Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Παμπαίδες: Γ.Σ. Άτλας-Έσπερος Λαμίας 58-42

Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι παμπαίδες του Άτλαντα, που επιβλήθηκαν με 58-42 του Έσπερου Λαμίας.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Δήμου Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 3. Ήταν εξ αναβολής στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου του πρωταθλήματος παμπαίδων της ΕΣΚΑΣΕ.

Ο Άτλας του Δημήτρη Λερογιάννη έκανε δυο τις νίκες του σε ισάριθμα ματς και πρωταγωνιστεί και φέτος στο συγκεκριμένο αναπτυξιακό πρωτάθλημα, δείχνοντας πως έχει παρόν και μέλλον. Δημήτρης Χαβέλος με 18 και Βασίλης Μουρτογιάννης με 15 πήραν στις επιθετικές τους «πλάτες» την ομάδα του Καρπενησίου.

Ο Έσπερος Λαμίας του Γιάννη Κουτκιά έδωσε το πρώτο του παιχνίδι και ήταν κοντά σκορ μέχρι τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου, έχοντας κληρωθεί την προηγούμενη αγωνιστική με τον αποχωρήσαντα Πήγασου Αγίου Κωνσταντίνου. Πρώτος σκόρερ του, αλλά και του αγώνα ήταν ο Γιώργος Ντζούνας.

Οι δυο ομάδες θα παίξουν ξανά στις 3 Δεκεμβρίου. Ο Άτλας θα υποδεχτεί τον Μώλο, ενώ ο Έσπερος παίζει εκτός έδρας με τον ΓΑΣ Άμφισσας.

 

2/2

Μετα το νικηφόρο 40-63 επί των Μπούκαλη οι μικροί των Δημήτρη Λερογιάννη και Βασίλη Δόση διπλασίασαν τα θετικά τους αποτελέσματα.

 

Ξεχωρίζει ο Χαβέλος


 

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Δημήτρης Χαβέλος (Φωτογραφία) πρώτευσε στο σκοράρισμα του Άτλαντα, πετυχαίνοντας 18 πόντους. Ακολούθησε με 15 και 1 3ποντο ο αρχηγός Βασίλης Μουρτογιάννης.

 

20 και 19 


 

Για τον Έσπερο ξεχώρισαν επιθετικά Γιώργος  Ντζούνας (Φωτογραφία) με 20 και Γιάννης Κούτρας με 19.

 

Τα κατάφερε εξαιρετικά

Στην τελευταία περίοδο οι «Άτλαντες» πέτυχαν ένα επιμέρους 24-11, πανηγυρίζοντας την σπουδαία νίκη.

 


Οι περίοδοι

7-4, 23-17, 34-31, 58-42

 

Συνθέσεις Ομάδων

Γ.Σ. Άτλας (Δημήτρης Λερογιάννης): Καψάλης, Μπαρμπούτης 4, Σεριανάι 4, Αντζάς 2, Κουτρομάνος, Μουρτογιάννης 15(1), Τσιγαρίδας, Χρηστίδης 5, Χαβέλος 18, Βαρελάς 10

 

Έσπερος Λαμίας (Γιάννης Κουτκιάς):  Χάρμας 2, Τσιάρας, Παπαγεωργίου, Κούτρας 19, Πασλής, Ντζούνας 20(1), Γρατσιώνης, Κουτούσης 1

 

Διαιτητής: Θανάσης Χουσιάδας (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Κριτής: Θανάσης Γιαννόπουλος (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Χρονομέτρης: Μύρωνας Μπουμπουρής

Χρονομέτρης 24΄΄: Γιάννης Μπουμπουρής

 












Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος& Γιάννης Βονόρτας