Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Φιλόξενη στέγη το Καρπενήσι για την Εθνική μπάσκετ με αμαξίδιο


Η ΟΣΕΚΑ αναφέρει για την προετοιμασία της Εθνικής μπάσκετ με αμαξίδιο στο Καρπενήσι:

"Είναι μια… αγαπημένη συνήθεια για την Εθνική μας ομάδα. Στο Καρπενήσι, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, έχει βρει μια πολύ φιλόξενη στέγη, για να κάνει σταθερά την προετοιμασία του. Υπό τις οδηγίες του Καμουράν Οζντεμίρ οι διεθνείς μας ανεβάζουν στροφές, προκειμένου να είναι πανέτοιμοι για το επικείμενο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Τίποτα δεν είναι εύκολο στις μέρες μας, παρότι η πρωτεύουσα της Ευρυτανίας μοιάζει να είναι το… δεύτερο σπίτι μας. Για να συμβεί αυτό χρειάστηκε η αρωγή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και προσωπικά του Περιφερειάρχη, Φάνη Σπανού. Ήταν αναγκαία και ικανή συνθήκη ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής ενότητας Καρπενησίου, Αριστείδης Τασιός, να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να υλοποιηθεί ο σχεδιασμός μας.
Αμφότεροι, οι κορυφαίοι παράγοντες της Περιφέρειας είχαν καθημερινή επαφή με τον τεχνικό Διευθυντή της Εθνικής, Θανάση Κακαβά, ο οποίος ρύθμισε και την τελευταία λεπτομέρεια. Κάπως έτσι, η δική μας «επίσημη αγαπημένη» φιλοξενείται στις πανέμορφες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου «Μοντανά» και το τεχνικό επιτελείο ετοιμάζει τους παίκτες για μια εξαιρετικά απαιτητική σειρά αγώνων."