Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022

Ακαδημία-Ολυμπιακός Κ17 0-5

Η ομάδα κάτω των 17 του Ολυμπιακού σημείωσε την πρώτη της φιλική νίκη, καταβάλλοντας με 5-0 την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002, που βρίσκεται εκτός προετοιμασίες.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Αυγούστου στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου, ξεκινώντας στις 19:00, παρουσία αρκετών θεατών.

Η Ακαδημία του Δημήτρη Αντωνίου συγκεντρώθηκε για τις ανάγκες του φιλικού παιχνιδιού και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, αποκτώντας εμπειρίες κόντρα σε έναν αρκετά ισχυρό αντίπαλο. Μάλιστα μέχρι το ημίχρονο το σκορ ήταν 0-1.

Ο Ολυμπιακός (Κ17) του Δημήτρη Μαυρογενίδη στο δεύτερο της φιλικό «τεστ», βρισκόμενη σε περίοδο προετοιμασίας και έχοντας την απαιτούμενη ποιότητα επιβλήθηκε των αντιπάλων του χωρίς δυσκολία. Δυο φορές βρήκε δίχτυα ο Χαράλαμπος Κωστούλας.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν ξανά την Πέμπτη 11 Αυγούστου με τον ΠΑΣ Λαμία Κ17.

 

Θετική εμφάνιση

Οι πιτισρικάδες του Δημήτρη Αντωνίου ήταν αρκετά ανταγωνιστικοί. Μάλιστα μέχρι το ημίχρονο το σκορ ήταν 0-1, ενώ πήραν χρόνο συμμετοχής και παιδιά κάτω των 14 ετών.

 

Οι σκόρερ του Ολυμπιακού

Ο Πασχάλης Τουφάκης άνοιξε το σκορ στο 7΄, με το ημίχρονο να λήγει με 0-1. Στην επανάληψη με δυο γκολ του Χαράλαμπου Κωστούλα στο 59΄ και στο 83΄ και ένα των: Θανάση Στάντζου στο 70΄ και Αργύρη Λιατσικούρα στο 90΄ «γράφτηκε» το τελικό σκορ. 

 

Συνθέσεις Ομάδων

Ακαδημία (Δημήτρης Αντωνίου): Νικοπολίδης, Ρεσίτης, Μπίκας, Γυφτομήτρος, Κελεσίδης Κ., Καρδαμπίκης, Τσούκας, Κελεσίδης Γ., Κοτρώνης, Πιστιόλης, Γραβιάς (Ρέπας, Καραγιάννης, Τσιλίκας, Κεχριμπάρης, Παπαροιδάμης, Τριανταφυλλόπουλος, Υφαντής, Τσιγαρίδας, Σβερώνης, Καλύβας)

 

Ολυμπιακός Κ17 (Δημήτρης Μαυρογενίδης): Κουρακλής, Κουτσόπουλος, Δρίκος, Ντάμα, Μανιός, Αλαφάκης, Τουφάκης, Στάντζος, Σούφκα, Δαρβίρας, Λίγδας (Παυλάκης, Πλιώνης, Γιοβανίδης, Παναγάκος, Κωστούλας, Πνευμονίδης, Λιατσικούρας, Φίλης, Κτενάς, Ζουριδάκης)

 

Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

1ος Βοηθός: Γιάννης Σέλελης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

2ος Βοηθός: Νίκος Δημακόπουλος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

 




































Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος