Κυριακή 21 Απριλίου 2024

Καρπενήσι Futsal-Ατρόμητος 2-7

Κοίταξε στα μάτια τον ισχυρό Ατρόμητο το Καρπενήσι Futsal, που δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση, γνωρίζοντας την ήττα-αποκλεισμό με 2-7.

Η αναμέτρηση έγινε την Κυριακή 21 Απριλίου στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 14:00. Ήταν για τη φάση των «8» του Women΄s Futsal Cup, παρουσία 50-60 θεατών.

Το Καρπενήσι Futsal των Γιώργου Πανόπουλου-Δημήτρη Κολλημένου δεν είχε την τύχη με το μέρος του, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες και συναντώντας απέναντι του την εξαιρετική κίπερ Μαντλέν Δημητρακοπούλου. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-4 στο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη μπήκε γρήγορα στο ματς και μείωσε σε 2-4, αλλά η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη.

Ο Ατρόμητος του Παναγιώτη Κουτσογιαννόπουλου με καλό ποδόσφαιρο και την Κατερίνα Συρμή να πετυχαίνει καρέ γκολ έφτασε σε μια σπουδαία πρόκριση, κερδίζοντας τον αντίπαλο του για 3η φορά την ίδια σαιζόν. Το συγκρότημα του Περιστερίου στοχεύει στην κατάκτηση του κυπέλλου, διανύοντας μια εξαιρετική σαιζόν στο futsal.

Οι Καρπενησιώτισσες ολοκλήρωσαν τη φετινή τους παρουσία σε πρωτάθλημα και κύπελλο, δίνοντας 20 ματς συνολικά και στις δυο διοργανώσεις. Ο φιναλίστ του πρωταθλήματος Ατρόμητος θα παίξει στους «4» εντός έδρας με τον Ολυμπιακό Futsal και είναι το φαβορί για την πρόκριση στον τελικό.

 

Τέλος αγωνιστικής σαιζόν

Η αγωνιστική περίοδος για την ομάδα του Καρπενησίου τελείωσε με επιτυχία, φτάνοντας στους «8» σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Στα αρνητικά η απουσία του φίλαθλου κόσμου και η μη αναμενόμενη στήριξη του στο Ευρυτανικό συγκρότημα.

 


Απώλεια αρχηγού

Το Ευρυτανικό συγκρότημα έπαιξε χωρίς την αρχηγό Εύη Καρέτσου λόγω ασθένειας.

 

Με το λεωφορείο της ΠΑΕ

Ο Ατρόμητος ταξίδεψε στο Καρπενήσι με το λεωφορείο της ΠΑΕ και με αστυνομική συνοδεία, παρουσία του Προέδρου του Ερασιτέχνη Αντώνη Πατατανέ. Μάλιστα τοποθετήθηκαν και τα σχετικά πανό, ένα εκ των οποίων αφιερωμένο από την πλευρά των γηπεδούχων στην εκλιπούσα Βασιλική Αυγουστίνου και ενάντια στη βία κατά των γυναικών.

 



MVP Δημητρακοπούλου& Συρμή



 

 

 

 

 

 

Κορυφαίες για τον Ατρόμητο ήταν η τερματοφύλακας Μαντλέν Δημητρακοπούλου (Φωτογραφία αριστερά) και η πίβοτ Κατερίνα Συρμή (Φωτογραφία δεξιά), που πέτυχε καρέ γκολ.

 

Ντεμπούτο Λίπο


 

Για το Καρπενήσι την πρώτη της εμφάνιση έκανε η Σαββούλα Λίπο (Φωτογραφία), ενώ για πρώτο εντός έδρας ματς συμμετείχαν οι: Καλλιόπη Καλοκαιρινού, Λίτσα Θέου και Αγάπη Τρακάδα.

 

Ο επόμενος αντίπαλος

Ο Ατρόμητος που ήταν φιναλίστ πρωταθλήματος, χάνοντας στον τελικό με 3-2 από την ΑΕΚ στο φινάλε θα αντιμετωπίσει εντός έδρας στους «4» του κυπέλλου τον Ολυμπιακό Futsal. Tο άλλο ζευγάρι αποτελείται από την ΑΕΚ και τον Ηνίοχο.

 

Η Αγραφιώτισσα Γατή


 

Για τις νικήτριες η Ελισάβετ Γατή (Φωτογραφία) έχει «ρίζες» από τα Άγραφα.

 

Ενός λεπτού σιγή

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε από τους διαιτητές ενός λεπτού σιγή εις μνήμην του Γενικού Γραμματέα του συλλόγου Θανάση Κασπίρη, που έφυγε πριν λίγες ημέρες από τη ζωή.

 


«Πλασματικό» σκορ

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε με 0-4 στο α΄ μέρος, με τις Ευρυτάνισσες να σπαταλούν αρκετές ευκαιρίες στο ξεκίνημα του παιχνιδιού. Σκόραραν οι: Κατερίνα Συρμή στο 5΄ και στο 20΄, Μαρία Ιωαννίδη στο 9΄ και στο 12΄.

 


Πάλεψε το Καρπενήσι

Η ομάδα του Καρπενησίου μπήκε δυνατά στην επανάληψη και μείωσε σε 2-4 με τη Δήμητρα Τσούμα στο 22΄ και την Καλλιόπη Καλοκαιρινού στο 24΄. Ο Ατρόμητος με δυο ακόμη γκολ της Κατερίνας Συρμή στο 26΄ και στο 33΄ και ένα της αρχηγού Βίκυς Κατσανού στο 29ο λεπτό έφτασε στο τελικό 2-7. Η Τσούμα έκλεισε τη σαιζόν με 26 γκολ.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Καρπενήσι Futsal (Γιώργος Πανόπουλος& Δημήτρης Κολλημένος): Μαρασίδη, Οικονόμου, Τσούμα Δ., Καλοκαιρινού, Θέου, Γαβαλά, Τόσσου, Κορομπίλια, Τρακάδα, Μούτσι, Νέλλα, Λίπο, Μπουμπουρή

 

Ατρόμητος (Παναγιώτης Κουτσογιαννόπουλος): Δημητρακοπούλου, Τσομπάνη, Μισιρλή, Γιαγκούλα, Ιωάννου, Κατσανού, Κώστα, Μάρα, Καλέλλη, Συρμή, Ιωαννίδη, Γατή, Σπανού

 

Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος& Νίκος Δημακόπουλος

Χρονομέτρης: Στέλιος Σώμαλης

 

































Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος