Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Σαντορίνη-Α.Ε. Μυκόνου 3-0

«Φούλαρε» στην επανάληψη Σαντορίνη, η οποία κέρδισε στο δεύτερο και τελευταίο της φιλικό στο Καρπενήσι με 3-0 τη Μύκονο στο ντέρμπι των νησιωτών.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Αυγούστου στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 6 και την παρακολούθησαν ελάχιστοι φίλαθλοι. Είχε διάρκεια 70΄(2 35λεπτα).

Η Σαντορίνη του Νίκου Παντέλη έδειξε έτοιμη για τον δύσκολου αγώνα κυπέλλου με την Προοδευτική, φτάνοντας στην επικράτηση, έχοντας τρεις διαφορετικούς σκόρερ. Οι νικητές κράτησαν για δεύτερο σερί ματς ανέπαφη την εστία τους.

Η Μύκονος του Θεοφύλακτου Παχατουρίδη ήταν καλή στο πρώτο μέρος, όμως στην επανάληψη με αρκετά κενά στο αμυντικό κομμάτι γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της μετά το 1-0 της Κυριακής από τα Χανιά. Συμμετείχε στην επανάληψη με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Οι δυο ομάδες έδωσαν το δεύτερο τους φιλικό στην πόλη μας. Το επόμενο διάστημα «ρίχνονται» στη μάχη της 1ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδος.

 

Στην κερκίδα ο Ολυμπιακός Βόλου

Η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου που προετοιμάζεται στο Καρπενήσι παρακολούθησε μέρος του φιλικό πριν την απογευματινή της προπόνηση.

 


Στο Καρπενήσι ο Κουκάς

Στο Καρπενήσι βρίσκεται και φέτος ο Πρόεδρος της Α.Ε.Μ. και Αντιδήμαρχος Μυκόνου Αλέκος Κουκάς, ενώ το ματς παρακολούθησε και ο Τεχνικός Διευθυντής του συλλόγου Σάκης Τσιώλης.

 

Ετοιμάζονται για κύπελλο

Οι δυο ομάδες θα συμμετάσχουν σε ματς κυπέλλου το προσεχές διάστημα. Η Σαντορίνη που διέμεινε από τις 9 Αυγούστου στο Montana αναχωρεί στις 26 του μηνός και αγωνίζεται εκτός έδρας με την Προοδευτική την Κυριακή 31/8 . Η Μύκονος που κατέλυσε στο Lecadin από τις 16/8 και θα επιστρέψει στη βάση της στις 27 του μηνός, υποδέχεται στις 5 Σεπτεμβρίου τον Εθνικό Πειραιώς.

 

Αντίπαλοι στη Γ΄ Εθνική

Οι δυο νησιώτικες ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, καθώς είναι σχεδόν σίγουρο πως θα τοποθετηθούν στον ίδιο όμιλο. Το συγκρότημα της Θήρας δεν δήλωσε συμμετοχή στη Super League 2 εξ αιτίας του γηπεδικού προβλήματος που το «ταλανίζει».

 

Η ισχύς εν τη ενώσει

Να τονιστεί πως και οι δυο δημιουργήθηκαν το 2020 ύστερα από συγχωνεύσεις. Η Α.Ε.Μ. που παρέμεινε στη Γ΄ Εθνική μετά τη συγχώνευση Άνω Μεράς και Α.Ο. Μυκόνου και η Σαντορίνη που έπαιξε στη Football League μετά την ένωση του Πανθηραϊκού με τη Θύελλα Καμαρίου και τη συνολική συνεργασία 5 σωματείων.

 

Όλα στην επανάληψη



 

Μετά το ισόπαλο 0-0 του α΄ μέρος η Σαντορίνη σκόραρε τρεις φορές στην επανάληψη. Τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα βρήκαν οι: Λόρι Κέρι (Απευθείας φάουλ, φωτογραφία αριστερά), Άγγελος Βαμβακούσης (Φωτογραφία κέντρο) και Αλέξανδρος Σμυρλής (Φωτογραφία δεξιά).  Ο Βαμβακούσης είναι μόλις 16 ετών.

 



Αρχικές Συνθέσεις Ομάδων

Σαντορίνη (Νίκος Παντέλης): Φαρμάκης, Κουρέλλας, Παντίδος, Καρπαθάκης, Ευαγγελιδάκης, Ιβανίδης, Πολύζος, Κέρι, Ερρίκος, Σμυρλής, Ζγκούρι

 

Μύκονος (Θεοφύλακτος Παχατουρίδης): Διαμαντής, Παπαδόπουλος, Αχείμαστος, Σούλτσε, Μάρκου, Τσιαφίτσας, Ντουνσάι, Κέμπε, Μπρούνο, Λεσάι, Σερέπας 

 

Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

1ος Βοηθός: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

2ος Βοηθός: Στέλιος Σώμαλης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

 



























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος& Γιάννης Βονόρτας