος του γηπέδου Σεραφείμ Λερογιάννης. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στον Απόλλων Αθηνών, που ήταν η πιο ιστορική ομάδα που συμμετείχε, αποδεχόμενη την πρόσκληση για συμμετοχή. Μίλησαν επίσης ο Πάνος Παπαδημητρίου για την ΕΠΣ Ευρυτανίας και ο υπεύθυνος της ακαδημίας του Απόλλων Αθηνών Γιάννης Θεοχαρίδης. Παρών ήταν και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Γιώργος Αμανατίδης, στον οποίο θα αναφερθούμε εκτενέστερα σε νέο ρεπορτάζ.
Εν συνεχεία πραγματοποιήθηκαν οι απονομές και οι αναμνηστικές φωτογραφίες.
Στην κατηγορία των Juniors πρώτη τερμάτισε το Λέχαιον από την Κόρινθο και δεύτερη η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002. Στην κατηγορία των παμπαίδων το χρυσό πήγε στον Απόλλωνα Αθηνών, που επιβλήθηκε στον τελικό με 4-2 της δεύτερης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002. Τρίτη κατετάγη η δεύτερη ομάδα του Απόλλωνα.
Στους παίδες ο Α.Ο. Υμηττού κέρδισε την πρωτιά, νικώντας στον μεγάλο τελικό με 2-0 την Ακαδημία Πλίτση του Οράσιο Μοράλες. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η σχολή Ολυμπιακού Λαμίας. Ενώ στους έφηβους η ΕΠΣ Ευρυτανίας κέρδισε στον τελικό με 2-0 τον Ασπρόπυργο και κατετάγη 1η. Τρίτο ήταν το Κερατσίνι.
Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ και νέο ρεπορτάζ για τις επιτυχίες των Ευρυτανικών ομάδων.

Σε άριστη κατάσταση τα γήπεδα
Σε εξαιρετική κατάσταση ήταν και τα 3 γήπεδα του αθλητικού κέντρου Καρπενησίου και σε αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Δήμου Καρπενησίου.

Ο σπουδαίος Γιάννης Θεοχαρίδης

 
Υπόδειγμα αθλητικής παιδείας ήταν ο διευθυντής των ακαδημιών του Απόλλωνα Αθηνών και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας Γιάννης Θεοχαρίδης, διδάσκοντας το «ευ αγωνίζεσθε». Έχει επίσης καθοδηγήσει ως τεχνικός αρκετές ομάδες.












































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος