Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Τράχωνες Αλίμου-Καρπενήσι Futsal 5-8

Την πρώτη του νίκη πανηγύρισε το Καρπενήσι Futsal, που επικράτησε σε ένα ανοιχτό ματς με 5-8 των Τραχώνων Αλίμου.

Ο αγώνας ήταν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Women΄s Futsal Championship, αρχίζοντας στις 18:45 το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου λόγω δικαιολογημένης καθυστέρησης του ιατρού. Έγινε στο αθλητικό κέντρο Δ΄ Ηλιούπολης.

Οι Τράχωνες Αλίμου της Χριστίνας Σαχινίδου παρουσιάζουν ένα αρκετά νεανικό ρόστερ με ταλαντούχες αθλήτριες, που αποκομίζουν εμπειρίες. Στην πρεμιέρα είχαν ηττηθεί με βαρύ σκορ από την Αθήνα 90΄. Από δυο γκολ έβαλαν οι: Σιάφαρη και Χόρου.

Το Καρπενήσι Futsal των Γιώργου Πανόπουλου και Δημήτρη Κολλημένου έφτασε μετά από δυο ήττες στο πρώτο του θετικό αποτέλεσμα, έχοντας πολύ καλή επιθετική επίδοση. Ατενίζει πλέον το μέλλον με μεγάλη αισιοδοξία. Από τρία γκολ πέτυχαν οι: Βασιλική Οικονόμου και Ευαγγελία Κωστορρίζου.

Για την επόμενη (4η) αγωνιστική το Καρπενήσι είναι προγραμματισμένο να υποδεχτεί τον Ατρόμητο Αθηνών, ωστόσο το ματς αναβλήθηκε. Οι Τράχωνες έχουν ρεπό.

 

Έγραψε ιστορία

Το νεοσύστατο τμήμα του Καρπενησίου κατέκτησε την 1η νίκη στην ιστορία του, αλλά και ομάδας της Ευρυτανίας στην Α΄ Εθνική.

 

Ο διεθνής Αδαμόπουλος

Πρώτος διαιτητής της συνάντησης ήταν ο διεθνής και κορυφαίος Έλληνας διαιτητής Αντώνης Αδαμόπουλος.

 

1η σκόρερ της κατηγορίας

Η Βασιλική Οικονόμου με το νέο χατ-τρικ που σημείωσε πέρασε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ. Εξαιρετική με χατ-τρικ επίσης ήταν και η 14χρονη Ευαγγελία Κωστορρίζου.

 


Ευρυτανική κερκίδα

Για ένα ακόμη παιχνίδι το Καρπενήσι είχε στο πλευρό του φιλάθλους, με τον Αντιπρόεδρο Βασίλη Κωστόπουλο, τον υπεύθυνο επικοινωνίας και Γενικό Αρχηγό του γυναικείου τμήματος Παναγιώτη Καραγιάννη να δίνουν το «παρών».

 

Αντίπαλοι στο ανδρικό

Οι δυο ομάδες τέθηκαν τον περασμένο Μάρτιο αντίπαλοι σε επίπεδο ανδρών στη Β΄ Εθνική σάλας. Για τον ημιτελικό των Τρικάλων οι Τράχωνες είχαν επιβληθεί με 4-6.

 

Προβάδισμα Καρπενησίου

Οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν με 0-4 με δυο γκολ της Βασιλικής Οικονόμου στο 5΄ και στο 12΄ και δυο της Ευαγγελίας Κωστορρίζου στο 13΄ και στο 15΄. Οι Τράχωνες ανταπιτέθηκαν και μείωσαν σε 3-4 με την Κοσμά στο 15΄, τη Σιάφαρη στο 19΄ και τη Χόρου στο 21΄. Η Βασιλική Οικονόμου στο 22΄ συμπλήρωσε χατ-τρικ για το 3-6, ενώ η αρχηγός Εύη Καρέτσου χρίστηκε σκόρερ για το 3-5 ένα λεπτό πιο νωρίς. Η Σιάφαρη «έγραψε» το 4-6 στο 25΄ και η Δήμητρα Τσούμα το 4-7 στο 26΄, με το οποίο έληξε και το α΄ μέρος.

 

Από ένα γκολ

Στην επανάληψη το Καρπενήσι έπαιξε χωρίς τη Δήμητρα Τσούμα λόγω τραυματισμού. Η Χόρου στο 32΄ σημείωσε το 5-7 και η Ευαγγελία Κωστορρίζου με ένα καταπληκτικό τέρμα το τελικό 5-8 στο 45΄. Τραυματίας αποχώρησε παίχτρια του Αλίμου, με την ομάδα της Ευρυτανίας να της εύχεται ταχεία ανάρρωση. 

 

Συνθέσεις Ομάδων

Τράχωνες Αλίμου (Χριστίνα Σαχινίδου): Σιάφαρη, Πηλαλήτου, Σπυροπούλου, Σκανδάμη, Πιπέρα (Κοσμά, Χόρου, Πουλοπούλου, Σπυράτου, Πριμηκύρη, Ρούσσου)

 

Καρπενήσι Futsal (Γιώργος Πανόπουλος& Δημήτρης Κολλημένος): Μαρασίδη, Καρέτσου, Οικονόμου, Τόσσου, Τσούμα Δ.(Κωστορρίζου, Τσούμα Β., Στεροπούλου, Μούτσι Ε.)

 

Διαιτητές: Αντώνης Αδαμόπουλος& Κώστας Τοκατλίδης

 









Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Παναγιώτης Καραγιάννης