Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

Κ19: Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 1-1

Δεν ανέδειξε νικητή και η συνάντηση κάτω των 19 αναμέσα σε Ολυμπιακό και Παναιτωλικό. Οι δυο ομάδες έμειναν στο 1-1.

Το παιχνίδι έγινε την Πέμπτη 4 Αυγούστου στο κεντρικό γήπεδο του προπονητικού κέντρου Καρπενησίου, ξεκινώντας στις 7.

Ο Ολυμπιακός του Σωτήρη Συλαΐδόπουλου δυο ημέρες μετά την άφιξη του στο Καρπενήσι για προετοιμασία έδωσε το πρώτο του φιλικό «τεστ» κόντρα σε έναν αντίπαλο του και στο επίσημο πρωτάθλημα. Ισοφάρισε στην επανάληψη με τον Δημήτρη Ρέτσο

Ο Παναιτωλικός του Γιώργου Ταράση προηγήθηκε με τον Γιώργο Μωραΐτη στο πρώτο ημίχρονο και αποτελεί ένα αρκετά δυνατό σύνολο που διακρίνεται κάθε χρόνο στη συγκεκριμένη κατηγορία.  

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την Πέμπτη 11 Αυγούστου την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, ενώ οι Αγρινιώτες βρέθηκαν στην πόλη μας για αυτό το φιλικό και συνεχίζουν στο Αγρίνιο την προετοιμασία τους.

 

Προβάδισμα Παναιτωλικού και ισοφάριση Ολυμπιακού

Οι παίχτες του Γιώργου Ταράση προηγήθηκε στο 28΄ με τον Γιώργο Μωραίτη. Στο 63ο λεπτό ο Δημήτρης Ρέτσος (Αδερφός του Παναγιώτη της Ελλάς Βερόνα) ισοφάρισε με κεφαλιά, μετά από χτύπημα φάουλ του Γιάννη Δρόσου.

 


Σφύριξε 45΄ ο Καλύβας


 

Το πρώτο μέρος διεύθυνε με μαεστρία ο Πρόεδρος της Ε/Δ της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιάννης Καλύβας, παραχωρώντας στο ημίχρονο τη θέση του στον 19χρονο Γιώργο Δροσίνη.

 

Καρπενήσι 3 μήνες μετά

Στις αρχές Μαΐου ο Παναιτωλικός είχε επικρατήσει στο Καρπενήσι με 1-0 του Αιόλου.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Ολυμπιακός (Σωτήρης Συλαΐδόπουλος): Σίνα, Αρσενίδης, Σαββάκης, Κωτούλας, Χρήστου, Μουζακίτης, Κυρσανίδης, Κουτσογούλας, Χαραλαμπόγλου, Προκοπίου, Πετρόπουλος (Κυριαζής, Ρέτσος, Σταράκης, Φίλος, Γατόπουλος, Πατήρας, Πρεκατές, Φανάρας, Μπακούλας, Δρόσος, Μοίρας)

 

Παναιτωλικός (Γιώργος Ταράσης): Παναγιωτόπουλος, Μπαρλαγιάννης, Κουνάβας, Ζαβέρδας, Θεοδοσιάδης, Νικολάου, Κοντούρης, Μωραΐτης, Παχής, Ταράσης, Μπρατσιώτης (Καβαλάρης, Μάνος, Μαυρόπουλος, Μορφάκης, Ράδος, Τρομπούκης, Τσουμάνης, Παπασωτήρης)

 

Διαιτητής (α΄ μέρος): Γιάννης Καλύβας  (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

Διαιτητής (β΄ μέρος): Γιώργος Δροσίνης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

1ος Βοηθός: Σπύρος Μπύρος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

2ος Βοηθός: Στέλιος Σώμαλης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

 





























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος