Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

Διονύσης Μαρίνος: «Γιορτή η διοργάνωση του Καρπενησίου, απόλυτη ικανοποίηση από όλους»


Η ομάδα του Πρωτέα ξεχώρισε στο πρωτάθλημα κολύμβησης των ομάδων που προετοιμάζονται σε θάλασσα, το οποίο διεξήχθη το Σαββατοκύριακο (29-30/8) στο Καρπενήσι, κατακτώντας την πρώτη θέση στη γενική κατάκτηση.

Ο Ν.Ο.Ζ.Α.Κ. "Πρωτέας" κυριολεκτικά πρώτευσε, συλλέγοντας 55 μετάλλια, εκ των οποίων τα 33 χρυσά, τερμάτισε πρώτος στη γενική βαθμολογία με 172 βαθμών, ενώ την πρώτη θέση πήρε στις κατηγορίες Ανδρών, Γυναικών, Παίδων, Παμπαίδων Α' και Β'. 

Για την επιτυχία αυτή μίλησε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας ο προπονητής κ. Διονύσης Μαρίνος, αναφέροντας τα κάτωθι: "Ήταν μία δύσκολη χρονιά η φετινή, λόγω της πανδημίας που έπληξε τη χώρα μας, με την Κολυμβητική Ομοσπονδία να κάνει υπερπροσπάθεια να κρατήσει το άθλημα στα επίπεδα που πρέπει. Η διοργάνωση αυτή ήταν μία γιορτή, χωρίς να έχει να ζηλέψει τίποτα από μεγαλύτερες διοργανώσεις. Παρά τη μικρή συμμετοχή, λόγω των ειδικών συνθηκών, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στους αγώνες και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και ευχαριστημένος για τις επιδόσεις τους, καθώς έκαναν ατομικά ρεκόρ και έδειξαν σε καλή κατάσταση".

Πολυ καλή ήταν και η παρουσία της Αθλητικής Ψυχαγωγικής Λέσχης "Μεδεών", που κατέκτησε τη δεύτερη θέση στη γενική βαθμολογία, με 28 μετάλλια και 64 βαθμούς, τερματίζοντας πρώτη σε δύο κατηγορίες.

Ο προπονητής της ομάδας, κ. Κωνσταντίνος Λαλάς δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, με τη σειρά του τα εξής: "Οι αγώνες φέτος ήταν πολύ καλοί, αν υπολογίσουμε την κατάσταση, λόγω COVID-19. Υπήρξε πολύ καλή ΡΟΗ στα αγωνίσματα και τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Παρά την απουσία κάποιων παραδοσιακών ομάδων, τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν και η διοργάνωση αυτή δεν έχει να φοβάται τίποτα, σε σχέση με άλλες μεγαλύτερες. Η φιλοξενείς ήταν άψογη, ενώ για τους αθλητές της ομάδας μας είμαστε πολύ ικανοποιημένη με τις επιδόσεις και τους χρόνους τους".

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.