Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Πανευρυτανικής


Η Πανευρυτανική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης με ανακοίνωση της ευχαριστεί τους χορηγούς της για τη συνεισφορά τους στο τουρνουά 3on3 basketball is life, που διοργάνωσε με επιτυχία.



Το δελτίο τύπου έχει ως εξής:

Το Δ.Σ. του Συλλόγου,ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοήθησαν για την έμπρακτη υλοποίηση της ιδέας του 3on3 basketball is life, που θα διοργάνωσε για δεύτερη χρονιά η Π.Α.Κ. το τριήμερο 20-22 Αυγούστου.Επιχειρήσεις της περιοχής μας και όχι μόνο,αγκάλιασαν την προσπάθεια αυτή,οικονομικά αλλά και με διάφορες παροχές οι οποίες συντέλεσαν στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Υποστηρικτές όλης αυτής της προσπάθειας που έγινε αυτές τις μέρες ήταν οι ευγενείς χορηγοί που πρόθυμα δέχτηκαν σε μια εποχή δύσκολων συγκυριών να γίνουν αρωγοί,ανάλογα με τις δυνατότητές τους,για την ολοκλήρωση των εργασιών.

Ευχαριστούμε λοιπόν τους:

  1. Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας και ιδιαιτέρως τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Τασιό Αριστείδη
  2. .Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε
  3. Δήμο Καρπενησίου, και ιδιαιτέρως τον Υπεύθυνο Αθλητικών θεμάτων κ. Σβερώνη Ιωάννη για την παραχώρηση και βελτίωση των αγωνιστικών χώρων.
  4. Τα καταστήματα ”ΣΟΥΒΛΑΚΕΡΙ” και Coffe Art
  5. Τον ραδιοφωνικό σταθμό STOXOS FM για την μουσική και μικροφωνική επένδυση της διοργάνωσης, καθώς και τους DJ Σπύρο Γαλάνη και Ηλία Τσιώνη.
  6. Το αθλητικό site ”EVRYTANIASPORT” για το κομμάτι της διαφήμισης και προβολής του τουρνουά.
  7. Το catering Fresh, Παναγιώτη Κίτσιο για την διαμόρφωση του χώρου.
  8. Το τουριστικό γραφείο ”ALKYONI” για το δώρο του νικητή στην κατηγορία ανδρών,που είναι μια δωρεάν μονοήμερη εκδρομή των νικητών στο φαράγγι Πανταβρέχει.
  9. Τους φίλους μας, Μαρία Κωστάρα και Σταύρο Σκλιά για την εξασφάλιση των προϊόντων ομορφιάς της KORRE για τις νικήτριες της κατηγορίας Νεανίδων.
  10. Το κατάστημα Koudounas ski για τα σακίδια, δώρο στις κατηγορίες Γυμνασίου και Λυκείου Αντρών

Το 3on3 Basketball is life είναι μια ιδέα που ο Σύλλογός μας, που επιθυμεί να καθιερώσει στο ετήσιο προγραμματισμό του και ο τρόπος που όλοι το αγκαλιάσαμε δίνει τη δύναμη και το ερέθισμα να το κάνει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επομένως αξίσει σε όλους εσάς που με την συμμετοχή και την καλή σας διάθεση, μας δίνεται το κουράγιο να συνεχίσουμε. Ανανεώνουμε το ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι και είμαστε στη διάθεσή σας για παρατηρήσεις και συμβουλές έτσι ώστε να γίνουμε καλύτεροι."

</