Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

Κ17: Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 2-2

Ωραίο ματς προσέφεραν Ολυμπιακός και Παναιτωλικός στην ηλικιακή κατηγορία κάτω των 17. Οι δυο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 2-2 και όλα τα γκολ επετεύχθησαν στο α΄ μέρος.

Η φιλική συνάντηση έγινε την Πέμπτη 4 Αυγούστου στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου (βοηθητικό γήπεδο) και άρχισε στις 19:00.

Ο Ολυμπιακός του Δημήτρη Μαυρογενίδη προετοιμάζεται στο Καρπενήσι και έδωσε το πρώτο του φιλικό ματς. Παρότι βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, κατάφερε να γυρίσει πολύ γρήγορα το εις βάρος του σκορ και να προηγηθεί, ωστόσο δέχτηκε ένα ακόμη γκολ, μένοντας στο «Χ».

Ο Παναιτωλικός του Δημήτρη Θεοδοσίου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και αποτελεί μια ομάδα που έχει σταθερά καλές παρουσίες στα τμήματα υποδομής, προωθώντας τους στο ανδρικό τμήμα.

Oι Πειραιώτες θα αγωνιστούν ξανά την Κυριακή 7 Αυγούστου με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002. Οι Αγρινιώτες ταξίδεψαν αυθημερόν στην πόλη μας για αυτήν την αναμέτρηση.

 

Όλα στο πρώτο ημίχρονο

Και τα 4 γκολ σημειώθηκαν στο α΄ μέρος. Ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ στο 4΄ με τον Κωνσταντίνο Ελέζι. Ο Ολυμπιακός με πέναλτι του Σταύρου Πνευμονίδη στο 25΄ και γκολ του Πασχάλη Τουφάκη ένα λεπτό αργότερα έκανε το 2-1. Ο Ευθύμης Γιωτόπουλος ισοφάρισε στο 29΄ για το τελικό 2-2.

 


Με τον Ευρυτάνα Σερπάνο στο επιτελείο

Με την ομάδα Κ17 του Ολυμπιακού βρίσκεται στο Καρπενήσι ο Θανάσης Σερπάνος, με καταγωγή από το Στένωμα Ευρυτανίας. Η παρουσία του διακεκριμένου προπονητή έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έλευση των «ερυθρολεύκων» στην πόλη μας. Η Ακαδημία Σερπάνος που εδρεύει στη Λαμία βρίσκεται στο δίκτυο σχολών του Ολυμπιακού. Μάλιστα ο κ. Σερπάνος συζήτησε με τον Αντιδήμαρχο αθλητισμού Δήμου Καρπενησίου Γιάννη Σβερώνη, με τη συνεργασία των δυο πλευρών να είναι άψογη.

 


Συνθέσεις Ομάδων

Ολυμπιακός (Δημήτρης Μαυρογενίδης): Μακρής, Κουτσόπουλος, Παυλάκης, Ντάμα, Παναγάκος, Αλαφάκης, Τουφάκης, Λιατσικούρας, Κωστούλας, Στάντζος, Πνευμονίδης (Σκουρόπουλος, Δρίκος, Πλιόνης, Γεωργακόπουλος, Μάνιος, Σούφκα, Λίγδας, Δαρβίρας, Φίλης, Κτενάς, Ζουριδάκης)

 

Παναιτωλικός (Δημήτρης Θεοδοσίου): Ζηραΐδόνης, Γαλιατσός, Νταλιάνης, Καπνιάρης, Μόκκας, Παυλίδης, Μπίζος, Γιωτόπουλος, Ελέζι, Μπελλαλής, Γαλαζούλας (Τάγκαλος, Δρακόπουλος, Ρόμπολας, Γκόγκα, Πιστικός, Πρωτόγερος, Κωστόπουλος, Τσιριμώκος, Τσώρης)

 

Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

1ος Βοηθός: Μίλτος Ελ Ταχάν (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

2ος Βοηθός: Νίκος Δημακόπουλος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)