Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Καλαμάτα-Αιολικός 1-0

Κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση η Καλαμάτα επιβλήθηκε με 1-0 του Αιολικού.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 8 Αυγούστου στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 17:00.

Η Καλαμάτα του Σάκη Τσιώλη ήταν αρκετά θετική, φτάνοντας στο πρώτο της θετικό αποτέλεσμα, ύστερα από την ισοπαλία με τον Κυπριακό αντίπαλο. Είχε την υπεροχή και τον έλεγχο σε όλο το παιχνίδι, χάνοντας πολλές ευκαιρίες.

Ο Αιολικός του Παναγιώτη Γιακαλή έδωσε το πρώτο του φιλικό παιχνίδι, ύστερα από την ήττα με 5-0 από τον Ολυμπιακό Β΄. Είχε αρκετά βελτιωμένη εικόνα, ενώ αγωνίζεται μια κατηγορία πιο κάτω από τον αντίπαλο του.

Οι Μεσσήνιοι θα παίξουν ένα δυνατό φιλικό την Τετάρτη (10/8) με τον Ολυμπιακό Β΄, ενώ μια ημέρα μετά οι Μυτιληνιοί αντιμετωπίζουν την Ομόνοια Αραδίππου.

 

Ντεμπούτο με γκολ

Το τέρμα για την Καλαμάτα σημείωσε ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης στην πρώτη του εμφάνιση με την νέα του ομάδα. Ο Βασιλόγιαννης βρήκε δίχτυα στο 4΄ μετά από στημένη μπάλα του Βραζιλιάνου Ούγκο Μπόρχες και ασίστ του Μαλίς Ασαμόα. Δοκάρι είχε στο 30΄ ο Αιολικός, από προσπάθεια αντιπάλου και συγκεκριμένα του Κροάτη Ντίνο Γκροζντάνιτς.

 

Αποβολή Μπενίτεθ

Οι νικητές έπαιξαν με παίχτη λιγότερο στην επανάληψη λόγω αποβολής του Αργεντινού Μπράιαν Μπενίτεθ στο 82΄ για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Γιώργο Σκαθαρούδη. Εκπληκτική επέμβαση έκανε ο Γιώργος Λαδάς της Καλαμάτας στο 93΄ σε σουτ του Γκιόργκι Μαγκράτζε.

 

Γιόρτασε με την ομάδα ο Πρόεδρος

Στο Καρπενήσι γιόρτασε τα φετινά του γενέθλια ο Πρόεδρος του Αιολικού Τζιμ Αντωνάκας.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Καλαμάτα (Σάκης Τσιώλης): Μέντες, Λουπάνο, Μπέριος, Γκροζντάνιτς, Κόκκορης, Ασαμόα, Ματέους, Μπόρχες, Πολίτης, Πασάς, Βασιλόγιαννης (Αντεμάι, Τριανταφυλλάκης, Μπενίτεθ, Μουζάκης, Lukaszczyk, Λαδάς, Γκότσης, Δρούγας, Ρουμελιώτης, Γιαννόπουλος, Μούζος)

 

Αιολικός (Θοδωρής Γιακαλής): Πιττάζιης, Κανελλόπουλος, Παστρικός, Μπιμπισίδης, Στεφάνοβιτς, Γκίκα, Δερμιτζάκης, Ηλιόπουλος, Μπιέλομπρεκ, Ζαφειρίδης, Μουκίδης (Τσουκαλάς, Ζότο, Σκαθαρούδης, Χάιδος, Μωυσίδης, Χατζηστάμου, Τοπουζλής, Μπουσταμάντε, Μπαλωμένος, Μαγκράτζε)

 

Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

1ος Βοηθός: Νίκος Δημακόπουλος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

2ος Βοηθός: Στέλιος Σώμαλης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

 









Πηγή: www.sportstonoto.gr, Aio1Media