Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Το δελτίο τύπου των διοργανωτών του 3ου Kick Boxing Summer Camp


Με συμμετοχή πάνω από 180 αθλητές από 18 συλλόγους και με πολλούς Παγκόσμιους και Πανευρωπαϊκούς πρωταθλητές και μέλη της Εθνικής Ομάδας ,μέσα από ένα άρτιο αγωνιστικό πρόγραμμα, το Camp πρόσφερε σε όλους τους αθλητές δυνατές προπονητικές στιγμές υπό την καθοδήγηση των Παγκοσμίων Πρωταθλητών TIMOTHY BOS, FRANCESCA CECI ,AMEER ASAD,& ΖΑΡΜΑΚΟΥΠΗ ΣΕΜΕΛΗΣ και του προπονητή του Α.Σ.ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ και Προπονητή της Εθνικής Ομάδας ΖΑΡΜΑΚΟΥΠΗ ΣΤΑΥΡΟΥ.

Το πρόγραμμα του Camp εμπλούτισαν με τις επιστημονικές τους γνώσεις ο καθένας στο δικό του πεδίο, ο διεθνής διαιτητής ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ ο γυμναστής & Παγκόσμιος Πρωταθλητής ΔΑΜΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ και η δικηγόρος ΚΑΡΠΟΥΖΗ ΣΟΦΙΑ.

Αρωγοί και συνδιοργανωτες του 4ημερου προπονητικού camp, που έχει εξελιχτεί σε θεσμό στα αθλητικά δρώμενα του τόπου μας ήταν οι Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, ο ΟΠΑΤΣΕ και ο Δήμος Καρπενησίου.

Στην διοργάνωση βραβεύτηκαν ο Αντιπεριφερειαρχης Ευρυτανίας Κος ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΤΑΣΙΟΣ η Αντιπεριφερειαρχης Κα ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΛΑΤΖΗ ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου Κος ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΒΕΡΩΝΗΣ προπονητές & παράγοντες που συμμετείχαν στο camp.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας ALKIONI TRAVEL-AVARIS HOTEL-SINEMA CAFÉ-ΓΛΥΚΟΠΛΑΣΤΕΙΟΝ-ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΝ για την πολύτιμη στήριξη τους.

Επίσης να ευχαριστήσουμε την Ομοσπονδία μας Π.Ο.Κ.(Πανελλήνια Ομοσπονδία Kick Boxing) και τον Πρόεδρο μας Κο Μιχάλη Τριανταφυλλου που πάντα είναι αρωγοί στην προσπάθεια μας τόσα χρόνια.

R.V. του χρόνου στο 4ο SUMMER CAMP 2024 στο Καρπενήσι με πολλές καινοτομίες και εκπλήξεις….

 Πηγή: ufight.gr