Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Κ14: ΕΠΣ Ευρυτανίας-ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας 1-5

Μια ακόμη φιλότιμη παρουσία για την ομάδα κάτω των 14 της ΕΠΣ Ευρυτανίας, που γνώρισε την ήττα με 1-5 από την πρωτοπόρο ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Η συνάντηση έγινε την Τετάρτη 8 Μαρτίου στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 12:00. Ήταν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 8ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ14. Μια εβδομάδα πριν οι αναμετρήσεις των δυο ομάδων στο Αγρίνιο αναβλήθηκαν για δεύτερη φορά.

Η Ευρυτανία του Γιώργου Χρυσαφόπουλου προσπάθησε αρκετά και κατάφερε μάλιστα να βάλει δύσκολα στον δυνατό αντίπαλο της μετά την ισοφάριση του Βασίλη Τριανταφυλλόπουλου. Και στις τρεις αναμετρήσεις παρότι δεν έχει κάποιον βαθμό στάθηκε πολύ καλά τηρουμένων των συνθηκών μέσα στο γήπεδο.

Η Αιτωλοακαρνανία του Γιάννη Ντζιβανάκη πέρασε νικηφόρα από το Καρπενήσι με πρωταγωνιστές τους: Αουρέλιο Σέφα και Θανάση Τσούνη. Οι «γείτονες» έκαναν ένα ακόμη βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση, φτάνοντας στο 3 στα 3.

Για την επόμενη (5η) αγωνιστική οι Ευρυτάνες θα παίξουν εκτός έδρας με την ΕΠΣ Άρτας. Οι Αιτωλοακαρνάνες θα υποδεχτούν τη Φωκίδα.

 

Μόνιμη 3αδα

Η διαιτητική 3αδα των Παναγιώτη Κολοβού, Νικηφόρου Φαρμάκη και Μαρίας Πολυμέρου σφύριξε ένα ακόμη παιχνίδι των μικτών μας.

 


Οι παράγοντες της ΕΠΣ

Την ΕΠΣ Ευρυτανίας εκπροσώπησαν οι: Δημήτρης Αθανασόπουλος, Νίκος Δροσίνης και Διονύσης Βονόρτας.

 


3Χ3

Οι Αιτωλοακαρνάνες έκαναν το 3/3 και είναι το φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

 

Πρωταγωνιστής ο Σέφα


 

Για τους νικητές ο Αουρέλιο Σέφα (Φωτογραφία) σκόραρε τρεις φορές, ενώ δυο τέρματα πέτυχε ο Θανάσης Τσούνης.

 

Εκπροσώπηση Αγράφων

Εκτός από τους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας, του ΠΑΟΚ και του Αιόλου ποδοσφαιριστής των Αγράφων βρέθηκε στην αποστολή. Πρόκειται για τον Άρη Ζωχάκη, πρώην μέλος του ΠΑΟΚ Καρπενησίου.

 

Αντίσταση Ευρυτανίας


 

Το ημίχρονο έληξε με 0-1 χάρης σε γκολ του Αουρέλιο Σέφα στο 31΄. Οι Ευρυτάνες ισοφάρισαν στο 43΄ με γκολ του Βασίλη Τριανταφυλλόπουλου (Φωτογραφία) του Αιόλου. Οι φιλοξενούμενοι τελικά με δυο ακόμη τέρματα του Σέφα στο 59΄ και στο 64΄ και δυο του Τσούνη στο 70΄ και στο 79΄ έφτασαν στο τελικό 1-5.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Ευρυτανία (Γιώργος Χρυσαφόπουλος): Δρίβας, Λαμπαδάρης, Τριανταφυλλόπουλος Γ., Κουτρομάνος, Κεχριμπάρης, Μουρτογιάννης, Τριανταφυλλόπουλος Β., Ράικος, Μούτσελος, Μπαρμπούτης, Λάππας (Τριανταφύλλου, Μπόνιας, Πιστιόλης, Γεωργόπουλος, Κολοκώτσιος, Μπούκας, Ζωχάκης)

 

Αιτωλοακαρνανία (Γιάννης Ντζιβανάκης): Σπανός, Μπρούνος, Λαγός, Κατσούλης, Ζέλιος, Σωτηρόπουλος, Μπακάλης, Τσατσαράγκος, Δεματάς, Σέφα, Κουτσομπίνας (Ντελής, Μουλάρας, Τσάκαλος, Μελικώκης, Γκοτζάι, Σαμαλέκος, Φαρμάκης, Τσούνης, Ανδρεόπουλος)

 

Διαιτητής: Παναγιώτης Κολοβός (ΣΔΠ Φθιώτιδας)

1ος Βοηθός: Νικηφόρος Φαρμάκης (ΣΔΠ Φθιώτιδας)

2η Βοηθός: Μαρία Πολυμέρου (ΣΔΠ Φθιώτιδας)

 

























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος