Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

Ημερίδα αθλητικής παιδείας από τον Αίαντα Πεύκης


🔹 Ημερίδα Αθλητικής Παιδείας, που απευθύνεται σε γονείς αλλά και τα παιδιά που ασχολούνται με όλο το φάσμα του αθλητισμού, διοργανώνει ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΑΝΤΑΣ ΠΕΥΚΗΣ, την Κυριακή 14 Μαΐου, στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης (Βενιζέλου 17-19).
🔹 Η παιδοψυχολόγος Ειρήνη Ρέρα, συνεργάτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και ο γυμναστής φυσικής κατάστασης Βαγγέλης Μπέκας, συνεργάτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θα είναι οι κεντρικοί εισηγητές-ομιλητές της ημερίδας, η οποία θα εκκινήσει στις 12:00 και στην οποία έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν αθλητές-προπονητές από πολλά και διαφορετικά αθλήματα.
🔹 Η δια δραστική ημερίδα, την οποία επιβάλλεται να παρακολουθήσουν όλοι όσοι έχουν παιδιά που ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, καταπιάνεται με δύο σημαντικά θέματα:
- Πως μπορούμε να διευκολύνουμε ως γονείς την αθλητική επίδοση των παιδιών μας
- Γιατί να αξίζει ο αθλητισμός
🔹 Η ημερίδα γίνεται υπό την αιγίδα της ΕΤΑΝΕ - Ενωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος και συνδιοργανωτής είναι το ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης.
🔹 Ο Αθλητικός Σύλλογος Αίαντας Πεύκης μετρά μόλις λίγα χρόνια ζωής, ωστόσο από την πρώτη στιγμή καλλιεργεί πάνω σε επαγγελματικά πρότυπα και με γνώμονα πάντα το «Ευ Αγωνίζεσθαι», τα Ολυμπιακά αθλήματα του ταεκβοντό και της ρυθμικής γυμναστικής, με πολλές και σημαντικές επιτυχίες.
🔹 Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό