Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Λάρισα Futsal-Καρπενήσι Futsal 3-12

Σε καλό δρόμο έδειξε πως βαδίζει η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας του Καρπενησίου, το οποίο επιβλήθηκε σε παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με 3-12 της αντίστοιχης της Λάρισας.

Το φιλικό ματς πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Αγίου Θωμά Λάρισας, αρχίζοντας στις 5 το απόγευμα, παρουσία περίπου 30-40 θεατών.

Η Λάρισα Futsal του Βασίλη Παπακωνσταντίνου αγωνίστηκε πέρυσι μόλις σε δυο επίσημα ματς στην «παρθενική» της παρουσία στο πρωτάθλημα και κάνει ουσιαστικά φέτος την αρχή της , έχοντας πολύ καλή οργάνωση για νεοσύστατο σύλλογο. Στο αγωνιστικό κομμάτι παρουσίασε αμυντικά κενά, παίζοντας χωρίς τον βασικό τερματοφύλακα Γιώργο Κολονιώτη.

Το Καρπενήσι Futsal υπό την καθοδήγηση του Κώστα Κονιαβίτη έκανε θετικότατη εμφάνιση και έφτασε με ωραίο ποδόσφαιρο στην τελική επικράτηση με ευρύ σκορ. Κωνσταντίνος Γυφτομήτρος, Γιώργος Πλεξίδας και Χρήστος Λέρης ηγήθηκαν στο επιθετικό κομμάτι για τους φιλοξενούμενους.

Οι δυο ομάδες αναμένουν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα της Futsal League και στο κύπελλο Ελλάδος.

 

40αδα φιλάθλων

Το φιλικό ματς προετοιμασίας παρακολούθησαν περίπου 30-40 φίλαθλοι, ενώ υπήρξε και μια πολύ μικρή μερίδα θεατών από το Καρπενήσι και Ευρυτάνες που διαμένουν στη Λάρισα.

 



Παρουσία Τρικάλων

Στις κερκίδες βρέθηκαν και άνθρωποι της νεοσύστατης ομάδας των Τρικάλων, που κάνουν φέτος τη δική τους αρχή στη σάλα.

 


Αντίπαλοι στη Futsal League

Οι δυο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής σάλας, που θα πραγματοποιηθεί φέτος σε δυο ομίλους. Είχαν αγωνιστεί και πέρυσι σε φιλικό ματς τον Οκτώβριο στο Καρπενήσι.

 

Χωρίς Αντωνίου

Το Καρπενήσι ταξίδεψε στη Θεσσαλική πόλη με αποστολή μόλις 8 αθλητών. Συνοδοί ήταν οι παράγοντες Κώστας Κονιαβίτης (Φωτογραφία) και Δημήτρης Κολλημένος, με τον πρώτο να έχει και τον άτυπο ρόλο του προπονητή λόγω της απουσίας του Δημήτρη Αντωνίου.

 


Νέο «αίμα» 



 

 

 

 

 

 

 Ντεμπούτο έκαναν οι: Χρήστος Λέρης (Φωτογραφία αριστερά), Γιώργος Πλεξίδας, Γρηγόρης Παπαϊωάννου (Φωτογραφία δεξιά), ενώ για τις ανάγκες του φιλικού συμμετείχαν και οι: Κωνσταντίνος Γυφτομήτρος και Γιάννης Πιστιόλης. Οι μοναδικοί περυσινοί παίχτες ήταν οι: Γιώργος Καλύβας, Γιάννης Τσούκας και Θωμάς Τσίπρας.

 

Άψογη φιλοξενία

Την καλύτερη δυνατή φιλοξενία προσέφερε η ομάδα της Λάρισας στο Καρπενήσι. Οι φιλοξενούμενοι εκφράζουν τις ιδιαίτερες ευχαριστίες τους στον Πρόεδρο Χρήστο Παπαδημητρίου και στον υπεύθυνο επικοινωνίας Θάνο Κομπογιαννόπουλο, εκ των ιδιοκτητών του Las Ramblas.

 

Πέτυχαν καρέ



 

 

 

 

 

 

Για τους νικητές οι: Κωνσταντίνος Γυφτομήτρος (Φωτογραφία αριστερά) και Γιώργος Πλεξίδας (Φωτογραφία δεξιά) πέτυχαν από τέσσερα γκολ. Μόλις 14 ετών είναι ο Γυφτομήτρος, που έπαιξε εξαιρετικά.

 



Ξεχώρισε ο Καλύβας

  

Εξαιρετικές επεμβάσεις έκανε στο α΄ μέρος ο Γιώργος Καλύβας (Φωτογραφία), ο οποίος στην επανάληψη έπαιξε εκτός εστίας και σκόραρε. Θετικό ντεμπούτο για τον Γρηγόρη Παπαϊωάννου στην επανάληψη, που απέκρουσε δεκάμετρο πέναλτι.

 


Αποχώρησαν τραυματίες

Στα αρνητικά για τους νικητές οι τραυματισμοί των: Γιάννη Τσούκα και Γιάννη Πιστιόλη, που δεν αγωνίστηκαν στην επανάληψη.

 

Οι σκόρερ του παιχνιδιού

Για τη Λάρισα σκόραραν από μια φορά οι: Θοδωρής Τζιόλας, Μιχάλης Σαμπάνης και Δημήτρης Καλούσης. Για το Καρπενήσι τα γκολ πέτυχαν οι: Γιώργος Πλεξίδας (4), Κωσταντίνος Γυφτομήτρος (4), Χρήστος Λέρης (3) και Γιώργος Πλεξίδας (1).

 


Εύκολα οι φιλοξενούμενοι

Το Καρπενήσι έκανε θετικό ξεκίνημα στο α΄ μέρος και προηγήθηκε με 1-6.

 


Στο τελικό 3-12

Την πολύ καλή του παρουσία συνέχισε η ομάδα της Ευρυτανίας και στην επανάληψη, φτάνοντας στο τελικό 3-12. Από ένα δεκάμετρο πέναλτι απέκρουσαν οι: Χρήστος Μενουδάκος και Γρηγόρης Παπαϊωάννου, ενώ με τον ίδιο τρόπο σκόραρε ο Γιώργος Πλεξίδας.

 


Συνθέσεις Ομάδων

Λάρισα Futsal (Βασίλης Παπακωνσταντίνου): Μενουδάκος, Σαμπάνης, Καλούσης, Καπετάνι, Πλιάγκας (Shylagyi, Τζιόλας, Κονταξής)

 

Καρπενήσι Futsal (Κώστας Κονιαβίτης): Καλύβας, Πλεξίδας, Τσίπρας, Λέρης, Τσούκας (Παπαϊωάννου, Γυφτομήτρος, Πιστιόλης)

 

Διαιτητές: Αδάμος Κουκούλης& Χαράλαμπος Μπλιώνας

Χρονομέτρης: Γιάννης Ντάνας

 




























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος