Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Στο Λουτράκι για το πρώτο βήμα ανόδου το Καρπενήσι Futsal


Μετά από αποχή επτά μηνών η ομάδα του Καρπενησίου στο ποδόσφαιρο σάλας επιστρέφει σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Συγκεκριμένα το διήμερο 5 και 6 Ιουνίου θα λάβει μέρος στην 1η φάση του πρωταθλήματος της Futsal League, που θα γίνει στο Sportcamp Λουτρακίου σε μορφή υγειονομικής «φούσκας».

Το συγκρότημα του Δημήτρη Αντωνίου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 5 Ιουνίου στις 7 τον Πήγασο Αγίας Παρασκευής για την 1η αγωνιστική. Την Κυριακή 6 Ιουνίου για το μίνι πρωτάθλημα θα παίξει στις 10 το πρωί με την Αναγέννηση Θρακομακεδόνων και στις 6 το απόγευμα με την Α.Ε. Ψυχικού.

Η αποστολή αναχωρεί αύριο το πρωί με οργανωμένη μετακίνηση, ενώ άπαντες (ποδοσφαιριστές, διοίκηση και τεχνικό επιτελείο) πέρασαν τα rapid tests, τα οποία βγήκαν αρνητικά. Να τονιστεί πως η πρώτη φάση καθορίζει μόνο την κατάταξη των τεσσάρων ομάδων και ο πρωταθλητής θα προκύψει από τη δεύτερη φάση, που θα διεξαχθεί μια εβδομάδα μετά.

Συμπεριλαμβάνονται σε αυτή οι ποδοσφαιριστές: Άγγελος Παχής, Τόλης Ντέλος, Γιώργος Καλύβας, Βασίλης Δόσης, Μάκης Κωστής, Αλέκος Οικονόμου, Γιάννης Τσούκας, Φώτης Ζαχαράκης, Πάνος Αζακάς, Κώστας Μπουμπουρής, Γιώργος Μαντέκας, Δημήτρης Κατσαδούρος και Γιάννης Φλωράκης. 

Απόντες θα είναι οι: Σάκης Τσιλίκας, Άλεξ Μπακαλίδης, Φώτης Μακρής, Μάριος Πατρώνης, Χρήστος Γενιτσαρόπουλος, Στάθης Φακίτσας και Θωμάς Τσίπρας. Δίπλα στον σύλλογο αναμένεται να βρεθεί για ακόμη μια φορά η διοίκηση του, προεξέχοντος του Προέδρου Νίκου Κωστή.

 

Οι αντίπαλοι 




Οι Καρπενησιώτες θα τεθούν αντιμέτωποι με τρεις ομάδες της Αττικής, την γνώριμη Αναγέννηση Θρακομακεδόνων του Δημήτρη Μπαρδή και τους πρωτοεμφανιζόμενους Πήγασο Αγίας Παρασκευής του Αυγουστίνου Κάτσαρη και Α.Ε. Ψυχικού του Νίκου Παύλου. Διαβάστε αφιέρωμα για την ομάδα του Πήγασου: https://www.aparaskevi-images.gr/2021/06/02/%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ac%ce%bd%ce%bf%ce%b4%ce%bf-%cf%83%cf%84%ce%ae%ce%bd-super-league-%ce%b8%ce%b1-%ce%b4%ce%b9%ce%b5%ce%ba%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9-%ce%bf-%ce%b1-%ce%bf-%cf%80/?fbclid=IwAR1Etrjc4UZTmJKBKvWaitE1NqfoaItpecnazM1TzsxRy3cb4MRH4CwqpNI

 

Με επτά απώλειες

Δεν δήλωσαν συμμετοχή οι: Αδέσποτος Αθηνών, Λάρισα Futsal, Σάμος Futsal, Εθνικός Παλλήνης, Τράχωνες Αλίμου, Α.Ε. Καλαμακίου Αλίμου και Διογένης Ολυμπιακού Χωριού. Το πρωτάθλημα είχε διακοπεί μετά και τη 2η αγωνιστική στις αρχές Νοεμβρίου και θεωρείται ως μη γενόμενο.

 

Το Sportcamp Λουτρακίου

Οι αποστολές θα διαμείνουν και θα αγωνιστούν στο Sportcamp Λουτρακίου (Ανοιχτά γήπεδα). Δείτε εδώ αναλυτικές πληροφορίες για την εγκατάσταση: https://www.sportcamp.gr/el

 


Ο τρόπος διεξαγωγής

Τα ματς θα γίνουν σε μίνι πρωτάθλημα (Ένα ματς Σάββατο, δυο Κυριακή) και το κάθε ένα από αυτά θα έχει διάρκεια 30΄. Θα προκύψει η βαθμολογία, από την οποία θα διαμορφωθούν τα ζευγάρια της 2ης φάσης. Τα παιχνίδια θα διεξάγονται παράλληλα.

 

Η 2η φάση

Μια εβδομάδα μετά στις 12 και 13 Ιουνίου θα τελεστεί η 2η και τελική φάση, από την οποία θα προκύψει ο πρωταθλητής. Θα αγωνιστούν στους ημιτελικούς ο 1ος με τον 4ο και ο 2ος με τον 3ο της 1ης φάσης και θα προκύψουν τα ζευγάρια μικρού και μεγάλου τελικού. Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

 

Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων που θα γίνουν στο Sportcamp Λουτρακίου:

1η αγωνιστική (Σάββατο 5 Ιουνίου)

19:00: Αναγέννηση Θρακομακεδόνων-Α.Ε. Ψυχικού

19:00: Πήγασος Αγίας Παρασκευής-Καρπενήσι Futsal

 

2η αγωνιστική (Κυριακή 6 Ιουνίου)

10:00: Α.Ε. Ψυχικού-Πήγασος Αγίας Παρασκευής

10:00: Καρπενήσι Futsal-Αναγέννηση Θρακομακεδόνων

 

3η αγωνιστική (Κυριακή 6 Ιουνίου)

18:00: Αναγέννηση Θρακομακεδόνων-Πήγασος Αγίας Παρασκευής

18:00: Καρπενήσι Futsal-Α.Ε. Ψυχικού

 *Δεν ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των αγώνων από την ΠΕΠΣΣ