Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Κ16: ΕΠΣ Ευρυτανίας-ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας 0-7

Βαριά ήττα με 7-0 από την Αιτωλοακαρνανία γνώρισε η ομάδα κάτω των 16 της Ευρυτανίας.

Ο αγώνας διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου την Τετάρτη 8/3, ξεκινώντας στις 14:30. Πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ16 (8ος Όμιλος)

στο Αγρίνιο αναβλήθηκαν για δεύτερη φορά.

Η Ευρυτανία του Γιώργου Χρυσαφόπουλου παρουσιάζοντας ένα «φτωχό» ρόστερ κερδίζει νέες εμπειρίες απέναντι σε ισχυρότερες ενώσεις ποιοτικά και ποσοτικά. Το Ευρυτανικό συγκρότημα παλεύει φιλότιμα και η παρουσία του και μόνο συνιστά επιτυχία.

Η Αιτωλοακαρνανία του Βαλάντη Ζώη είχε ένα ξεκούραστο απόγευμα, «καθαρίζοντας» τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο, προηγούμενη με 0-4. Οι φιλοξενούμενοι έχουν 7 πόντους (2 νίκες-1 ήττα) και θα διεκδικήσουν με τη Φωκίδα την πρόκριση στη 2η φάση. Δυο τέρματα πέτυχε ο Σωτήρης Θανασιός.

Η ΕΠΣΕ θα αγωνιστεί με την Άρτα για την 5η αγωνιστική και η Αιτωλοακαρνανία θα υποδεχτεί στο μεγάλο ντέρμπι τη Φωκίδα.

 

Χρυσαφόπουλος Χ2

Ο ένας εκ των δυο ενωσιακών προπονητών Δημήτρης Αντωνίου απουσίαζε λόγω σχολικής υποχρέωσης στο εξωτερικό τους γηπεδούχους καθοδήγησε ο έτερος coach Γιώργος Χρυσαφόπουλος.

 


Χωρίς γκολ

Η Ευρυτανία δεν έχει καταφέρει να σκοράρει σε κάποιο από τα τρία της παιχνίδια.

 

Πρώτο Σεριανάι


 

Δελτίο απέκτησε στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 ο Γιούλι Σεριανάι (Φωτογραφία), που έπαιξε στην άμυνα των γηπεδούχων.

 

Εύκολα οι Αιτωλοακαρνάνες


 

Το συγκρότημα του Βαλάντη Ζωή προηγήθηκε από το πρώτο μέρος με 0-4. Σωτήρης Θανασιός στο 19΄, Βασίλης-Μάριος Μυζήθρας στο 32΄, Χαράλαμπος Καλτσής στο 34΄ και Γιώργος Καραλής στο 38΄ βρήκαν δίχτυα. Στην επανάληψη ο Βασίλης Γαντζούδης στο 52΄, ο Σωτήρης Θανασιός (Φωτογραφία) στο 73΄ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ και ο Αντώνης Λαυράνος στο 83΄ «έγραψαν» το τελικό 0-7.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Ευρυτανία (Γιώργος Χρυσαφόπουλος): Μπουμπουρής, Καραγιάννης, Γενιτσαρόπουλος, Χρυσικός, Σεριανάι, Λιάγκος, Καρφής, Καλύβας, Τσιλίκας, Καραγιάννης, Κουρλός (Τριανταφυλλόπουλος, Ντάλλας, Παπαϊωάννου, Χειλάς, Καγκαράς)

 

Αιτωλοακαρνανία (Βαλάντης Ζώης): Κίτσος, Αλεξόπουλος, Μποκώρος, Πάγια, Μυζήθρας, Καλτσής, Θανασιός, Καραλής, Ζυματούρας, Γαντζούδης, Γκόγκα (Μπαζίνης, Μόγιας, Σταμάτης Α., Κατσαδούρης, Σταμάτης Κ., Βαΐνάς, Λαυράνος, Κόγγος, Παραδείσης) 

 

Διαιτητής: Παναγιώτης Κολοβός (ΣΔΠ Φθιώτιδας)

1ος Βοηθός: Νικηφόρος Φαρμάκης (ΣΔΠ Φθιώτιδας)

2η Βοηθός: Μαρία Πολυμέρου (ΣΔΠ Φθιώτιδας)

 

































Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος