Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Προετοιμασία στο Καρπενήσι ανακοίνωσε ο Αιολικός


Μετά από σχεδόν 17 χρόνια, ο Αιολικός θα βρεθεί ξανά στο Καρπενήσι για προετοιμασία.

Η διοίκηση του συλλόγου επέλεξε το «Avaris Hotel» για τη διαμονή της κατά την περίοδο 2 με 14 Αυγούστου, βάζοντας οργανωτικά ένα-ένα τα κομμάτια του παζλ και της φετινής σεζόν.

Τελευταία φορά που η ομάδα της Μυτιλήνης βρέθηκε στην ευρύτερη περιοχή για προετοιμασία ήταν το καλοκαίρι του 2005, στην επιστροφή του στην επαγγελματική τότε Γ' Εθνική. Υπενθυμίζεται πως στη διάρκεια της προεδρίας του Τζιμ Αντωνάκα στον Αιολικό, η ομάδα έχει κάνει επίσης προετοιμασία στον Βώλακα της Δράμας, ενώ μόνο πέρυσι δεν μετέβη σε προπονητικό κέντρο, λόγω των πιεσμένων ημερομηνιών και της ύπαρξης ενδιάμεσα του πρώτου επίσημου αγώνα στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Αιολικός με προπονητή τον Θοδωρή Γιακαλή θα αγωνίζεται και τη νέα σαιζόν στη Γ΄ Εθνική.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Το Καρπενήσι επέλεξε η διοίκηση του Αιολικού για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας μας. Εκεί, σε ένα από τα πιο ολοκληρωμένα αθλητικά κέντρα της Ευρώπης, ο Θοδωρής Γιακαλής και οι συνεργάτες του θα θέσουν τις βάσεις για την αγωνιστική περίοδο 2022-23. Η ομάδα μας θα καταλύσει στο ξενοδοχείο 'Avaris', το μοναδικό που διαθέτει ιδιόκτητο γήπεδο ποδοσφαίρου υψηλών προδιαγραφών στην ευρύτερη περιοχή. Συγκεκριμένα, η αποστολή του Αιολικού θα βρεθεί στο Καρπενήσι από τις 2 έως και τις 14 Αυγούστου, πραγματοποιώντας στο ίδιο διάστημα και μια σειρά δυνατών φιλικών αγώνων. Η επιλογή του Καρπενησίου έγινε με γνώμονα το γεγονός πως αποτελεί τον κορυφαίο προορισμό για προετοιμασία ομάδων στην Ελλάδα, ενώ το 'Avaris Hotel' είναι το πιο οργανωμένο ξενοδοχείο, με πείρα πολλών ετών, εξοπλισμένο με όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες, ικανό να καλύψει όλες τις ανάγκες της ομάδας μας».


Πηγή: sportlesvos.gr