Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Δεν θα συμμετέχει η Ποταμιά στα Play Οff ανόδου


Χωρίς εκπροσώπηση θα είναι η ΕΠΣ Ευρυτανίας στα Play Off ανόδου που θα αρχίσουν την Κυριακή 28 Απριλίου. Η πρωταθλήτρια Ποταμιά δεν δήλωσε συμμετοχή λόγω ποσοτικού προβλήματος του έμψυχου δυναμικου και κυρίως της έλλειψης αγωνιστικού ρυθμού απο το τοπικό πρωτάθλημα της Ευρυτανίας. Συνεπώς ο 6ος Όμιλος θα διεξαχθεί με 6 και όχι 7 ομάδες.

Θα λάβουν μέρος οι: Κερατσίνι (ΕΠΣ Πειραιά Β΄), Λουτράκι (ΕΠΣ Κορινθίας), Αμαρυνθιακός (ΕΠΣ Εύβοιας), Θήβα (ΕΠΣ Βοιωτίας), Απόλλων Ευπαλίου (ΕΠΣ Φωκίδας) και Πανναυπλιακός Ηρακλής (ΕΠΣ Αργολίδας). Την άνοδο θα κερδίσουν οι τρεις πρώτες ομάδες.

Τα δυο προηγούμενα χρόνια η Ευρυτανία εκπροσωπήθηκε στον ίδιο όμιλο από τον Αίολο, που δεν κατάφερε να πάρει κάποιον βαθμό.

 Η ανακοίνωση της διοίκησης της Ποταμιάς:

"Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Ποταμιά Μεγάλου Χωριού μετά από συνεδρίαση του αποφάσισε τη μη συμμετοχή του συλλόγου στη διαδικασία των Play Off ανόδου για τη Γ' Εθνική εξ αιτίας της έλλειψης αγωνιστικού ρυθμού των ποδοσφαιριστών μας και του 'φτωχού' ποσοτικά έμψυχου δυναμικού της ομάδας μας. Το πρωτάθλημα Ευρυτανίας διεξήχθη φέτος μολις με 6 σωματεία και χωρίς καθόλου ανταγωνισμο από τις άλλες ομάδες. Συνεπώς για όλους τους παραπάνω λόγους, αδυνατούμε εκ των πραγμάτων να λάβουμε μερος στη διαδικασία. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις ομάδες που θα συμμετέχουν στα Play Off και οι τρεις καλύτερες ομάδες να κερδίσουν την άνοδο."