Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

ΠΑΣ Υπεροχή Τρικάλων-Καρπενήσι Futsal 9-7

Παρουσιάζοντας πολλά αμυντικά κενά το άτυχο Καρπενήσι Futsal μετά από ένα συναρπαστικό ματς γνώρισε την ήττα με 9-7 από τον πολύ καλό ΠΑΣ Υπεροχή Τρικάλων.

Η συνάντηση έγινε την Κυριακή 7 Νοεμβρίου στο ΕΑΚ Μπάρας Τρικάλων, αρχίζοντας στη 1. Ήταν στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Futsal League.

Η Υπεροχή Τρικάλων του Νίκου Παπακυρίτση σημείωσε την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα, αλλά και στη σύντομη ιστορία της, διαθέτοντας ένα νεανικό και ταλαντούχο ρόστερ. Ο Νίκος Λάμπουρας πέτυχε χατ-τρικ για τους Τρικαλινούς, οι οποίοι έφτασαν τους 4 πόντους (1 νίκη-1 ισοπαλία-2 ήττες) και «βλέπουν» 4αδα.

Το Καρπενήσι Futsal του Δημήτρη Αντωνίου με πολλά αμυντικά κενά έφυγε ηττημένο και στη δεύτερη του «έξοδο» από την Ευρυτανία. Το κάκιστο ξεκίνημα ανάγκασε τους Ευρυτάνες να «κυνηγούν» τον αντίπαλο σε όλο το ματς, καταφέρνοντας μόνο στην επανάληψη να ισοφαρίσουν προσωρινά σε 5-5 και δείχνοντας ψυχικά αποθέματα ξανά. Από δυο τέρματα πέτυχαν οι: Άλεξ Μπακαλίδης και Κωνσταντίνος Γυφτομήτρος. Οι «άσπροι» παρέμειναν 3οι με 6 πόντους (2 νίκες-2 ήττες).

Για την επόμενη (6η) αγωνιστική οι Τρικαλινοί θα παίξουν στη Λαμία με την τοπική ομάδα, ενώ το Καρπενήσι μετά το ματς κυπέλλου με τον Α.Ο. Τρίκαλα υποδέχεται την Α.Ε. Καλαμακίου Αλίμου. Τα παιχνίδια πρωταθλήματος θα γίνουν το διήμερο 20 και 21/11.

 

1η νίκη

Η νεοσύστατη Υπεροχή πέτυχε την πρώτη νίκη στην ιστορία της, έχοντας προηγουμένως δυο ήττες στις λεπτομέρειες από Α.Ο. Τρίκαλα και Αδέσποτο Αθηνών και μια ισοπαλία με την Α.Ε.Κ.Α.

 

9αδα Καρπενησίου

Οι Ευρυτάνες παρατάχτηκαν χωρίς τον πρώτο σκόρερ του Χρήστο Λέρη μεταξύ άλλων. Στην αποστολή βρέθηκε για πρώτη φορά και ο 14χρονος Γιάννης Καραγιάννης.  

 

Κύπελλο με Α.Ο.Τ.

Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου οι Καρπενησιώτες θα αντιμετωπίσουν για το κύπελλο τον Α.Ο. Τρίκαλα Futsal εντός έδρας. Ο νικητής θα αγωνιστεί στην επόμενη φάση στην έδρα του με τον Γ.Σ. Σαλαμίνας.

 

Χατ-τρικ Λάμπουρα

Για τους νικητές τρία γκολ σημείωσε ο Νίκος Λάμπουρας και από δυο οι: Γάκης, Παπαβασιλείου και Τσαρέλας. Ο τελευταίος έφτασε τα 7 γκολ στο πρωτάθλημα. Από πλευράς Καρπενησίου δυο γκολ πέτυχαν οι: Κωνσταντίνος Γυφτομήτρος και Άλεξ Μπακαλίδης και από ένα οι: Γιάννης Τσούκας, Χρήστος Γενιτσαρόπουλος και Γιώργος Μαντέκας.

 

Καλύτερα μπήκε η Υπεροχή

Το α΄ μέρος ολοκληρώθηκε με 5-3 υπέρ των Τρικαλινών. Η Υπεροχή μάλιστα είχε προηγηθεί με 3-0 και 4-1.

 

Θεαματικό ματς

Οι Ευρυτάνες αντεπιτέθηκαν στην επανάληψη και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 5-5, ωστόσο η ομάδα του Νίκου Παπακυρίτση έφτασε σε διαφορά ασφαλείας, αρχικά στο 7-5 και εν συνεχεία στο 9-6 για το τελικό 9-7.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Υπεροχή Τρικάλων (Νίκος Παπακυρίτσης): Σκρέκας, Γάκης, Λάμπουρας, Τσαρέλας, Παπαβασιλείου (Νομικός, Μπασιούκας, Βατής, Ψύχος, Καππάς)

 

Καρπενήσι Futsal (Δημήτρης Αντωνίου): Δόσης, Μαντέκας, Μπακαλίδης, Τσούκας, Γενιτσαρόπουλος (Ζαχαράκης, Τσιλίκας, Γυφτομήτρος, Καραγιάννης)

 

Διαιτητές: Βαγγέλης Καραμαγκιόλας& Αδάμος Κουκούλης

Χρονομέτρης: Βασίλης Βήκας

 
















Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος, Φωτογραφίες: Χρήστος Παπαδημητρίου, ΠΑΣ Υπεροχή Τρικάλων, trikalasportiva.gr