Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Διεκδικεί την άνοδο και καλεί τον κόσμο του ο ΑΠΣ Λαμίας


Με αντίπαλο τον Φιλαθλητικό Χαλκίδας ο γειτονικός ΑΠΣ Λαμίας θα επιχειρήσει το Σάββατο 11 Ιουνίου να κατακτήσει την άνοδο στη Β΄ ΕΣΚΑΣΕ, παρότι μετρά λίγα χρόνια ζωής. Οι Φθιωτοί βρίσκονται κοντά στον στόχο τους και καλούν τον κόσμο τη Λαμία να τους στηρίξει στην προσπάθεια τους. Να τονιστεί πως επικεφαλής και αρχηγός του συλλόγου είναι ο Παναγιώτης Λάιος από τον γειτονικό Άγιο Γεώργιο Φθιώτιδας και αθλητής της ο Κρικελλιώτης Μπάμπης Μπεσλεμές. 
Την άνοδο από τον 2ο Όμιλο διεκδικούν οι: ΑΠΣ Λαμίας, Φιλαθλητικός και Ορχομενός (Ελπίζει σε νίκη των φιλοξενούμενων με 2-13 πόντους), ενώ από τον 1ο Όμιλο ανήλθε ο Γ.Σ. Στύρων, που θα αγωνιστεί και στον τελικό με τον πρώτο του Β΄ Ομίλου. 
Ο σύλλογος αναφέρει: '

Έφτασε η μεγάλη ώρα, η ώρα που ο ΑΠΣ Λαμίας είναι ένα βήμα από την άνοδο στην Β’ ΕΣΚΑΣΕ, και για να έρθει αυτό πρέπει στην τελευταία αγωνιστική να επικρατήσει εντός έδρας του Φιλαθλητικού Χαλκίδας.

Η ομάδα κάνει κάλεσμα ώστε ο κόσμος να βρεθεί και να στηρίξει την ομάδα.Αναλυτικά το κάλεσμα της ομάδας:Μια Ομάδα Μια πόλη…Ένας στόχος Μια οικογένεια…

Ο ΑΠΣ Λαμίας δίνει τον τελευταίο αγώνα για την άνοδο στην Β’ ΕΣΚΑΣΕ, και αναζητά την στήριξη σας αύριο στις 19:00 εναντίον του Φιλαθλητικού Χαλκίδας…

Κερκίδα- Ομάδα… Ομάδα μία!!!

ΑΠΣ Λαμίας- Φιλαθλητικός Χαλκίδας : Σάββατο 11/6- 19.00 Χαλκιοπούλειο"

Τα σενάρια ανόδου: 
  • Άνοδος για τον ΑΠΣ Λαμίας, στη Β’ ΕΣΚΑΣΕ με δική του νίκη καθώς παίρνει την πρώτη θέση με ρεκόρ 4-0.
  • Άνοδος για ΑΠΣ Λαμίας σε περίπτωση νίκης του Φιλαθλητικού Χαλκίδας με +1 πόντο. (Σε αυτή την περίπτωση: ΑΠΣ Λαμίας +4, Ορχομενός +4, Φιλαθλητικός -8).
  • Άνοδος για τον Φιλαθλητικό Χαλκίδας στη Β’ ΕΣΚΑΣΕ σε περίπτωση νίκης του από +14 πόντους και πάνω. (Σε αυτή την περίπτωση: Φιλαθλητικός +5, Ορχομενός +4, ΑΠΣ Λαμίας -9).
  • Άνοδος για Ορχομενό σε περίπτωση νίκης του Φιλαθλητικού από 2-13 πόντους. (Σε αυτή την περίπτωση: Ορχομενός +4, ΑΠΣ Λαμίας +3 έως -8, Φιλαθλητικός +4 έως -7).
Πηγή: Lamiaole.gr, stereabasket.gr