Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Διέπρεψαν οι Καρπενησιώτες οδηγοί στο Λουτράκι



 
 
 
 
 
 
 
 
 
Στον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift  το διήμερο 13 και 14 Απριλίου στο Λουτράκι η ΑΛΑΚ σημείωσε δυο σπουδαίες επιτυχίες, συμμετέχοντας με τέσσερις οδηγούς. 
Στην κατηγορία Drift 2 ο Πάνος Ράπτης με Nissan 200SX ήταν εντυπωσιακός, φτάνοντας στην 1η θέση. Ο Νίκος Ντουφεκιάς τα πήγε εξαιρετικά στην κατηγορία Drift 1, καθώς ήταν 3ος με το Toyota Corolla του.
Συμμετείχαν επίσης στην κατηγορία Drift 3 ο Κώστας Νιανιάς που έκανε ντεμπούτο με το BMW του και ο Κώστας Τσιάκας με Toyota Corolla στην κατηγορία Drift 1. Ο Τσιάκας έφτασε μέχρι την 8αδα (Ήταν 5ος), ενώ ο Νιανιας στην πρώτη του συμμετοχή ήταν 22ος.
Oι οδηγοί μας τα πήγαν εξαιρετικά στον πρώτο τους φετινό αγώνα, παρότι παραμένουν ακόμη χωρίς πίστα.

O Πρόεδρος της Λέσχης Στάθης Φέγγος αναφερει: "Με το καλύτερο δυνατόν τρόπο έκλεισε ο 2ος αγώνας Hellenic Drift Championship - Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift στο Λουτράκι 
Στην κατηγορία DRIFT1 
ο Nikos Doufekias παρά τις μεγάλες ατυχίες που είχε πριν τον αγώνα με το Corolla του όλοι βοήθησαν και τελικά κατάφερε και ανέβηκε στην τρίτη θέση του βαθρου 🥉 ξεπερνώντας μεγάλα ονόματα της κατηγορίας δίνοντας μεγάλη μάχη με τον νικητή της κατηγορίας Χαντζαρά  και ερχόμενος από την τετάρτη θέση των μονών βαθμολογημένων.
Ο Kostas Tsiakas έκανε πολύ καλή προσπάθεια και κατάφερε και μπήκε στην 16αδα των διπλών περασμάτων 6ος. Στις μαχες νίκησε την πρώτη μπαίνοντας στην οχτάδα όπου μετά από ένα λάθος δεν πήγε υψηλότερα.
Στην DRIFT2 ο Panos Raptis ξεκίνησε με προβλήματα κι αυτός σπάζοντας σασμάν στα δοκιμαστικά του Σαββάτου αλλά όλο το team ήταν εκεί να τον υποστήριξει αλλάζοντας σασμάν το Σάββατο βράδυ.Στον αγώνα νίκησε  στον τελικό το φαβορί της κατηγορίας Χωραφακη και κατέκτησε παναξια 
την πρώτη θέση 🏆
Στην Drift3 ο rookie της λέσχης Kwstas Nianias στον πρώτο του αγώνα δεν κατάφερε να μπει στην 16αδα των μονών βαθμολογημένων μένοντας 22ος αλλά μάζεψε εμπειριες για το μελλον δείχνοντας ότι έχει τις ικανότητες.
Επόμενο ραντεβού 12 Μαΐου στην Λαμια"