Κυριακή 21 Απριλίου 2024

Ποταμιά-Άγραφα 3-0 α.α.

Δεν συμπλήρωσαν 11αδα τα Άγραφα, με αποτέλεσμα η πρωταθλήτρια Ποταμιά να κερδίσει το ματς στα χαρτιά με 3-0.

Η εξ αναβολής αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής της Α΄ Ευρυτανίας ήταν προγραμματισμένη για  την Κυριακή 21 Απριλίου στις 5 το απόγευμα στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου.

Η Ποταμιά του Κώστα Γουλέτα ήταν η απόλυτη κυρίαρχος της φετινής Α΄ Ευρυτανίας και πήρε την 10η νίκη της την φετινή σεζόν, κάνοντας το απόλυτο.

Τα Άγραφα του Δημήτρη Κολλημένου δεν μπόρεσαν να συμπληρώσουν τον απαιτούμενο αριθμό ποδοσφαιριστών (Χρειάζονται 9 για να αρχίσει ένα παιχνίδι), αφού παρουσιάστηκαν στο γήπεδο με μόλις 6 ποδοσφαιριστές λόγω ασθενειών.

Η ομάδα της Ποταμιάς τερμάτισε στην κορυφή με το απόλυτο και 30 βαθμούς, ενώ τα Άγραφα είναι 4α με 10 πόντους.

 

Τι αναφέρει το Φ.Α.

Ο ρέφερι Νίκος Δημακόπουλος αναφέρει τα κάτωθι στο φύλλο αγώνα : «Κατά την προκαθορισμένη ώρα του αγώνα που είχε οριστεί για τις 21-4-2024 ανάμεσα στις ομάδες Α.Ο. Ποταμιά και Α.Ο. Αγράφων η φιλοξενούμενη ομάδα Α.Ο. Αγράφων δεν συγκέντρωσε τον απαιτούμενο αριθμό παικτών με αποτέλεσμα τη μη διεξαγωγή του αγώνα. Η ομάδα της Ποταμιάς προσκόμισε κανονικά τα δελτία και οι παίκτες της προσήλθαν κανονικά στο γήπεδο. Μετά από αναμονή για το απαιτούμενο διάστημα και την μη προσέλευση των φιλοξενούμενων κλείσαμε το φύλλο αγώνα. Καμία άλλη παρατήρηση.»

 



Απόλυτο νικών

Οι Μεγαλοχωρίτες έκαναν το απόλυτο νικών 10Χ10, τερματίζοντας πρώτοι με 30 βαθμούς και πανηγυρίζοντας το 3ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

 

Και τώρα Ευπάλιο (;)

Η πρωταθλήτρια Ευρυτανίας Ποταμιά σε μια εβδομάδα θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον Απόλλωνα Ευπαλίου στα Play Off ανόδου στην Γ΄ Εθνική.

 

Με κύπελλο τελειώνει η σεζόν

Η ποδοσφαιρική σεζόν για τον νομό μας θα ολοκληρωθεί τον Μάιο με την διεξαγωγή του κυπέλλου της ΕΠΣ Ευρυτανίας, στο οποίο θα λάβουν μέρος 4 ομάδες. Επιπλέον εκκρεμεί το παιχνίδι της Ακαδημίας με τον ΑΠΟΚ.

 

Αναβολή απονομής

Ως εκ τούτου η απονομή του τίτλου στην Ποταμιά δεν έγινε. Η στέψη των πρωταθλητών Ευρυτανίας θα πραγματοποιηθεί το προσεχές διάστημα σε επόμενο αγώνα.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Ποταμιά (Κώστας Γουλέτας): Καλύβας, Πλεξίδας, Ζαλοκώστας, Μαντζιούτας, Αθανασόπουλος, Κοτρώνης, Λέρης, Λαμπαδάρης, Γιαννακόπουλος, Γενιτσαρόπουλος, Σταμούλης

 

Άγραφα (Δημήτρης Κολλημένος): Ιωάννου, Δρίβας, Μούτσελος, Κοράκης, Καλτσής, Σερπάνος

 

Διαιτητής: Νίκος Δημακόπουλος (ΣΔΠ Ευρυτανίας)

1ος Βοηθός: Στέλιος Σώμαλης (ΣΔΠ  Ευρυτανίας)

2ος Βοηθός: Λάμπρος Κολοκώτσιος (ΣΔΠ Ευρυτανίας)

 

Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος