Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Καρπενήσι Futsal-Μινώταυρος 8-6

Νίκη γοήτρου για το Καρπενήσι Futsal, το οποίο σε ένα ανοιχτό ματς χωρίς σκοπιμότητες και βαθμολογικό ενδιαφέρον επικράτησε με 8-6 του Μινώταυρου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Μαρτίου στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 5 και 30. Ήταν στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Futsal League, παρουσία λιγοστών φιλάθλων.

Το Καρπενήσι Futsal έκλεισε με θετικό τρόπο τις υποχρεώσεις του, διασκεδάζοντας τις εντυπώσεις μετά τη μη κάθοδο του στο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ και το βαρύ σκορ από τον Ηνίοχο. Οι Καρπενησιώτες που είχαν τον Χρήστο Λέρη σκόρερ 4 τερμάτων έφτασαν τους 23 πόντους και είναι στην 5η θέση.

Ο Μινώταυρος του Κίμωνα Αναστασίου ταξίδεψε στο Καρπενήσι με πολλές απουσίες και το ματς ήταν και για αυτόν αδιάφορο. Το συγκρότημα του Ταύρου γνώρισε την 3η του ήττα και παρέμεινε στους 34 πόντους και τη 2η θέση, στην οποία θα τερματίσει. Ο Γρηγόρης Κωνσταντίνου σκόραρε 4 φορές.

Την τελευταία (18η) αγωνιστική οι Ευρυτάνες έχουν ρεπό, ενώ ο Μινώταυρος αντιμετωπίζει το Κατενάτσιο Νέα Γενιά, το οποίο έχει το βαθμολογικό ενδιαφέρον.

 

Ελάχιστοι θεατές

Το αδιάφορο βαθμολογικά ματς παρακολούθησαν ελάχιστοι θεατές.

 


6ο το Καρπενήσι

Η ομάδα της Ευρυτανίας τερματίζει στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό και αναμένεται να την προσπεράσει ο Ηνίοχος, που αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Σάλας. Η πορεία της στην επανεμφάνιση της στο πρωτάθλημα είχε δυο όψεις (Μια καλή στον πρώτο γύρο και μια κακή στον δεύτερο γύρο).

 

Δύναμη η έδρα

Μάλιστα οι 19 από τους 23 βαθμούς του Καρπενησίου κερδήθηκαν εντός έδρας, έχοντας σε αυτή 6 νίκες-1 ισοπαλία-1 ήττα.

 

Καρέ Λέρη& Κωνσταντίνου



 

 

 

 

 

 

Για τους νικητές ο Χρήστος Λέρης (Φωτογραφία αριστερά) πέτυχε 4 γκολ, όσα και ο Γρηγόρης Κωνσταντίνου (Φωτογραφία δεξιά) των φιλοξενούμενων. Ο Κωνσταντίνου έφτασε τα 20 γκολ, πλησιάζοντας τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας και συμπαίχτη του Αρβανιτάκη που έχει 22 και είναι τραυματίας.

 

Παρουσία Προέδρων

Το ματς παρακολούθησαν οι Πρόεδροι των δυο ομάδων Νίκος Κωστής και Παναγιώτης Κεραμυδάς αντίστοιχα. Ο πρώτος είναι και μέλος της ΕΠΣ Σάλας, ενώ ο δεύτερος υποψήφιος Πρόεδρος στις εκλογές του 2019.

 


Πρόκριση Μινώταυρου

Ο 2ος του Β΄ Ομίλου Μινώταυρος θα αντιμετωπίσει στους «8» σε διπλούς προημιτελικούς τον 3ο του Α΄ Ομίλου που θα είναι η Ακαδημία Λεχαίου ή ο Κένταυρος Βριλησσίων.

 

Εκατέρωθεν τιμωρημένοι

Για το Καρπενήσι την 3η από τις 5 αγωνιστικές της τιμωρίας του εξέτισε ο Βαγγέλης Αθανασόπουλος και για τον Μινώταυρο τη μοναδική αγωνιστική ο Δημήτρης Μαυράκης.

Δεν αγωνίστηκαν οι πρώτοι σκόρερ των δυο ομάδων Γιώργος Πλεξίδας και Χρήστος Αρβανιτάκης αντίστοιχα.

 

Ανοιχτό ματς

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 5-2 στο α΄ μέρος, φτάνοντας στο τελικό 8-6 στην επανάληψη.

Τα γκολ του Καρπενησίου σημείωσαν οι: Χρήστος Λέρης (4΄,5΄, 10΄, 34΄), Άγγελος Παχής (2΄), Ηλίας Σαπούνης (16΄), Κώστας Σταμούλης (25΄) και Φώτης Ζαχαράκης (27΄). Για τον Μινώταυρο σκόραραν οι: Γρηγόρης Κωνσταντίνου (4΄, 24΄, 25΄, 40΄) και Στέφανος Γιώτης (6΄ 24΄). Ζαχαράκης και Σαπούνης πέτυχαν το πρώτο φετινό τους τέρμα.

 




Συνθέσεις Ομάδων

Καρπενήσι Futsal (Γιώργος Μαντέκας): Καλύβας, Παχής, Λέρης, Σταμούλης, Σαπούνης (Ζαχαράκης, Φαρμάκης, Σερπάνος, Φακίτσας, Κατσαρός)

 

Μινώταυρος (Κίμωνας Αναστασίου): Σανιάνος, Διαμαντόπουλος, Μενεγάτος Θ., Περιμένης, Τσίκος (Κωνσταντίνου, Γιώτης, Καναβός)

 

Διαιτητές: Λάμπρος Κολοκώτσιος& Νίκος Δημακόπουλος

Χρονομέτρης: Στέλιος Σώμαλης

 





















Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος