Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Άγραφα-ΠΑΟΚ 8-0

Το 2 στα 2 με «σβηστές» τις μηχανές έκαναν τα Άγραφα, που επιβλήθηκαν με το ευρύ 8-0 του φιλότιμου ΠΑΟΚ.

Η συνάντηση διεξήχθη την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 3. Ήταν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας.

Τα Άγραφα του Γιώργου Κρασιά κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο από το ξεκίνημα και πραγματοποιούν φέτος μια πολύ καλή προσπάθεια. Δυο γκολ σημείωσε ο Παναγιώτης Κρασιάς και από ένα οι: Γιάννης Μπισμπίκης, Χρήστος Γενιτσαρόπουλος (Είχε και δοκάρι), Κώστας Καλύβας, Σπύρος Ζευγουλάς, Κώστας Μπουμπουρής και Παναγιώτης Κατσαρός.

Ο ΠΑΟΚ των Γιώργου Χρυσαφόπουλου και Λάκη Αναστασόπουλου κάνει μια νέα προσπάθεια με αρκετές αντιξοότητες, συμμετέχοντας με αρκετά νέα παιδιά της ακαδημία σε συνδυασμό με πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές. Αγωνιστικά δεν κατάφερε να πετύχει κάτι αξιόλογο.

Για την 3η αγωνιστική ο Κατσαντώνης θα αντιμετωπίσει το διήμερο 19 και 20 Νοεμβρίου τον Αίολο, ενώ ο «δικέφαλος» κοντράρεται με την Ακαδημία. Τα Άγραφα έχουν 6 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΟΚ 3 πόντους, κερδίζοντας στην πρεμιέρα χωρίς αγώνα τον Τυμφρηστό.

 

15αδα θεατών

Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 15 φίλαθλοι.

 


«Άρχοντας» ο Αναγνώστου


 

Την αναμέτρηση σφύριξε ο Κώστας Αναγνώστου (Φωτογραφία) με σημαντικό παρελθόν στην Ευρυτανική διαιτησία. Ο κ. Αναγνώστου ανήκει στον σύνδεσμο Φθιώτιδας.

 

Ντεμπούτο για 3 


 

Για τους Αγραφιώτες την πρώτη τους συμμετοχή έκαναν οι: Κώστας Ιωάννου (Φωτογραφία), Κώστας Μπουμπουρής και Σπύρος Ζευγουλάς. Οι δυο τελευταίοι βρήκαν δίχτυα. Ο Ιωάννου κάλυψε τη θέση στο «1» λόγω της απουσίας του στρατευμένου Κώστα Νικοπολίδη.

 

Τα νέα πρόσωπα στα «ασπρόμαυρα»




 

Για τον ΠΑΟΚ ντεμπούτο έκαναν οι: Γιάννης Λάππας (Φωτογραφία αριστερά), Παναγιώτης Φούκας, Κώστας Ρουμελιώτης(Φωτογραφία κέντρο) και Παναγιώτης Μουτσούλας (Φωτογραφία δεξιά). Ρουμελιώτης και Φούκας επέστρεψαν στην ομάδα, ενώ έπαιξαν και οι: Αλέξης Μαστρογιάννης και Γιάννης Μπαλωμένος, καθώς ολοκληρώθηκε ο δανεισμός σε ΑΕΚ και ΑΠΟΚ αντίστοιχα.

 

Αντίπαλος ο Τσάκνης


 

Ο Γιάννης Τσάκνης (Φωτογραφία) αντιμετώπισε την πρώην του ομάδα. Μετακινήθηκε το καλοκαίρι από την ΑΕΚ στα Άγραφα, ωστόσο παραχωρήθηκε πριν λίγες ημέρες στον ΠΑΟΚ.

 

2Χ2

Τα Άγραφα πέτυχαν το 2 στα 2, έχοντας κάνει ιδανική αρχή στο πρωτάθλημα.

 

Σε πολύ καλή κατάσταση


 

Ο 17χρονος Παναγιώτης Κρασιάς (Φωτογραφία), νεοεμφανιζόμενος στην Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας πέτυχε δυο γκολ και έφτασε τα τρία στο πρωτάθλημα. Επιπλέον έκανε και δυο ασίστ.

 

Επιστροφή ΠΑΟΚ


 

Ο «δικέφαλος» επέστρεψε στην Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας μετά από απουσία ενός έτους. Μάλιστα ο εκ των προπονητών Γιώργος Χρυσαφόπουλος (Φωτογραφία) πήρε χρόνο συμμετοχής λόγω έλλειψης άλλου διαθέσιμου ποδοσφαιριστή στην επανάληψη, αποτελώντας στα 50 του τον γηραιότερο της φετινής σαιζόν.  Ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο γήπεδο Γυμνασίου.

 

Κέρδος τα νέα παιδιά

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με αρκετούς μικρούς ποδοσφαιριστές, που αποκόμισαν τις πρώτες τους ποδοσφαιρικές παραστάσεις. Χαρακτηριστικά τα παραδείγματα των: Γιάννη Γενιτσαρόπουλου, Νίκου Κουρλού, Κώστα Διαμαντή και Μάνθου Χειλά, που προέρχονται από την ακαδημία του συλλόγου.

 

Α΄ Μέρος

Παράσταση για έναν ρόλο

Ο Κατσαντώνης ήταν κυρίαρχος στο α΄ μέρος και έφτασε άνετα στο 5-0.

 

4-0 νωρίς




Μόλις στο 1΄ ο Παναγιώτης Κρασιάς άνοιξε το σκορ μετά τη σέντρα του Χρήστου Γενιτσαρόπουλου. Ο Γιάννης Μπισμπίκης (Φωτογραφία αριστερά) στο 4΄ και ο Χρήστος Γενιτσαρόπουλος (Φωτογραφία κέντρο) στο 12΄ άλλαξαν ρόλους σκόρερ-δημιουργού για το 3-0. Ο Κώστας Καλύβας (Φωτογραφία δεξιά) «έγραψε» το 4-0 στο 13΄ μετά τη σέντρα του Παναγιώτη Κρασιά. Ο αρχηγός των Αγράφων αφιέρωσε το γκολ στον φίλο του και φροντιστή των Αγράφων Πάνο Οικονόμου.

 








Συνεχίστηκε ο «καταιγισμός»


 

Ο Σπύρος Ζευγουλάς (Φωτογραφία) στο 29΄ στην πρώτη του συμμετοχή με τα Άγραφα, καθώς αποκτήθηκε από τον ΑΠΟΚ έκανε το 5-0 με όμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ. Ένα λεπτό νωρίτερα ο Χρήστος Γενιτσαρόπουλος είχε δοκάρι. Ο τελευταίος σκόραρε για 2ο σερί ματς, ενώ είχε δοκάρι και στην πρεμιέρα με τον ΑΠΟΚ.

 


Οι καλύτερες φάσεις

1΄: Σέντρα του Γενιτσαρόπουλου Χ. από δεξιά, ο Κρασιάς με προβολή με τον ώμο στο πρώτο δοκάρι έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Διαμαντή και πραγματοποίησε το 1-0.

4΄: Ο Καββαδίας τροφοδότησε τον Γενιτσαρόπουλο Χ., ο οποίος έδωσε τον Μπισμπίκη, που ελίχτηκε και πλάσαρε εύστοχα (2-0).

7΄:Ο Γενιτσαρόπουλος Χ. σέντραρε, ο Καλύβας έπιασε την κεφαλιά και ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ απέκρουσε.

12΄: Ο Μπισμπίκης έβγαλε σέντρα από αριστερά, ο Γενιτσαρόπουλος Χ. με πλασέ έκανε το 3-0.

13΄: Συνδυασμός Γενιτσαρόπουλου Χ.-Κρασιά, σέντρα του τελευταίου ο Καλύβας με κοντινό πλασέ έκανε το 4-0.

26΄: Ο Κοράκης έδωσε στον Καββαδία, που σούταρε και ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε.

28΄: Πάσα του Ζευγουλά στον Γενιτσαρόπουλο Χ., που δοκίμασε σουτ, που προσέκρουσε στη συμβολή των δοκαριών του Διαμαντή.

29΄: Ο Κρασιάς έδωσε στον Ζευγούλα, που με ψηλοκρεμαστό πλασέ πραγματοποίησε το 5-0.

 

Β΄ Μέρος

 

Άνοιξε και άλλο το σκορ

Οι Αγραφιώτες έφτασαν στο τελικό 8-0 στην επανάληψη, παίζοντας στο ρελαντί. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε, με τους νεαρούς παίχτες του να παίρνουν τις πρώτες τους αγωνιστικές παραστάσεις σε ανδρικό επίπεδο.

 

Σκόραραν οι αλλαγές



 

 

 

 

 

 

Ο Κώστας Μπουμπουρής (Φωτογραφία αριστερά) με όμορφο μακρινό σουτ έκανε το 6-0 στο 58΄, ενώ ο Παναγιώτης Κατσαρός (Φωτογραφία δεξιά) το 7-0 στο 64΄, σκοράροντας για δεύτερο σερί ματς. Μπουμπουρής και Κατσαρός προήλθαν από τον πάγκο.  Ο Παναγιώτης Κρασιάς διαμόρφωσε το τελικό 8-0 στο 72΄, αποτελώντας τον μοναδικό ποδοσφαιριστή της ομάδας του που διπλασίασε τα ατομικά του γκολ.

 




Οι καλύτερες φάσεις

52΄: Ο Μουτσούλας έδωσε στον Μαστρογιάννη, που σούταρε άουτ από το δεξί δοκάρι του Ιωάννου.

54΄: Προσωπική προσπάθεια και σουτ του Μπισμπίκη κατέληξε έξω από το τέρμα του Διαμαντή.

58΄: Ο Μπουμπουρής με έξοχο μακρινό ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε την μπάλα στο δεξί «Γ» του Διαμαντή (6-0).

60΄: Κόρνερ του Γενισαρόπουλου Ι. από αριστερά, κεφαλιά του Ρουμελιώτη απέκρουσε ο Ιωάννου.

64΄: Σέντρα του Κατσαρού Λ. από την αριστερή πλευρά, ο Κατσαρός Π. με πλασέ που κατέληξε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Διαμαντή και εν συνεχεία στα δίχτυα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 7-0.

72΄: Σουτ του Κατσαρού Π. απέκρουσε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και ο Κρασιάς στην επαναφορά πλάσαρε για το 8-0.

 

Κίτρινες Κάρτες

-

 

Διακριθέντες

Άγραφα: Κρασιάς, Μπισμπίκης, Γενιτσαρόπουλος Χ., Καλύβας

ΠΑΟΚ: Φούκας

 

Συνθέσεις Ομάδων

Άγραφα (Γιώργος Κρασιάς): Ιωάννου, Καββαδίας, Κατσαρός Λ., Σκαρμούτσος, Δροσίνης, Κοράκης(46΄ Τόλης), Καλύβας(46΄ Κατσαρός Π.), Κρασιάς, Γενιτσαρόπουλος Χ.(46΄ Μπουμπουρής), Μπισμπίκης(60΄ Τριανταφυλλόπουλος), Ζευγουλάς(60΄ Καλτσής)

 

ΠΑΟΚ (Γιώργος Χρυσαφόπουλος& Λάκης Αναστασόπουλος): Διαμαντής, Λάππας, Γενιτσαρόπουλος Ι., Χειλάς, Τσάκνης, Κουρλός, Ρουμελιώτης, Μαστρογιάννης, Μπαλωμένος(46΄ Χρυσαφόπουλος), Φούκας, Μουτσούλας

 

Διαιτητής: Κώστας Αναγνώστου (ΣΔΠ Φθιώτιδας)

1ος Βοηθός: Γιάννης Σέλελης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

2ος Βοηθός: Δημήτρης Γιαννιώτης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

 



























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος