Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

«Αουτσάιντερ» κόντρα στον δευτεραθλητή Ατρόμητο το Καρπενήσι


Ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι δίνει η ομάδα του Καρπενήσι Futsal, που θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο Αθηνών.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Απριλίου στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 14:00. Είναι στο πλαίσιο της φάσης των προημιτελικών του Women΄s Futsal Cup.

Το συγκρότημα του Καρπενησίου των Γιώργου Πανόπουλου και Δημήτρη Κολλημένου διανύει μια πάρα πολύ καλή σαιζόν, πετυχαίνει τους στόχους του και στις δυο διοργανώσεις. Θα επιχειρήσει να κάνει την «έκπληξη» κόντρα σε ένα αρκετά αξιόλογο και δυνατό σύνολο.

Ο Ατρόμητος του Παναγιώτη Κουτσογιαννόπουλου άγγιξε την κατάκτηση του πρωταθλήματος με πολύ καλή και οργανωμένη τακτική. Απέκλεισε στα προημιτελικά τη Δόξα Δράμας 2016 σε διπλούς αγώνες (7-3 και 4-4) και στον ημιτελικό τον Ηνίοχο (2-1), γνωρίζοντας την ήττα στον τελικό από την ΑΕΚ στις λεπτομέρειες (3-2 τελικό).

Στα δυο ματς του πρωταθλήματος ο Ατρόμητος ήταν νικητής, με 5-4 στο Πέραμα και με 13-2 στο Καρπενήσι.

 

Πως έφτασαν στους «8»

Το Καρπενήσι απέκλεισε στους «16» τον Ολυμπιακό Σεπολίων με σκορ 15-3, ενώ ο Ατρόμητος κέρδισε με 2-4 τον Φωστήρα Καισαριανής στα Ξύλινα.

 

Πρόκριση Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός Futsal κέρδισε με 0-7 το Νέο Ικόνιο στον 3ο προημιτελικό, περνώντας στους «4». Σκόρερ χρίστηκαν για την ομάδα του Νίκου Λάμπράκου οι: Τσόγκα (3), Παπαδοπούλου Θ. (2), Κεσίδου (1), Γούλα (1).

Στα ημιτελικά έχει προκύψει ήδη το ζευγάρι ΑΕΚ-Ηνίοχος, ενώ ο νικητής του παιχνιδιού Καρπενήσι Futsal-Ατρόμητος θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό Futsal.

 

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες

Women΄s Futsal Cup (Προημιτελικός)

Καρπενήσι Futsal-Ατρόμητος Προπονητικό Κέντρο Καρπενησίου 21-4-2024 14:00

Διαιτητές: Λάμπρος Κολοκώτσιος& Νίκος Δημακόπουλος

Χρονομέτρης: Στέλιος Σώμαλης