Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Με κεκτημένη ταχύτητα στη Super League 2 η Α.Ε. Κηφισιάς που προπονείται στο Καρπενήσι

Η ομάδα που εντυπωσίασε στο περυσινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής δεν ήταν άλλη από την Α.Ε. Κηφισιάς, η οποία ετοιμάζεται για την πρώτη της παρουσία στο πρωτάθλημα της Super League 2. Στο πλαίσιο αυτό το συγκρότημα του Νίκου Κούστα «χτίζεται» στο Καρπενήσι με διαμονή στο Avaris από τις 23 έως τις 31 Αυγούστου και προπονείται στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.

Κατά τη διάρκεια της παρουσία της στην πόλη μας η Κηφισιά θα αντιμετωπίσει σε δυνατό φιλικό «τεστ» τα Χανιά, ενώ το πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 26 Σεπτεμβρίου. Πόστο στον σύλλογο έχουν δυο γνωστά ονόματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και άλλοτε διεθνείς ποδοσφαιριστές, που δεν είναι άλλοι από τους: Στέφανο Κοτσόλη και Νίκο Σπυρόπουλο.

Η Αθλητική Ένωση Κηφισιάς είναι αθλητικό σωματείο που δραστηριοποιείται στο άθλημα του ποδοσφαίρου. Με έτος ιδρύσεως το 2012, εδρεύει στην Κηφισιά του νομού Αττικής. Πρόεδρος του συλλόγου είναι ο Βασίλης Γαντζούλας. Την σεζόν 2021-22 θα αγωνίζεται στην 2η κατηγορία (Σούπερ Λιγκ 2), για πρώτη φορά στην ιστορία της. Έδρα της Α.Ε Κηφισιάς είναι το Δημοτικό στάδιο Κηφισιάς "Ζηρίνειο", χωρητικότητας 1050 ατόμων και χρώματα του συλλόγου το μπλε και το λευκό.

 

Έφτασε Δευτέρα

Η ομάδα της Κηφισιάς έφτασε στο Καρπενήσι το βράδυ της Δευτέρας (23/8) και το πρωί της επόμενης ημέρας προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις του Avaris.

 


Δυνατές μεταγραφικές κινήσεις 




 

Η ομάδα της Κηφισιάς απέκτησε τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές μέχρι στιγμής: Ανδρέα Κολοβούρη (29χρονος τερματοφύλακας από τον Ασπρόπυργο), Γιάννη Πριόνα (22χρονος αμυντικός από τον Ο.Φ. Ιεράπετρας), Παναγιώτη Αρτυματά (22χρονος Κύπριος αμυντικός, δανεικός από την Ανόρθωση Αμμοχώστου), Γιάννη Σωτηράκο (26χρονος αμυντικός από τα Χανιά), Μανώλη Σμπώκο (18χρονος αμυντικός, δανεικός από τον ΟΦΗ), Ντορίβα Ντοριβάλ (34χρονος Βραζιλιάνος μέσος από τον Διαγόρα), Βασίλη Αγγελόπουλο (24χρονος μέσος από τη Δόξα Δράμας), Τζόναταν Λίμα (29χρονος Βραζιλιάνος μέσος από την Al Mesaimeer του Κατάρ), Νίκο Γιαννιτσάνη (27χρονος επιθετικός από την ΠΑΕΕΚ της Κύπρου), Φελίπε Σόουζα Φερέιρα (23χρονος Βραζιλιάνος, επιθετικός, δανεικός από τον ΟΦΗ) και Θανάση Καραγκούνη (29χρονος επιθετικός από τον Απόλλωνα Σμύρνης)

Η ομάδα έχει ανανενώσει με τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Θανάση Μιχελή (31χρονος τερματοφύλακας), Θοδωρή Αντωνόπουλο (20χρονος τερματοφύλακας), Νίκο Φουτράκη (18χρονος τερματοφύλακας), Βαγγέλη Γκότοβο (35χρονος αμυντικός), Βαγγέλη Παπαγγελή (21χρονος αμυντικός), Ανδρέα Μκριτσιάν (33χρονος αμυντικός), Μανάρι Έσλερ (31χρονος Αλβανός αμυντικός), Μάκη Παυλάκη (30χρονος μέσος), Χάρη Ρεντζή (25χρονος μέσος), Λεωνίδα Ποζατζίδη (20χρονος μέσος), Βασίλη Τζέλη (28χρονος μέσος), Παναγιώτη Πρίτσα (22χρονος μέσος), Αντώνη Παπασσάβα (26χρονος μέσος), Ανδρέα Τετέι (20χρονος Νιγηριανός επιθετικός), Στέλιο Κρητικό (35χρονος επιθετικός) και Μανώλη Καλλέργη (30χρονος επιθετικός )

Αντίθετα δεν συνεχίζουν οι: Γιάννης Σιμάκου (25χρονος αμυντικός), Ερρίκος Κουτσογκίλας (20χρονος αμυντικός), Παρασκευάς Κουτσογκίλας (20χρονος αμυντικός), Κωνσταντίνος Διονέλλης (22χρονος αμυντικός), Βασίλης Σπίνος (19χρονος αμυντικός), Κώστας Μεγαρίτης (23χρονος μέσος), Άγγελος Τόσκα (20χρονος μέσος), Ραφαέλ Ζέλο (26χρονος Αλβανός μέσος), Πέτρος Καμινιώτης (32χρονος μέσος), Αλέξανδρος Ραχήμ (28χρονος επιθετικός), Αλέξανδρος Κοντογιάννης (24χρονος επιθετικός), Χρήστος Κακό (20χρονος επιθετικός), Γιώργος Θέος (30χρονος επιθετικός), καθώς ο γυμναστής Βασίλης Δερμάτης.

 


Εμπιστοσύνη σε Κούστα

Για τρίτη διαδοχική σαιζόν ο 37χρονος επιτυχημένος Νίκος Κούστας θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Το επιτελείο συμπληρώνουν οι: Λεωνίδας Κουβαράς, Νίκος Τζανόγλου (Συνεργάτες), Θοδωρής Ποντίδης (Προπονητής φυσικής καταστάσης), Παναγιώτης Πομώνης (Προπονητής τερματοφυλάκων), Μάριος Γεωργιάδης, Νίκος Παππάς (φυσιοθεραπευτές) και Γιώργος Σαββόγλου (Φροντιστής).

Ο κ. Κούστας είχε προπονήσει κατά το παρελθόν την Κύπρο Κορυδαλλού στο Καρπενήσι, ενώ έχει καθοδηγήσει με επιτυχία τον Άγιο Ιερόθεο και το Μοσχάτο.

 


Με δυο σημαντικά ονόματα



 

 

 

 

 

 

 

Δυο πρώην διεθνείς άσοι του Παναθηναϊκού μεταξύ άλλων, ο 42χρονος Στέφανος Κοτσόλης και ο 37χρονος Νίκος Σπυρόπουλος έχουν πόστο στην ομάδα. Ο κ. Κοτσόλης είναι Τεχνικός Διευθυντής και ο κ. Σπυρόπουλος τιμ μάνατζερ. Και οι δυο μάλιστα βρίσκονται με την αποστολή στην πόλη μας.

Ο Στέφανος Κοτσόλης με πέντε διεθνείς παρουσίες διακρίθηκε στη θέση του τερματοφύλακα και έπαιξε σε: Παναθηναϊκό, Λάρισα και Ομόνοια Λευκωσίας.

Ο Νίκος Σπυρόπουλος ήταν αριστερός μπακ με 35 διεθνείς συμμετοχές και 2 γκολ. Αγωνίστηκε σε: ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιώνιο, Παναθηναϊκό, Κιέβο Βερόνα και ΠΑΟΚ.

Προπονητής του συλλόγου ήταν κατά το παρελθόν ο πρώην διεθνής άσος της εθνικής Ελλάδος και κυπελλούχος Ευρώπης, Στέλιος Γιαννακόπουλος

 


Η έναρξη της προετοιμασίας

Με στόχο να εκπροσωπήσει επάξια τα Βόρεια Προάστια η Κηφισιά άρχισε την προετοιμασία την Τρίτη 3 Αυγούστου στο «Ζηρίνειο».

 


Πανηγυρική άνοδος

Με 12 νίκες και 1 ήττα (36 βαθμούς και τέρματα 28-5) η Κηφισιά τερμάτισε άνετα στην πρώτη θέση του 7ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Αντιμετώπισε εν συνεχεία στα Play Off ανόδου (2ος Όμιλος) τον Πανιώνιο, τη Ζάκυνθο, τη Θύελλα Ραφήνας και τον Ηρόδοτο, κάνοντας το 4 στα 4 και φτάνοντας στην άνοδο στη Super League 2 με πανηγυρικό τρόπο.

Στο τελευταίο ματς της σαιζόν κέρδισε με 3-0 τον Ηρόδοτο με δυο γκολ του Τετέι και ένα του Κρητικού. Αγωνίστηκαν οι: Αντωνόπουλος, Παπαγγελής, Σπίνος, Τζέλης (59' Παπασάββας), Μεγαρίτης, Καμινιώτης(59' Τόσκα), Διονέλλης(84' Κακός), Γκότοβος (75' Μκρτσιάν), Καλλέργης(70' Ζέλο), Τετέι, Κοντογιάννης(70' Κρητικός). Με 6 γκολ έκλεισε τη σαιζόν ο Στέλιος Κρητικός, που ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας.

 


Θα παίξει με τα Χανιά


 

Οι «νεοφώτιστοι» θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό ματς τα Χανιά στις 28 Αυγούστου, ημέρα Σάββατο. Μια ημέρα πριν την αναχώρηση για το Καρπενήσι η Κηφισιά ηττήθηκε με 0-1 από τη Νέα Αρτάκη.

Έπαιξαν οι: Μιχελής, Πριόνας, Εσλέρ, Μκριτσιάν, Γκότοβος, Τζέλη, Ντοριβάλ, Πρίτσας, Καραγκούνης, Καλλέργης, Κρητικός (α΄ μέρος) και οι: Αντωνόπουλος (68′ Κολοβούρης), Παπαγγελής, Τόλιος, Αρτυματάς, Γκότοβος, Τζέλη, Παπασάββας, Ποζατζίδης, Γιαννιτσάνης, Παυλάκης, Τετέι (β΄ μέρος)

 

Πρόεδρος ο Γαντζούλας

Στην Προεδρία του συλλόγου βρίσκεται ο Βασίλης Γαντζούλας, ενώ το συμβούλιο πλαισιώνεται από τους: Χρήστο Πρίτσα, Κωνσταντίνο Κοντούλα, Λευτέρη Πιτταρά, Μαρία Κομπότη, Αλέξανδρο Βάγια, Γιάννη Τσίπα, Θανάση Ντεληφιλιππίδη και Δημήτρη Ανδρεάδη. Αθλητικός διευθυντής είναι ο Λευτέρης Μυλώνης.  

 






























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος

 

</