Κυριακή 14 Αυγούστου 2022

Λάρισα-Αιολικός 1-0

Φιλική επικράτηση στο πρώτο της «τεστ» για τη Λάρισα, που κατέβαλλε με 1-0 τον Αιολικό.

Ο αγώνας έγινε το Σάββατο 13 Αυγούστου στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 18:00.

Η Λάρισα του Παναγιώτη Γκουτσίδη κατάφερε να πετύχει τη νίκη χάρης σε γκολ του Κώστα Παπαγεωργίου στην επανάληψη. Το Θεσσαλικό συγκρότημα κάνει ένα νέο ξεκίνημα, στοχεύοντας να πρωταγωνιστήσει και να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία

Ο Αιολικός του Θοδωρή Γιακαλή άφησε καλές εντυπώσεις κόντρα σε έναν αρκετά ισχυρό αντίπαλο, με τον οποίο έχει διαφορά μιας κατηγορίας. Στα αρνητικά πως δεν κατάφερε σε κανένα από τα τέσσερα του φιλικά να σκοράρει.

Οι «βυσσινί» θα παίξουν ξανά με την Παναχαϊκή την Πέμπτη 18 Αυγούστου, ενώ οι Μυτιληνιοί ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους στο Καρπενήσι.

 

Πρώτο φιλικό

Νικηφόρο ήταν το πρώτο «τεστ» για την ΑΕΛ, η οποία μια ημέρα πριν έφτασε στο Καρπενήσι για προετοιμασία.

 

Παρουσία Νταβέλη

Παρών στο φιλικό ήταν και το νέο «αφεντικό» της Λάρισας Αχιλλέας Νταβέλης, μαζί με τον Αντιπρόεδρο Γιάννη Νταβέλη, τον Τεχνικό Διευθυντή Τάσο Βενέτη και τον αθλητικό διευθυντή Στάθη Ταυλαρίδη.

 

Χωρίς γκολ

Η ομάδα της Μυτιλήνης, που αγωνίζεται μια κατηγορία από τον αντίπαλο της ολοκλήρωσε τα φιλικά της στο Καρπενήσι. Είχε προηγουμένως ηττηθεί με 5-0 από τον Ολυμπιακό Β΄, με 1-0 από την Καλαμάτα και αναδειχτεί ισόπαλη 0-0 με την Ομόνοια Αραδίππου.

 

Σκόρερ ο Κ. Παπαγεωργίου


 

Το νικητήριο γκολ για τη Λάρισα σημεώισε στο 75ο λεπτό ο Κώστας Παπαγεωργίου με απευθείας χτύπημα φάουλ.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Λάρισα (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Μαξιμένκο, Ηλιάδης, Πλέγας, Ραμίρες, Γαρουφαλιάς, Μιλτιάδης, Μαυριάς, Όγκμποε

Έπαιξαν και οι: Σουλούκος, Αντωνόπουλος, Παπαγεωργίου Α.., Κουζουνού, Γκοτζαμανίδης, Γωγουβίτης, Θωμαΐδης, Νινίκας, Παπαγεωργίου Κ., Τσουμάνης, Νίνο, Γλυνός, Κούκος, Ζησούλης, Κούστα

 

Αιολικός (Θοδωρής Γιακαλής): Πιττάτζιης, Κανελλόπουλος, Παστρικός, Χαϊδος, Μπιμπισίδης, Στεφάνοβιτς, Ζότο, Χατζηστάμου, Γκίκα, Μπιέλομπρεκ (Ελάνογλου, Τσουκαλάς, Μωυσίδης, Κάμπελ, Μαγκράτζε, Μπουσταμάντε, Μουκίδης, Μπαλωμένος, Ζαφειρίδης, Σκαθαρούδης, Μυτάκης, Μαστοράκης)

 

Διαιτητής : Γιώργος Δροσίνης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

1ος Βοηθός: Θοδωρής Κατσαρός (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

2ος Βοηθός: Στέλιος Σώμαλης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

 













Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Από διάφορα Μ.Μ.Ε.