Κυριακή 14 Αυγούστου 2022

Ανακοίνωσε το τεχνικό του επιτελείο ο Κατσαντώνης Αγράφων



Στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας επιστρέφει μετά από τρία χρόνια η ομάδα των Αγράφων, η οποία προχώρησε στην ανακοίνωση του τεχνικού της επιτελείου.

Στον πάγκο του συλλόγου επιστρέφει ο Γιώργος Κρασιάς, ο οποίος είχε καθοδηγήσει τη σαιζόν 2018-2019 την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β΄ ΕΠΣΕ. Κατά το παρελθόν ο 51χρονος έχει «κοουτσάρει» και την ομάδα του Βελουχίου. Η εμπειρία του κ. Κρασιά είναι μεγάλη, καθώς αποτελεί τον Ευρυτάνα ποδοσφαιριστή με τις περισσότερες παρουσίες στη Δ΄ Εθνική και πρώτο σε τίτλους με τη φανέλα του ΑΠΟΚ, του οποίου υπήρξε μέλος για 26 χρόνια και επί σειρά ετών αρχηγός του.

Στο πλευρό του κ. Κρασιά θα βρίσκεται ο Δημήτρης Κολλημένος. Ο 31χρονος βρέθηκε τα τελευταία χρόνια στην ομάδα της ΑΕΚ, έχοντας πέρυσι τον ρόλο του προπονητή-παίχτη και του οργανωτικού υπευθύνου, ενώ σύντομα θα περάσει τις εξετάσεις για την απόκτηση του διπλώματος UEFA C.

Καθήκοντα Γενικού Αρχηγού αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Ζωχάκης. Ο 42χρονος με τη σημαντική του εμπειρία ως ποδοσφαιριστής θα βοηθήσει πολύ σημαντικά τα Άγραφα, στα οποία έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής. Ο κ. Ζωχάκης έχει αγωνιστεί σε πληθώρα ομάδων του νομού και έχει βοηθήσει τον Κατσαντώνη από αρκετά πόστα.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις των Αγραφιωτών, καθώς και η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας.