Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Παίδες: Π.Α.Κ.-ΑΣΕ Μπούκαλη 44-66

Με 44-66 επιβλήθηκαν της φιλότιμης Πανευρυτανικής Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης τα καλύτερα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Νοεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Δήμου Καρπενησίου, άρχισε στις 4 και ήταν στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του ΣΤ΄ Ομίλου του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ.

Η Π.Α.Κ. της Κατερίνας Μπαλωμένου με αποστολή μόλις επτά αθλητών προσπάθησε και είχε συμπαθητική παρουσία, κερδίζοντας νέες εμπειρίες και παλεύοντας ως το τέλος. Με 17 πόντους τελείωσε τη συνάντηση ο Γιάννης Κουδουνάς. Οι Ευρυτάνες που έκλεισαν τις εντός έδρας υποχρεώσεις τους βρίσκονται τελευταίοι στη βαθμολογία χωρίς νίκη, το οποίο έχει μικρή σημασία σε αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

Τα Μπούκαλη του Φώτη Πιτσιλιώνη έχοντας 12αδα ήταν ανώτερα και έφτασαν στο θετικό αποτέλεσμα, ελέγχοντας τον ρυθμό του αγώνα από το ξεκίνημα του και κάνοντας στη συνέχεια rotation. Ο Φίλιππος Παπαγεωργίου πρωταγωνίστησε ξανά με 26 πόντους. Οι Λαμιώτες έχουν τρεις νίκες και τρεις ήττες, διεκδικώντας τη 2η προνομιούχο θέση με την Αναγέννηση.

Οι Καρπενησιώτες κλείνουν τις υποχρεώσεις τους την 9η αγωνιστική και το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου στη Λαμία με τον πρωτοπόρο Έσπερο. Την ίδια ημέρα τα Μπούκαλη αντιμετωπίζουν σε ματς πρόκρισης την Αναγέννηση Λαμίας.

 

Τελείωσαν τα εντός

Η Πανευρυτανική έδωσε το τελευταίο της ματς στο Καρπενήσι για τη φετινή σαιζόν.

 

7αδα γηπεδούχων

Η Κατερίνα Μπαλωμένου είχε μόλις 7 αθλητές στη διάθεση της.

 

Συμπαίχτες και φίλοι

Ο Γιάννης Κουδουνάς της Π.Α.Κ. με τον Φίλιππο Παπαγεωργίου των Μπούκαλη ήταν συμπαίχτες στη μικτή της ΕΣΚΑΣΕ. Ήταν οι πρώτοι σκόρερ των ομαδων τους.

 


17 με 4 3ποντα

Για την Πανευρυτανική ο Γιάννης Κουδουνάς  πέτυχε 17 πόντους με 4 εύστοχα 3ποντα. Ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης έβαλε 10.

 

Ηγετική εμφάνιση

Με 26 πόντους και 2 εύστοχα 3ποντα τελείωσε το παιχνίδι ο Φίλιππος Παπαγεωργίου. Με 9 και μια τρίποντη «βόμβα» ο Ηλίας Γούσιος ήταν ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας του.

 

Διψήφια διαφορά

Οι φιλοξενούμενοι προπορεύτηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο με διαφορά 11 πόντων (8-19).

 

Στο +15

Μετά από ένα επιμέρους 15-19 το συγκρότημα του Φώτη Πιτσιλιώνη έκλεισε το πρώτο μέρος, προηγούμενο με 23-38.

 

Ανέβασαν ρυθμούς

Οι παίχτες των Μπούκαλη με ένα επιμέρους 10-20 στο τρίτο δεκάλεπτο «καθάρισαν» οριστικά το παιχνίδι, προηγούμενοι με 33-58.

 

Πάλεψε η Π.Α.Κ.

Η γηπεδούχος ομάδα με ένα επιμέρους 11-8 μείωσε ελάχιστα τη διαφορά για το τελικό 44-66, που κρίνεται δίκαιο.

 

Τα δεκάλεπτα

8-19, 23-38, 33-58, 44-66

 

Συνθέσεις Ομάδων

Π.Α.Κ. (Κατερίνα Μπαλωμένου): Ρουμελιώτης 10, Ντερβισάϊ, Κουδούνας 17 (4), Αναγνώστου, Γραμματίκας 2, Κοτσιμπός 7, Τσάνε 8

 

ΑΣΕ Μπούκαλη (Φώτης Πιτσιλιώνης): Αντωνόπουλος 5 (1), Μαφούνης 5, Ζούγρος, Αναγνωστόπουλος, Τριανταφύλλου 2, Μαυράκης 7, Παπαγεωργίου 26(2), Σακκάς 2, Καναβός 2, Γούσιος 9(1), Παπακώστας 6, Σπυρόπουλος 2

 

Διαιτητές: Γιώργος Ζάχος& Θανάσης Χουσιάδας (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Κριτές: Νίκος Μακρής& Θανάσης Γιαννόπουλος (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Χρονομέτρης: Αλεξάνδρα Τσιαμάκη

 














Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος