Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Ασταμάτητος ο Ευρυτανικός Α.Σ. Αίαντας


🔘 9️⃣ μετάλλια για τα Αιαντάκια στο Hereya Open 🇧🇬
🔘 «Κουπάτοι» 🏆 με 2η θέση στα juniors - 3 χρυσά, 2 ασημένια και 1 χάλκινο ο απολογισμός 💯🧿

Θριαμβευτική πορεία πραγματοποίησε ο σύλλογός μας στo Hereya Open που έγινε στη Σόφια της Βουλγαρίας. Τα Αιαντάκια κατέκτησαν συνολικά 9️⃣ μετάλλια, 8️⃣ εκ των οποίων στο βαθμολογούμενο τουρνουά κατηγορίας Ε2, με τα juniors να καταλαμβάνουν και τη 2η 🏆 θέση στη γενική κατάταξη με τρία χρυσά 🥇, δύο ασημένια 🥈 μετάλλια, ένα χάλκινο 🥉 καθώς και πέντε 5️⃣ες θέσεις.

Στη κορυφή των κατηγοριών τους στα juniors βρέθηκαν οι Μελίνα Γεωργίου (-46kg), Φοίβος Κισκύρας (-68kg) και Ηλίας Κλέκουρας (-51kg, προπονείται με τον Αίαντα), ενώ ασημένιο μετάλλιο πήραν οι Όλγα Δεσύλλα (-46kg) και Μαρία Ζηνέλη (-52kg). Στην τρίτη θέση των -48kg βρέθηκε ο Αθανάσιος Αναστασιάδης. Τα χάλκινα μετάλλια στα cadets κατέκτησαν οι Μαρία Ταυλαρίδου (-59kg) και Στέλλα Κούρτη (-51kg, προπονείται με τον Αίαντα), ενώ στην κατηγορία Children I, ο Νικόλαος Τσομπανέλης κατετάγη 3ος στην κατηγορία των -27kg.

Τα Αιαντάκια αγωνίστηκαν υπό την καθοδήγηση του δασκάλου μας, Sotiris Giavris, αλλά και του δασκάλου του Αίαντα Ασυρμάτου, Kostas Zinelis, τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την πολύτιμη βοήθεια. Αύριο, Δευτέρα, ο Σωτήρης ΓΙΑΒΡΗΣ ως μελος του τεχνικού τιμ της ΕΤΑΝΕ - Ενωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος, θα κληθει να καθοδηγήσει τους αθλητές και τις αθλήτριες της επίλεκτης ομάδας που θα λάβουν μέρος στο διεθνές τουρνουά Hereya Open.

Τα μετάλλια και οι 5ες θέσεις για τα Αιαντάκια:
👉 JUNIORS
🥇 ΧΡΥΣΟ: Μελίνα Γεωργίου (-46 κιλά)
🥇 ΧΡΥΣΟ: Φοίβος Κισκύρας (-68 κιλά)
🥇 ΧΡΥΣΟ: Ηλίας Κλέκουρας (-51 κιλά)*
🥈 ΑΣΗΜΕΝΙΟ: Όλγα Δεσύλλα (-46 κιλά)
🥈 ΑΣΗΜΕΝΙΟ: Μαρία Ζηνέλη (-52 κιλά)
🥉 ΧΑΛΚΙΝΟ: Αθανάσιος Αναστασιάδης (-48 κιλά)
5η θέση: Χρήστος Δούκας (-51 κιλά)
5η θέση: Αθανασία Σαρδέλη (-59 κιλά)
5η θέση: Αγγελική Γεωργίου (-59 κιλά)
5η θέση: Αναστασία Ταυλαρίδου (-55 κιλά)
5η θέση: Ηλιάνα Κωνσταντοπούλου (-55 κιλά)
👉 CADETS
🥉 ΧΑΛΚΙΝΟ: Μαρία Ταυλαρίδου (-59 κιλά)
🥉 ΧΑΛΚΙΝΟ: Στέλλα Κούρτη (-51 κιλά)*
5η θέση: Σωτηρία Ζηνέλη (-37 κιλά)
👉 CHILDREN
🥉 ΧΑΛΚΙΝΟ: Νικόλαος Τσομπανέλης (children I -27 κιλά)

* προπονείται με τον Αίαντα

Ο Αίαντας έλαμψε στη Σόφια και αξίζουν συγχαρητήρια πολλά-πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους πρωταγωνιστές της επιτυχημένης αυτής παρουσίας. Συνεχίζουμε την ίδια όρεξη και το ίδιο πάθος για να παραμείνουμε ψηλά. Εντός και εκτός συνόρων.

#ΑΙΑΝΤΑΣ_ΜΙΑ_ΜΕΓΑΛΗ_ΑΘΛΗΤΙΚΗ_ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 
Συμμετέχει και πρωταγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις, εντός κι εκτός Ελλάδας!
#aiantasteam #aiantastkd #aiantasfamily #aiantasagiosDimitrios #aiantasZinelisclub #taekwondo #tkd #taekwondofamily #aiantas #HereyaOpen #HereyaOpen2024
 


 

Πηγη: Α.Σ. Αίαντας