Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

ΑΕΚ-Αίολος 0-3 α.α.

 



 

 

 

Ξεκούραστο «τρίποντο» για τον Αίολο που κέρδισε 3-0 στα χαρτιά την ΑΕΚ, η οποία δεν κατάφερε να συμπληρώσει 11αδα.

Η αναμέτρηση ήταν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α΄ Ευρυτανίας και ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής 25 Οκτωβρίου.

Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να συμπληρώσει 11αδα, αφού στο γήπεδο παρουσιάστηκαν 8 με 9 ποδοσφαιριστές,  με αποτέλεσμα να μην καταθέσει δελτία και να μην αγωνιστεί μετά από κοινή απόφαση των μελών της.

Ο Αίολος κέρδισε ξεκούραστα, χωρίς να «ιδρώσει» τους 3 βαθμούς και πλέον επικεντρώνει την προσοχή του στο δύσκολο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με την ομάδα του Α.Ο. Ποταμιά. Έκανε το 2 στα 2 και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Την επόμενη (3η) αγωνιστική ο Αίολος αγωνίζεται με την Ποταμιά την Κυριακή (1/11), ενώ την ίδια μέρα η ΑΕΚ αγωνίζεται εκτός έδρας με το Ραπτόπουλο.

 

Χωρίς μείον βαθμούς.

Σύμφωνα με τον Κ.Α.Π. (Άρθρο 17, Αδυναμία συμμετοχής ομάδας σε αγώνα) η ΑΕΚ χάνει το παιχνίδι στα χαρτιά με 0-3, όμως δεν της επιβάλλεται αρνητική βαθμολογία. Ωστόσο αν δεν κατέβει σε δυο ακόμη παιχνίδια θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα και θα υποβιβαστεί αυτόματα στην πιο κάτω κατηγορία.

 

Προπόνηση ο Αίολος

Η ομάδα του Αιόλου έκανε προπόνηση, βρισκόμενη μια εβδομάδα πριν το σημαντικό ντέρμπι με την Ποταμιά.

 

Τι αναφέρει το Φύλλο Αγώνα

Ο ρέφερι Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος στο φύλλο αγώνα έγραψε την εξής παρατήρηση: «Κατά την προκαθορισμένη ώρα η ομάδα Α.Ε. Καρπενησίου δεν κατέθεσε τα δελτία της. Κατόπιν τούτου έκλεισα το φύλλο αγώνα. Ουδεμία άλλη παρατήρηση».

 


Συνθέσεις Ομάδων

ΑΕΚ (-):

 

Αίολος (Χρήστος Γιαννίτσαρης): Φεγγούλης, Φούκας, Τριανταφυλλόπουλος Β., Ζαραβέλης Χ., Τόλης Α., Μισύρης, Κωστορρίζος, Ζαραβέλης Κ., Μάρκης, Μπακογεώργος, Πιστιόλης

 

Διαιτητής: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

1ος Βοηθός: Στέλιος Σώμαλης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

2ος Βοηθός: Γιάννης Σέλελης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

 







Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος