Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Κ15: ΕΠΣ Ευρυτανίας-ΕΠΣ Φθιώτιδας 0-4

Παρά την πολύ καλή της εμφάνιση η Ευρυτανία ηττήθηκε δίκαια από την Φθιώτιδα με 0-4.

Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Μαρτίου στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 12:00. Ήταν στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων και έγινε κάτω από αρκετά καλές καιρικές συνθήκες.

Η Ευρυτανία του Γιώργου Χρυσαφόπουλου είχε αρκετά θετική παρουσία, όμως δεν κατάφερε για ένα ακόμη παιχνίδι να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Δημιούργησε τις προϋποθέσεις για ένα γκολ απέναντι σε ένα ισχυρό σύνολο. Η ΕΠΣΕ έμεινε στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό και γκολ.

Η Φθώτιδα του Κώστα Ρουμελιώτη ήταν αποτελεσματική, σκόραρε δυο φορές σε κάθε ημίχρονο και πέρασε νικηφόρα από το Καρπενήσι, έχοντας και το βαθμολογικό κίνητρο. Ένα από τα τέσσερα τέρματα της σημείωσε ο Ευρυτάνας Κωνσταντίνος Γυφτομήτρος. Οι νικητές έφτασαν τους 9 πόντους και βρίσκονται στη 2η θέση, έχοντας πιθανότητες πρόκρισης.

Στις 30 Μαρτίου οι δυο ομάδες θα ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους. Οι Ευρυτάνες θα υποδεχτούν τη Φωκίδα και οι Φθιωτοί τη Βοιωτία. Οι δυο αγώνες είναι στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

 

Παλεύει για το «εισιτήριο»

Οι πολύ καλοί Φθιωτοί του Κώστα Ρουμελιώτη έχουν απολογισμό τρεις νίκες και δυο ήττες, διεκδικώντας τη 2η προνομιούχο θέση με την ΕΠΣ Θεσσαλίας και την ΕΠΣ Βοιωτίας. Την πρωτιά κατέλαβε η Εύβοια. Τα παιχνίδια ΕΠΣ Θεσσαλίας-ΕΠΣ Βοιωτίας και ΕΠΣ Φθιώτιδας-ΕΠΣ Βοιωτίας αναμένεται να καθορίσουν την πρόκριση.

 

Ο γνώριμος Μαργιόλας


 

Ο ταλαντούχος Καρδιτσιώτης διαιτητής Δημήτρης Μαργιόλας (Φωτογραφία) είχε σφυρίξει την περίοδο 2019-2020 στη Γ΄ Εθνική τα παιχνίδια της Ποταμιάς με Αταλάντη στο Καρπενήσι και με Αλμυρό εκτός έδρας.

 

Εξαιρετική παρουσία


 

 

 

 

 

 

Aπό πλευράς Ευρυτανίας που είχε αρκετές ευκαιρίες ξεχώρισαν ο Μάνος Αναστασόπουλος (Φωτογραφία αριστερά) του ΠΑΟΚ Καρπενησίου και ο Θοδωρής Παπαροιδάμης (Φωτογραφία δεξιά) της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002.

 

Ξεχωρίζει ο «άσος»


 

Τις πολύ καλές του εμφανίσεις συνέχισε ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας Αλέξανδρος Καψαλιάρης (Φωτογραφία) της ΕΠΣ Φθιώτιδας. O γεννηθείς το 2008 κιπερ ανήκει στην Ακαδημία  Ποδοσφαίρου Λαμιας και ξεχωρίζει για τα σωματικά προσόντα και τις ικανότητες του κάτω από τα γκολπόστ. Το μέλλον του προδιαγραφεται ιδιαίτερα λαμπρό, έχοντας όλα τα εχέγγυα, για να κάνει το βήμα παραπάνω. 

 

Σκόραρε ο Κωνσταντίνος


 

Ο Ευρυτάνας Κωνσταντίνος Γυφτομήτρος (Φωτογραφία) πρώην ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 πέτυχε το πρώτο του γκολ με την ΕΠΣ Φθιώτιδας. Αγωνίζεται φέτος στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας.

 

Δυο σε κάθε ημίχρονο

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν στο 6΄ με τον Νίκο Καλόγηρο του Αίαντα Λαμίας, ενώ στο 13΄ ο άτυχος Φώτης Χρυσικός της Ποταμιάς με αυτογκόλ σημείωσε το 0-2.

Στην επανάληψη ο Κωνσταντίνος Γυφτομήτρος με πέναλτι, στο οποίο υπέπεσε ο Φώτης Χρυσικός με χέρι έκανε το 0-3 στο 60΄. Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο Βαγγέλης Σαΐτης του Αίαντα Λαμίας στο 80΄.

 




Συνθέσεις Ομάδων

Ευρυτανία (Γιώργος Χρυσαφόπουλος): Γενιτσαρόπουλος, Καραγιάννης, Καλύβας, Χρυσικός, Αθανασόπουλος, Παπαροιδάμης, Καρφής, Παπαϊωάννου, Τσιλίκας, Αναστασόπουλος, Κουρλός (Τριανταφυλλόπουλος, Καγκαράς)

 

Φθιώτιδα (Κώστας Ρουμελιώτης): Καψαλιάρης, Παπαδημητρίου, Μπούτλας, Παπαχαραλάμπους, Γυφτομήτρος, Κουτσονίκας, Τσαντούρης, Τσιάκας, Κανάτσι, Πανουργιάς, Καλόγηρος (Σαΐτης, Καρπέτας, Μυκονιάτης, Γραββάνης, Κουτής, Κυριαζής, Θεοδώρου, Διαμαντής, Σαντάρμης)

 

Διαιτητής: Δημήτρης Μαργιόλας (ΣΔΠ Καρδίτσας)

1ος Βοηθός: Γιώργος Γιοβάνης (ΣΔΠ Καρδίτσας)

2ος Βοηθός: Δημήτρης Κρύος (ΣΔΠ Καρδίτσας)

 






























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος