Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Κ17: ΕΠΣ Ευρυτανίας-ΕΠΣ Φθιώτιδας 0-0

Ανταμοιβή της προσπάθειας της αποτελεί ο βαθμός της ισοπαλίας για την ΕΠΣ Ευρυτανίας κόντρα στην ΕΠΣ Φθιώτιδας. Οι δυο ομάδες έμειναν στο «λευκό» 0-0.

Ο αγώνας διεξήχθη την Τετάρτη 16/3 στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου, ξεκινώντας στις 2 και 30. Ήταν ενταγμένος στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, παρουσία αρκετών θεατών.

Η Ευρυτανία του Δημήτρη Αντωνίου με πολυπρόσωπη άμυνα και πάθος σε όλες τις γραμμές κατάφερε να κρατήσει το «μηδέν» απέναντι σε έναν ισχυρότερο αντίπαλο. Οι «μαύροι» έχουν έναν πόντο και στα εντός έδρας ματς παρουσιάζονται αρκετά ανταγωνιστικοί συγκριτικά με τα τρία που έδωσαν μακριά από τον νομό.

Η Φθιώτιδα του Κώστα Αλεξίου είχε τον έλεγχο σχεδόν και στα 90΄, ωστόσο στην τελική προσπάθεια δεν ήταν εύστοχη, βρίσκοντας απέναντι της ένα αρκετά αξιόμαχο σύνολο που της στέρησε το «διπλό» . Μετά από τέσσερις ήττες οι «άσπροι» πήραν και αυτοί τον πρώτο τους βαθμό.

Οι επίσημες υποχρεώσεις των δυο Ενώσεων τελειώνουν στις 30 Μαρτίου με αγώνες στην έδρα τους. Η Ευρυτανία αντιμετωπίζει τη Φωκίδα και η Φθιώτιδα τη Βοιωτία.

 

Ντέρμπι ουραγών

Οι δυο ομάδες δεν είχαν βαθμολογική συγκομιδή και διεκδίκησαν το πρώτο τους «τρίποντο». Τελικά κατάφεραν και οι δυο να «ξεκολλήσουν» από το 0.

 

Παλικαρίσιο «Χ»

Με πολύ καλή αμυντική γραμμή και τερματοφύλακα, καθώς και όλους τους ποδοσφαιριστές της να υπερβάλλουν εαυτώ η ομάδα της Ευρυτανίας πανηγύρισε τον πρώτο της πόντο.

 


Παρών ο Δροσίνης


 

Ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Νίκος Δροσίνης (Φωτογραφία) εκπροσώπησε την τοπική Ένωση στις δυο αναμετρήσεις.

 

Οι παράγοντες της ΕΠΣΦ

Από πλευράς Φθιώτιδας στο Καρπενήσι βρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος της επιτροπής μικτών ομάδων Χρήστος Φαφούτης και ο επί σειρά ετών υπάλληλος Τάκης Κίτσος.

 


Υπεροχή Φθιώτιδας


 

Με 0-0 ολοκλήρωθηκε το πρώτο 45λεπτο, με την Ευρυτανία να έχει ακυρωθέν γκολ ως οφσάιντ με τον Γιάννη Πιστιολη και την Φθιώτιδα την υπεροχή. Το ίδιο συνέβη και στην επανάληψη, καθώς η ομάδα του Κώστα Αλεξίου δεν κατάφερε να φτάσει στο 0-1. Έχασε αρκετές ευκαιρίες με κύριο «δράστη» τον Κωνσταντίνο Καρασαντέ (Φωτογραφία) της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Λαμίας.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Ευρυτανία (Δημήτρης Αντωνίου): Δροσίνης, Κελεσίδης, Ρεσίτης, Κοτρώνης, Καρδαμπίκης, Γραβιάς, Παρούτσας, Σταμούλης, Σερπάνος, Πιστιόλης, Μουρτογιάννης (Κουτούμπας, Μπομποτσιάρης, Διαμαντής, Τσιάρας)

 

Φθιώτιδα (Κώστας Αλεξίου): Μασιάλας, Καραπατής, Δεληγιάννης, Αυγερινάκος, Αλαμάνης, Μπακαλέξης, Ζημιανίτης, Μόσχος, Καρασαντές, Γεμενής, Αυγέρης (Τσοχαντάρης, Μιχαήλ, Σέγκα, Αναγνωστόπουλος, Γεράνης, Τσικρίπης, Στούκας)

 

Διαιτητής: Δημήτρης Μαργιόλας (ΣΔΠ Καρδίτσας)

1ος Βοηθός: Γιώργος Γιοβάνης (ΣΔΠ Καρδίτσας)

2ος Βοηθός: Δημήτρης Κρύος (ΣΔΠ Καρδίτσας)

 

































Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος