Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Αίολος-ΠΑΟΚ 3-0 α.α.

Ένα ακόμη παιχνίδι της Α΄ ΕΠΣΕ κρίθηκε στα χαρτιά. Ο Αίολος επικράτησε με 3-0 του ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν προσήλθε στον αγωνιστικό χώρο στο μεταξύ τους ματς.

Ο αγώνας επρόκειτο να γίνει το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 3 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας.

Ο Αίολος του Δημήτρη Τσιγαρίδα έκανε το 4Χ4, χωρίς να ιδρώσει αφού τεχνικό επιτελείο, διοίκηση και ποδοσφαιριστές προς δυσάρεστη έκπληξη τους είδαν έναν ακόμη αντίπαλο τους να μην κατέρχεται να αγωνιστεί. Συνεπώς, οι ποδοσφαιριστές των «κιτρινομπλέ» έκαναν προπόνηση αντί αγώνα, με τέσσερα μέλη τους να ταξιδεύουν από την Φθιώτιδα για το ματς που δεν πραγματοποιήθηκε.

Ο «νεοφώτιστος» ΠΑΟΚ των Γιώργου Χρυσαφόπουλου και Λάκη Αναστασόπουλου δεν παρουσιάστηκε στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να μηδενιστεί από αυτήν την αναμέτρηση. Παρέμεινε στους 3 πόντους.

Για την επόμενη (5η) αγωνιστική οι νταμπλούχοι Ευρυτανίας θα παίξουν την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στο πρώτο ντέρμπι της περιόδου απέναντι στην Ποταμιά στο Δημοτικό Στάδιο, ενώ την ίδια ημέρα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Ραπτόπουλο στο προπονητικό κέντρο.

 

2η φορά

Ο Αίολος είχε κερδίσει στα χαρτιά πριν από δυο εβδομάδες και τον ΑΠΟΚ, που δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στο μεταξύ τους παιχνίδι.

 

Η αναφορά στο φύλλο αγώνος

Ο διαιτητής Λάμπρος Κολοκώτσιος ανέγραψε στο φύλλο αγώνος τα ακόλουθα: «Την προκαθορισμένη έναρξη της αναμέτρησης δελτία κατέθεσε μόνο η ομάδα  του Α.Σ. Αίολος. Η ομάδα ΠΑΟ Καρπενησίου δεν έδωσε το παρών στο γήπεδο. Ανέμενα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα όπως ορίζεται και στη συνέχεια έκλεισα το φύλλο αγώνος

 


Συνθέσεις Ομάδων

Αίολος (Δημήτρης Τσιγαρίδας): Καρανάσιος, Χρυσικός Φ., Μισύρης, Τσάρας, Χαντζής, Καλύβας, Κοτρώνης, Παχής, Μεταξούλης, Καρακούσης, Πιστιόλης (Μπακογεώργος, Σκοπέτος, Φούκας, Ίβρος, Σερπάνος, Χρυσικός Π., Καρφής)

 

ΠΑΟΚ (-): -

 

Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

1ος Βοηθός: Μίλτος Ελ Ταχάν (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

2ος Βοηθός: Βασίλης Κορμανός (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

 





Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος