Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Κάλεσμα για στελέχωση ομάδας βετεράνων ποδοσφαιριστών από τον Π.Α.Ο.Κ.


Το Δ.Σ. του Ποδοσφαιρικού Αθλητικού Ομίλου Καρπενησίου (Π.Α.Ο.Κ.) απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους ενδιαφερόμενους για την στελέχωση και δημιουργία ομάδας βετεράνων ποδοσφαιριστών νόμου Ευρυτανίας, οι οποίοι έχουν σταματήσει να βρίσκονται στην ενεργό δράση, αλλά και νεότεροι, οι οποίοι δεν έχουν τον απαραίτητο χρόνο να ακολουθήσουν ομάδα με αυξημένες υποχρεώσεις. 
Η ομάδα εφόσον υπάρξει το απαραίτητο ενδιαφέρον , διαβεβαιώνει πως θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α"ΕΠΣ και στο κύπελλο Ευρυτανίας, περιόδου 2022-2023. Κύριος σκοπός όμως του συλλόγου θα είναι να διοργανώνει διαφορά φιλικά παιχνίδια με ομάδες παλαίμαχών εντός και εκτός νομού, να συμμετέχει, όπως και να διοργανώνει τουρνουά παλαιμάχων και αγώνες για φιλανθρωπικό σκοπό.  
Μετά από ώριμη σκέψη του συλλόγου και βλέποντας ότι οι νέες ηλικίες απουσιάζουν από τα γήπεδα προβαίνει σε αυτήν την κίνηση, την οποία θα δούμε για πρώτη φορά στον νομό μας σε οργανωμένο επίπεδο, κάτι που προϋπάρχει στους περισσοτέρους νομούς της Ελλάδος εδώ και χρόνια, δίνοντας έτσι την ευκαιρία και σε ποδοσφαιριστές που έχουν αποσυρθεί να επιστρέψουν και πάλι στο γήπεδο και μέσα από τη συμμετοχή τους στην ομάδα να περάσουν κοινωνικά μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις, καθώς και μέσα από την δραστηριότητα αυτή, που θα έχει κυρίως ψυχαγωγικό χαρακτήρα να μπορούν να προσφέρουν σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. 
Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον υπεύθυνο προπονητή του συλλόγου κ. Χρυσαφοπουλο Γεώργιο στο τηλ. 6988380018 η στο e-mail giorgosxrysaf@gmail.com, προκειμένου να δρομολογηθεί η διαδικασία των αιτήσεων μεταβολών και της κάρτας υγεία αθλητού.