Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

ΑΠΟΚ Βελούχι-Αίολος 0-3 α.α.

Μια ακόμη «μαύρη» σελίδα έγραψε στην ιστορία του ο ΑΠΟΚ, αφού δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στο ντέρμπι της πόλης του Καρπενησίου και μοιραία έχασε στα χαρτιά με 3-0 από τον Αίολο

Η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 3 το μεσημέρι την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και ήταν στα πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α΄ Ευρυτανίας.

Ο Αίολος του Δημήτρη Τσιγαρίδα πήρε ξεκούραστο τρίποντο, αφού ο ιστορικός ΑΠΟΚ δεν κατέβηκε να αγωνιστεί και το παιχνίδι δεν έγινε. Οι νταμπλούχοι Ευρυτανίας έπαιξαν προπονητικό δίτερμα. 

Ο ΑΠΟΚ δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο, αφού λίγες ώρες πριν το ντέρμπι αποφασίστηκε να κάνει αποχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την διαιτησία του Θοδωρή Κατσαρού στο ματς της 1ης αγωνιστικής ενάντια στα Άγραφα.

Την επόμενη (2η) αγωνιστική ο Αίολος αγωνίζεται με τα Άγραφα, ενώ ο ΑΠΟΚ έχει προγραμματισμένη αναμέτρηση με την Ποταμιά. Ο Αίολος έκανε το 2/2 στα έχει 6 βαθμούς, στον αντίποδα ο ΑΠΟΚ παρέμεινε χωρίς βαθμό.

 

Αποχή για την διαιτησία

Ο ΑΠΟΚ δεν κατέβηκε ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την διαιτησία της πρεμιέρας στο ματς Άγραφα-ΑΠΟΚ (3-1 υπέρ των γηπεδούχων το τελικό σκορ), σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε λίγες ώρες πριν το παιχνίδι με τον Αίολο.

Την αναφέρει το Φ.Α.

Ο ρέφερι Λάμπρος Κολοκώτσιος αναφέρει τα ακόλουθα στο Φύλλο Αγώνoς : «Την προκαθορισμένη ώρα η γηπεδούχος ομάδα ΑΠΟΚ Το Βελούχι δεν παρουσιάστηκε στο γήπεδο. Η φιλοξενούμενη ομάδα Α.Σ. Αίολος προσκόμισε τα δελτία και μαζί με την διαιτητική τριάδα εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο αναμένοντας το προβλεπόμενο χρονικό περιθώριο που ορίζει η διαδικασία. Καμία παρατήρηση.»

 

Μια ακόμη μαύρη σελίδα

Το ιστορικότερο σωματείο του νομού μας και της πόλης του Καρπενησίου ΑΠΟΚ και πολυνίκης των διοργανώσεων της ΕΠΣΕ έγραψε μια ακόμη «μαύρη» σελίδα στην ιστορία του, αφού τα τελευταία  χρόνια δεν θυμίζει την ομάδα-φόβητρο και έχει φύγει από το προσκήνιο και τις επιτυχίες.

 


Επιστροφή Αρχοντή

Ο Γιάννης Αρχοντής ορίστηκε ως 1ος βοηθός, ωστόσο δεν έμελλε να αγωνιστεί. Τα τελευταία χρόνια ο καταγόμενος από τον γειτονικό Άγιο Γεώργιο linesman συμμετέχει σε αρκετά ματς της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

 


Έπαιξαν δίτερμα

Οι νταμπλούχοι του Προφήτη Ηλία πήραν «ξεκούραστα» τους 3 βαθμούς και έπαιξαν προπονητικό δίτερμα.

 


 Αναμένονται οι κυρώσεις

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται μέσα στην εβδομάδα και οι κυρώσεις από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Ευρυτανίας προς την ομάδα του Βελούχιου. Δεν προβλέπεται αφαίρεση βαθμών, αλλά χρηματικό πρόστιμο.

 

Συνθέσεις Ομάδων

ΑΠΟΚ Βελούχι (-): -

 

Αίολος (Δημήτρης Τσιγαρίδας): Καρανάσιος, Φούκας, Καλύβας, Ρούσσης, Χαντζής, Κοτρώνης, Μπόνιας, Παχής, Ίβρος, Καρακούσης, Πιστιόλης

 

Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

1ος Βοηθός: Γιάννης Αρχοντής (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

2η Βοηθός: Ειρήνη Κατή (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

 







Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος