Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

ΠΑΟΚ-Ραπτόπουλο 2-4

Με τους αδερφούς Βασίλη και Θωμά Γεωργαλή να σκοράρουν τα 3 από τα 4 γκολ του Ραπτοπούλου, η «ακριτική» ομάδα πέρασε νικηφόρα από το Καρπενήσι με 2-4 κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και ξεκίνησε στις 3 το μεσημέρι. Ήταν στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α΄ Ευρυτανίας και έγινε κάτω από συννεφιά και χαμηλή θερμοκρασία.

Ο ΠΑΟΚ κατέβηκε υπό τις οδηγίες του Λάκη Αναστασόπουλου, αφού ο Γιώργος Χρυσαφόπουλος απουσίαζε και με αποστολή μόλις 11 ατόμων. Για 50΄ λεπτά ήταν ανταγωνιστικός, καθώς προηγήθηκε στο 22΄ με τον Αλέξη Μαστρογιάννη, στις αρχές της επανάληψης «κατέρρευσε» και μέσα σε 12 λεπτά το 1-1 έγινε 1-4. Ο «δικέφαλος» είχε δοκάρι στην συνέχεια σε προσπάθεια του Κώστα Ρουμελιώτη και μείωσε στο τελικό 2-4 με τον Γιάννη Μπαλωμένο.

Το Ραπτόπουλο του Φάνη Ντζίμα ήταν για ένα ακόμη ματς ανταγωνιστικό και αυτή την φορά είχε και ουσία κατακτώντας την πρώτη του νίκη εντός αγωνιστικού χώρου. Παρότι βρέθηκε να χάνει με 1-0, στο 34΄ ο Θωμάς Γεωργαλής με απευθείας χτύπημα φάουλ ισοφάρισε. Στο δεύτερο μέρος μπήκε δυνατά και από το 51΄ μέχρι το 63΄ έφτασε στο 1-4 χάρης σε δυο γκολ του Βασίλη Γεωργαλή και 1 του Λάμπρου Παπαντζίμα.

Την επόμενη (6η) αγωνιστική το Ραπτόπουλο υποδέχεται στο γήπεδο την Κυριακή (11/12) τον ΑΠΟΚ, ενώ μια μέρα πριν ο ΠΑΟΚ παίζει με την Ποταμιά. Το Ραπτόπουλο έφτασε τους 6 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΟΚ παρέμεινε στους 3.

 

«Κοούτσαρε» ο Αναστασόπουλος

Ο πρώτος προπονητής του ΠΑΟΚ ο Γιώργος Χρυσαφόπουλος απουσίαζε και την ομάδα κατέβασε ο συνεργάτης του Λάκης Αναστασόπουλος.

 


«Αδερφική» υπόθεση

Για τους φιλοξενούμενους 3 από τα γκολ σημείωσαν τα αδέρφια Γεωργαλή. Ο Θωμάς Γεωργαλής σκόραρε το 35΄ και ο αδερφός του Βασίλης σημείωσε δυο γκολ στην επανάληψη και στο 51΄,63΄. Οι δυο τους αποκτήθηκαν από τη Θύελλα Ροδωνιάς (Β΄ ΕΠΣ Φθιώτιδας).

 

Πρώτη νίκη εντός γηπέδου

Το Ραπτόπουλο πήρε την πρώτη του νίκη εντός αγωνιστικού χώρου.

 

Οριακά 11αδα

Οι γηπεδούχοι μετά το ματς της 4ης αγωνιστικής, που δεν κατέβηκαν να αγωνιστούν συμπλήρωσαν οριακά 11αδα, αφού δεν υπήρχε αναπληρωματικός.

 

Άρτια οργάνωση

Στον αντίποδα το ιστορικό Ραπτοπούλο φέτος παρουσιάζει εικόνα ομάδας, έχοντας άρτια οργάνωση, αποστολή 20 ποδοσφαιριστών, συνοδούς και μετακίνηση από το Ραπτόπουλο στο Καρπενήσι με λεωφορείο.

 

Α΄ Μέρος

Όλα στον «άσσο»

Ενδιαφέρον παιχνίδι έγινε στο πρώτο μέρος, το οποίο ολοκληρώθηκε ισόπαλο με 1-1,

 

Μπροστά με Μαστρογιάννη


 

Οι γηπεδούχοι στο 22΄ προηγήθηκαν με ωραίο δυνατό σουτ του Αλέξη Μαστρογιάννη. Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ εντός αγωνιστικού χώρου για την τρέχουσα σαιζόν.

 



Ισοφάριση με φάουλ Θ. Γεωργαλή 


 

Η Δόξα ισοφάρισε στο 34΄ με όμορφη μακρινή εκτέλεση φάουλ του Θωμά Γεωργαλή.

 



Οι καλύτερες φάσεις

1΄: Ο Γεωργαλής Θ. βρήκε τον Παπανζίμα που πλάσαρε και ο Διαμαντής μπλόκαρε.

21΄: Σουτ του Παπαντζίμα απέκρουσε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ.

22΄: Ο Μαστρογιάννης μέσα από την περιοχή και δεξιά με δυνατό σουτ ψηλά στην γωνία του Παπαδήμου πέτυχε το 1-0.

28΄: Ο Ξυραφάκης έβγαλε τον Παπαντζίμα τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα πλάσαρε όμως ο Διαμαντής απέκρουσε σε κόρνερ.

34΄: Ο Γεωργαλής Θ. με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 1-1.

36΄: Ο Τσάκνης σέντραρε από αριστερά και η κεφαλιά του Ρουμελιώτη έφυγε άουτ.

 

Β΄ Μέρος

 

Μπήκε δυνατά

Το Ραπτόπουλο μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και πολύ γρήγορα το 1-1 έγινε στο 63΄ 1-4 υπέρ του.

 

Διαμαρτυρίες για πέναλτι

Η Δόξα ζήτησε πέναλτι στο 48’ για χέρι αμυντικό σε σουτ του Λάμπρου Παπαντζίμα, ο ρέφερι Νίκος Δημακόπουλος δεν είδε κάποια παράβαση και άφησε το ματς να εξελιχτεί.

 

Νέες εγγραφές



 

 

 

 

 

 

Πρώτη εμφάνιση για τους νεαρούς Σωκράτη Ζαραΐδώνη (Φωτογραφία Αριστερά) και Νίκο Ροΐδη (Φωτογραφία Δεξιά) της Δόξας, που απέκτησαν πρόσφατα δελτίο.

 

Δίλεπτο «ξέσπασμα»


 

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το Ραπτόπουλο σκόραρε 2 γκολ πρώτα στο 51΄ ο Βασίλης Γεωργαλής μετά την ασιστ του Αλέξανδρου Παπαδήμου πλάσαρε εύστοχα και στο επόμενο λεπτό ο Βασίλης Γεωργαλής σέντραρε και από κοντά ο Λάμπρος Παπαντζίμας (Φωτογραφία) έδωσε προβάδισμα δυο τερμάτων στην ομάδα του (1-3).

 






Προβάδισμα τριών


 

Ο Βασίλης Γεωργαλής (Φωτογραφία) στο 63΄ έδωσε προβάδισμα τρία τερμάτων στην ομάδα του, όταν μετά την μεταβίβαση του Αλέξανδρου Παπαδήμου στον Ηλία Στασινό το σουτ του τελευταίου αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα του «δικεφάλου» και στην επαναφορά εύκολα ο Βασίλης Γεωργαλής διαμόρφωσε το 1-4, πετυχαίνοντας το 2ο προσωπικό του γκολ.

 



Δοκάρι «Ρούμ»


 

Πολύ κοντά στο γκολ έφτασε ο ΠΑΟΚ στο 72΄ όταν χαμηλό πλασέ του αρχηγού Ρουμελιώτη (Φωτογραφία) κατέληξε στην ρίζα της δεξιάς δοκού της Δόξας.

 


Στο 2-4 με Μπαλωμένο


 

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 80΄ σε ένα δεύτερο γκολ όταν μετά την εκτέλεση κόρνερ του Πάνου Φούκα από αριστερά, ο Γιάννης Μπαλωμένος από κοντά εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αμυντικών και με προβολή μείωσε στο τελικό 2-4.

 



Οι καλύτερες φάσεις

50΄: Σουτ του Μαστρογιάννη απέκρουσε αμυντικός της Δόξας προ της γραμμής, στην επαναφορά της φάσης σουτ του Μουτσούλα πέρασε πάνω από την εστία του Παπαδήμου.

51΄: Ο Παπαδήμος Α. τροφοδότησε όμορφα του Γεωργαλή Β., που μπήκε στην περιοχή από αριστερά και με πλασέ στην απέναντι γωνία του ΠΑΟΚ πέτυχε το 1-2.

52΄: Ο Γεωργαλής Β. σέντραρε από αριστερά, ο Διαμαντής απέκρουσε ασταθώς και εξ επαφής ο Παπαντζίμας από κοντά με σουτ διαμόρφωσε το 1-3.

53΄: Πλασέ του Κουρλού απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Ραπτοπούλου και στην συνέχεια σουτ Φούκα πέρασε άουτ.

61΄: Σουτ του Στασινού Η. κόντραρε σε αντίπαλο και το σουτ του Παπαντζίμα στην συνέχεια της φάσης μπλόκαρε ο Διαμάντης.

63΄: Ο Παπαδήμος Α. έδωσε στον Στασινό Η., που σούταρε ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε και στην επαναφορά ο Γεωργαλής Β. εύκολα από κοντά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-4.

72΄: Χαμηλό πλασέ του Ρουμελιώτη κατέληξε στην ρίζα της δεξιάς δοκού των φιλοξενούμενων.

75΄: Πλασέ του Γεωργαλή Β. πέρασε πάνω από το τέρμα του ΠΑΟΚ.

80΄: Σουτ του Ρουμελιώτη απέκρουσε σε κόρνερ ο Παπαδήμος. Το κόρνερ εκτέλεσε από αριστερά ο Φούκας και ο Μπαλωμένος από κοντά στο πρώτο δοκάρι με προβολή μείωσε σε 2-4.

81΄: Πλασέ του Στασινού Η. απέκρουσε ο τερματοφύλακας Διαμάντης.

 

Κίτρινες Κάρτες

Γενιτσαρόπουλος

 

Διακριθέντες

ΠΑΟΚ: Μαστρογιάννης, Φούκας Λάππας

Ραπτόπουλο: Γεωργαλής Β., Γεωργαλής Θ., Παπαντζίμας, Τσιάμης, Στασινός Η.

 

Συνθέσεις Ομάδων

ΠΑΟΚ (Λάκης Αναστασόπουλος): Διαμαντής, Λάππας, Γενιτσαρόπουλος, Χειλάς, Τσάκνης, Κουρλός, Ρουμελιώτης, Μαστρογιάννης, Μπαλωμένος, Φούκας, Μουτσούλας

 

Ραπτόπουλο (Φάνης Ντζίμας): Παπαδήμος Θ., Στασινός Χ.(58΄ Μασούρας), Γεωργαλής Β., Πέτσας, Τσιάμης, Κοτούλας, Παπαντζίμας(75΄ Ζαραϊδώνης), Νταβαρίνος(46΄ Στασινός Η.), Παπαδήμος Α.(75’ Μπαστάνης), Γεωργαλής Θ., Ξυραφάκης(64΄ Ροϊδης)

 

Διαιτητής: Νίκος Δημακόπουλος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

1ος Βοηθός: Βασίλης Κορμανός (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

2ος Βοηθός: Δημήτρης Γιαννιώτης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

 






















Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος