Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Ολυμπιακός Β΄-Ομονοια Αραδίππου 2-1

Διπλασίασε τις φιλικές του νίκες ο Ολυμπιακός Β΄, που επιβληθηκε με 2-1 της Ομόνοιας Αραδίππου

Η αναμέτρηση διεξήχθη τη Δευτέρα 8 Αυγούστου στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου, ξεκινώντας στις 19:00.

Ο Ολυμπιακός Β΄ του Αριέλ Ιμπαγάσα ικανοποίησε για ένα ακόμη παιχνίδι και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο προηγήθηκε με δυο γκολ διαφορά. Δείχνει ότι βαδίζει σε αρκετά καλό δρόμο από το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Η Ομόνοια του Αιμίλιου Τέκκη αποτελεί ένα αρκετά καλό σύνολο, το οποίο είναι αρκετά ανταγωνιστικό. Τα «περιστέρια» θέλουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή πορεία στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κύπρου.

Οι δυο ομάδες θα δώσουν το τρίτο τους και τελευταίο φιλικό κατά την προετοιμασία τους στο Καρπενήσι. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την Καλαμάτα την Τετάρτη 10 Αυγούστου και οι Κύπριοι τον Αιολικό μια ημέρα μετά.

 

2ο φιλικό

Δυο ώρες νωρίτερα είχε ξεκινήσει το φιλικό ματς ανάμεσα σε Καλαμάτα και Αιολικό.

 

Η διαμόρφωση του σκορ

Με γκολ του Αλέξανδρου Καλογερόπουλου με κεφαλιά και πλασέ του συνονόματου Βοΐλη, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο πρώτο μέρος με 2-0.

Η Ομόνοια μείωσε στο δεύτερο ημίχρονο για το τελικό 2-1 με τον Λευτέρη Αλαμπρίτη, που σκόραρε για 2ο σερί ματς. 

 

Συνθέσεις Ομάδων

Ολυμπιακός Β΄ (Αριέλ Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Νίκολιτς, Κινκουέ, Καλογερόπουλος, Αποστολόπουλος, Μαυρουδής, Νταμπό, Κωστή, Μαρίνος, Σέντρικ, Βοΐλης (Έξαρχος, Ντόη, Κεραμίδας, Αλ Καχτάνι, Βλαχομήτρος, Κουτσίδης, Μπα, Σαπουντζής, Αλ Μασάρι, Αλίγιαγκιτς, Κεϊτά)

 

Ομόνοια Αραδίππου (Αιμίλιος Τέκκης): Σακκάς Λ., Σιήκκης, Τσιάμης, Κουρούπης, Κουμπαρής, Μπασέι, Καλλή, Μέντες, Ακόστα, Ριμπέιρο, Μιχαήλ (Σακκάς Γ., Χαραλάμπους, Λοιζίδης, Βρόντης, Καψός, Παναγή, Τζόρνταν, Μοδέστου, Αναστασίου, Αβραάμ, Νεοκλέους, Αλαμπρίτης, Ιβάνοβ

 

Διαιτητής: Γιώργος Δροσίνης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

1ος Βοηθός: Γιάννης Σέλελης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

2ος Βοηθός: Θοδωρής Κατσαρός (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

 















Πηγή: Aio1Media