Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Γ.Σ. Άτλας-ΑΣΕ Μπούκαλη 56-65

Δεν κατάφερε να συνδυάσει το πρώτο του φετινό εντός έδρας ματς με νίκη ο Άτλας, καθώς τα πάντοτε υπολογίσιμα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη πέρασαν από το Καρπενήσι με σκορ 56-65.

Ο αγώνας διεξήχθη την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Δήμου Καρπενησίου, εκκινώντας στις 4. Ήταν κεκλεισμένων των θυρών στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Β΄ ΕΣΚΑΣΕ.

Ο Άτλας του Δημήτρη Λερογιάννη παρότι το ματς ήταν στα μέτρα του με έναν ισοδύναμο αντίπαλο δεν μπήκε καλά στο παρκέ στην επανάληψη, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την πρώτη του ήττα . Με 16 πόντους τελείωσε την αναμέτρηση ο Θωμάς Χονδρός.

Τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη του Φώτη Πιτσιλιώνη πήραν μια πολύτιμη νίκη και δείχνουν ικανά να πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα. Η απόδοση τους στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν καθοριστική για το υπέρ τους αποτέλεσμα. Ο Θωμάς Σακκάς με 16 πόντους και δυο τρίποντα πρωταγωνίστησε για τους Φθιωτούς, που πέτυχαν το 2 στα 2.

Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου ο Άτλας θα αγωνιστεί στις Λιβανάτες για την 3η αγωνιστική με τον Κύνο. Μια ημέρα μετά τα Μπούκαλη υποδέχονται στο ΔΑΚ Λαμίας τα Φάλαρα.

 

Δυο στα δυο

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τη 2η τους νίκη σε ισάριθμα ματς. Είχαν επικρατήσει με 54-51 του Μεδεώνα στην πρεμιέρα της Λαμίας.

 


16 για Θωμά

 


Ο φόργουορντ Θωμάς Χονδρός(Φωτογραφία) σημείωσε 16 πόντους για τον Άτλαντα και τον ακολούθησε με 13 ο Δημήτρης Σταλίκας, που σκόραρε δυο φορές και έξω από τα 6,75. Αισθητή ήταν η απουσία του γκάρντ Άγγελου Σαμαντά.

 


«Νεοφώτιστοι» αντίπαλοι

Οι δυο ομάδες είχαν τεθεί αντιμέτωπες και πέρυσι στη Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ, από την οποία και ανήλθαν στην παραπάνω κατηγορία.

 

Ξεχώρισε ο Σακκάς


 

Ο νεαρός Θωμάς Σακκάς(Φωτογραφία) πέτυχε 16 πόντους με δυο εύστοχα τρίποντα για τα Μπούκαλη. Ο Αχιλλέας Λάμπας, πρώην μέλος της Αναγέννησης Λαμίας ήταν επίσης διψήφιος με 11 πόντους(1 3ποντο).

 


Πόντο-πόντο

Με 18-19 υπέρ των φιλοξενούμενων τελείωσε το πρώτο δεκάλεπτο, το οποίο άφησε δικαιολογημένα υποσχέσεις για τη συνέχεια.

 


Όλα 34

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με σκορ 34-34. Ο Γυμναστικός έκανε ένα επιμέρους 16-15, προηγήθηκε με μικρή διαφορά, αλλά τα Μπούκαλη κατάφερε να ισοφαρίσουν.

 


Μπήκαν δυνατά

Τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη μπήκαν αποφασισμένα στην επανάληψη και πήραν με τη συμπλήρωση 30΄ διαφορά ασφαλείας δέκα πόντων(44-54). Το επιμέρους σκορ ήταν 10-20 υπέρ τους.

 


Διατήρησαν το «διπλό»

Οι Λαμιώτες έφυγαν με την πολύτιμη νίκη από το Καρπενήσι, κρατώντας το υπέρ τους αποτέλεσμα και φτάνοντας στο τελικό 56-65. Το επιμέρους σκορ της 4ης περιόδου ήταν 22-21 υπέρ των γηπεδούχων.

 



Τα δεκάλεπτα

18-19, 34-34, 44-54, 56-65

 

Συνθέσεις Ομάδων

Γ.Σ. Άτλας (Δημήτρης Λερογιάννης): Σταλίκας 13(2), Σβερώνης 2, Νταβαρίνος, Κάππας 4, Σεριανάι 8(1), Λιάπης, Κατσαρός, Χονδρός 16, Ανδρέου Π. 11(2), Ελεζάι, Κουτρομάνος 2, Μπουμπουρής

 

ΑΣΕ Μπούκαλη (Φώτης Πιτσιλιώνης): Αντωνόπουλος 2, Παπαδήμας Κ. 3, Γκούμας 6, Σακκάς 16(2), Μπούντης 8(1), Γρανιτσιώτης 4, Πέτρου, Τζελέπης 9(2), Αθανασίου 2, Λάμπας 11(1), Παπαδήμας Π. Λαμπρακόπουλος 4

 

Διαιτητές: Αλέξανδρος Κοτσιμπός & Θανάσης Χουσιάδας (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Κριτής: Γιάννης Χαντζόπουλος (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Χρονομέτρης: Νίκος Μακρής (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Χρονομέτρης 24΄΄: Θανάσης Γιαννόπουλος (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

 









































Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος