Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Αδέσποτος Αθηνών-Καρπενήσι Futsal 5-4

Το φετινό σύνδρομο των εκτός έδρας αγώνων εμφανίστηκε ξανά για το Καρπενήσι Futsal, που ηττήθηκε στο τελευταίο λεπτό με 5-4 από τον Αδέσποτο Αθηνών, μη καταφέρνοντας να κρατήσει το υπέρ του 1-3.

Η αναμέτρηση διεξήχθη την Κυριακή 28 Νοεμβρίου στο ανοιχτό γήπεδο, του αθλητικού κέντρου «Σαργκάνης-Μπέριος», που βρίσκεται στο Πάρκο Γουδή, παρουσία περίπου 100 θεατών, που δημιούργησαν όμορφη ατμόσφαιρα. Ήταν στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Futsal League, αρχίζοντας στις 5 και 30.

Ο Αδέσποτος Αθηνών του Αριστοτέλη Γιολδάση έδειξε μεγάλα ψυχικά αποθέματα, διεκδικώντας τη νίκη ως το τέλος και ανατρέποντας το εις βάρος του σκορ. Οι «κόκκινοι» που είναι ένα εξαιρετικό και ομαδικό σύνολο δικαιολόγησαν τη βαθμολογική τους θέση και βρίσκονται στην κορυφή με 5 νίκες σε ισάριθμα ματς, φτάνοντας τους 15 πόντους. Ο Πέτρος Νικηφόρος ήταν ο κορυφαίος του παιχνιδιού, σημειώνοντας δυο τέρματα.

Το Καρπενήσι Futsal  του Δημήτρη Αντωνίου του Δημήτρη Αντωνίου γνώρισε στις λεπτομέρειες την ήττα, παρότι στο πρώτο μέρος ήταν αρκετά καλό και βρέθηκε με δυο τέρματα μπροστά. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη στην επανάληψη, με αποτέλεσμα οι Ευρυτάνες να φύγουν με άδεια χέρια από την Αθήνα και να μείνουν μακριά από την κορυφή. Οι «άσπροι» έμειναν στην 3η θέση, έχοντας τρεις νίκες και ισάριθμες ήττες, σύνολο 9 βαθμούς.

Για την επόμενη (8η) αγωνιστική και πρώτη του δευτέρου γύρου ο Αδέσποτος αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Λαμία Futsal, ενώ οι Καρπενησιώτες θα κάνουν το ρεπό τους.

 

6ος παίχτης

Οι γηπεδούχοι είχαν για μια ακόμη φορά δίπλα τους φιλάθλους τους, που δημιούργησαν ωραία ατμόσφαιρα με συνθήματα και καπνογόνα σε κόσμια και φιλόξενα πλαίσια.

 


Ευρυτάνες θεατές

Αρκετοί ήταν και οι φίλαθλοι από το Καρπενήσι, που διαμένουν στην Αθήνα. Μεταξύ αυτών ο Ευρυτάνας πρώην παρατηρητής Super League Γιάννης Παρούτσας.

 



Παρουσία Ντάρλα

Το ματς παρακολούθησε ο Πρόεδρος του Παναθηναικού Θοδωρής Ντάρλας, πρώην πρόεδρος της ΠΕΠΣΣΣ. Πριν την έναρξη του αγώνα διεξαγόταν η συνάντηση Ηνίοχος-Παναθηναϊκός για το πρωτάθλημα Κ18.

 

«Απόλυτο» Αδέσποτου

Ο αυτοοργανωμένος Αδέσποτος έκανε το 5 στα 5, βρίσκεται στην κορυφή, ενώ έχει ένα εξ αναβολής ματς με τη Λαμία. Μάλιστα είχε ανατρέψει σκορ 1-3 και απέναντι στην Υπεροχή Τρικάλων, κερδίζοντας με 4-3.

 

Νίκη-φόρος

Κορυφαίος του παιχνιδιού ήταν ο Πέτρος Νικηφόρος (Φωτογραφία), ο οποίος σκόραρε δυο τέρματα.

 


Ο Ευρυτάνας αντίπαλος

Μέλος του Αδέσποτου είναι ο διπλωματούχος προπονητής Αριστοτέλης Γιολδάσης, με καταγωγή από το Κλαυσί Ευρυτανίας.

 


Κρούσματα covid-19

Ακόμη δυο κρούσματα κορονοιού «χτύπησαν» τους Ευρυτάνες, με δυο νεαρούς ποδοσφαιριστές του να μένουν εκτός αποστολής.

 

«Αγκάθι» τα εκτός

Και στην 3η του «έξοδο» από το Καρπενήσι η ομάδα του Δημήτρη Αντωνίου δεν κατάφερε να πάρει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας.

 

12αδα Καρπενησίου

Οι Ευρυτάνες είχαν αποστολή 12 ποδοσφαιριστών. Για πρώτη φορά συμμετείχαν στην 14αδα οι: Μάκης Κωστής και Αλέκος Οικονόμου που διαμένουν στην Αθήνα.

 

Διοικητική παρουσία

Παρόντες από πλευράς Δ.Σ. του Καρπενησίου ήταν οι: Νίκος Κωστής, Βασίλης Κωστόπουλος, Δημήτρης Κολλημένος, Κώστας Αλαφροπάτης, καθώς και ο υπεύθυνος επικοινωνίας Παναγιώτης Καραγιάννης.

 


Έλεγχαν οι Ευρυτάνες

Το Καρπενήσι Futsal προηγήθηκε στο πρώτο μέρος με 2-3. Ο Πέτρος Νικηφόρος στο 7΄ έκανε το 1-0, ωστόσο με γκολ των: Χρήστου Λέρη  στο 8΄, Άγγελου Παχή στο 12΄ και Κώστα Μπουμπουρή στο 17ο λεπτό έγινε το 1-3. Στο 20ο λεπτό ο Γιάννης Σκιάνης μείωσε σε 2-3.

 

Τραυματισμός Αγγελή

Ο Αδέσποτος έχασε λόγω σοβαρού τραυματισμού στο α΄ μέρος τον Κώστα Αγγελή

 


Το γύρισαν οι «Αδέσποτοι»

Συγκλονιστική εξέλιξη είχε ο αγώνας, με τη γηπεδούχο ομάδα να επικρατεί με 5-4, κάνοντας μια ακόμη ανατροπή. Ο Θεοφάνης Γραμμένος στο 23΄ και ο Δημήτρης Κύρκος ένα λεπτό αργότερα έκαναν την ανατροπή για το 4-3. Με όμορφο τακουνάκι του Γιώργου Μαντέκα  στο 25΄ το Καρπενήσι ισοφάρισε σε 4-4. Τελικά, στο 40΄ ο Πέτρος Νικηφόρος σημείωσε το τελικό 5-4, χαρίζοντας στον Αδέσποτο το «τρίποντο». Σωτήριες επεμβάσεις έκανε στο φινάλε ο πορτιέρο Θοδωρής Ράμμος των νικητών.

 



Κίτρινες Κάρτες

Νικηφόρος, Αγγελής, Λέρης

 

Συνθέσεις Ομάδων

Αδέσποτος Αθηνών (Αριστοτέλης Γιολδάσης): Γεωργίου, Διαμαντόπουλος, Σκιάνης, Κύρκος, Αγγελής (Καλλιγάς, Αναγνόπουλος, Πριονιστής, Γραμμένος, Νικηφόρος, Καραούστας, Τανταρούδας, Ράμμος)

 

Καρπενήσι Futsal (Δημήτρης Αντωνίου): Καλύβας, Μαντέκας, Λέρης, Παχής, Τσούκας (Γενιτσαρόπουλος, Ζαχαράκης, Πλεξίδας, Μουρτογιάννης, Μπουμπουρής, Κωστής, Οικονόμου)

 

Διαιτητές: Γιώργος Σύρρος& Όλγα Κολοκυθά

Χρονομέτρης: Μανώλης Πισιμίσης

 

 






























 Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος